De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

  • Best Reviewed 3 keer mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 147 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Drie dagen gelden gekocht. De eerste indruk is een verademing ten opzichte van de Saeco. Heerlijke koffie en koffie varianten. En niet onbelangrijk, een stuk stiller.

Pluspunten

  • Volle smaak
  • Geluidarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi ontwerp, stevig, voelt niet 'goedkoop' aan. Instellen is relatief makkelijk en de koffie is snel klaar. Ook zit er een bluetooth modus bij waarmee je het apparaat op afstand kunt bedienen.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • gebruikte materialen
  • groot waterreservoir
  • Extra's

Minpunten

  • warmwatertuit kan niet in hoogte versteld worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i**r@l**e.nl 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy met mijn Delonghi PrimaDonna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een perfect apparaat met elke keer een heerlijk vers kopje koffie....het aroma komt u tegemoet welke variatie je ook kiest. Ik zou zeggen , Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**n@g**l.com 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Warmt snel op. Wel wat herrie bij het malen van de bonen maar de koffie is heerlijk, warm en naar keuze ( met mek) gezet

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Bonen en gemalen koffie
  • Naar gebruiker is de sterkte aan te passen

Minpunten

  • Herrie maken bonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**l@y**o.com 31-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne koffiezetapparaat, hete koffie, veel mogelijkheden, vrij stil vergeleken met andere volautomaten

Reageer

De Longhi 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine makkelijk in gebruik en heerlijke koffie.
Deze zou ik bij iedereen aanraden.
Wij zijn er mee in ons nopjes

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Zelf alles in stelbaar

Minpunten

  • N.V.T
  • N.V.T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardB 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van dit product. Ik zocht een eenvoudig te bedienen volautomatische espressomachine. Deze Delonghi is niet alleen mooi om te zien, maar is ook zeer gebruikersvriendelijk. Is uit de doos in een mum van tijd geïnstalleerd en geeft een uitstekende kop koffie. Is een echte aanwinst in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**e@u**l.nl 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is nog wel even wennen, maar de koffie die is al perfect, maar voor de andere instellingen kunnen wij er nog geen oordeel over zeggen, maar hebben daar alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • Zet heerlijke koffie
  • Mooi machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**s@g**l.com 19-05-2022
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie, veel opties hier nog veel voor leren.
Verder prima apparaat

Reageer

j**r@h**l.nl 18-05-2022
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine net in gebruik. Maar hij zet heerlijke koffie en latte macchiato. Smaakt net zo als in koffiezaak. We hebben hem verder nog niet getest, maar dat gaat snel gebeuren! Voor nu super tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Reageer

Annette 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en lekkere koffie, cappuccino en expresso kunnen er worden gezet

Pluspunten

  • Veel varianten beschikbaar
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**s@o**k.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen koffie machine met een ruim assortiment aan soorten koffie. Mooie vormgeving en weinig geluid.

Pluspunten

  • Assortiment
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J**9@g**l.com 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een compacte makkelijk te bedienen en te reinigen machine .
Ziet er mooi uit , goede koffie .
Het is een zeer veelzijdig apparaat.
Ik raad hem aan .

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seeburg 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Net nieuw, gaan nog ervaren hoe we het vinden. Tot nu positief. Makkelijk te installeren en te programmeren.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Veel instel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.H. v. Weert 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat meteen kunnen gebruiken, nadat ik de instructies had gevolgd tijdens het installeren.
Nog een paar persoonlijke voorkeuren ingesteld, zoals temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie en/of melk.
werkt naar ten volle tevredenheid.
En ook fijn dat nadat je je hebt geregistreerd er voor kan kiezen dat je een keer een workshop thuis kunt krijgen.(is nu een actie)

Pluspunten

  • bijna meteen klaar voor gebruik
  • je kunt je eigen voorkeuren instellen

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 23-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aan koop van nieuwe bonen koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren een Senseo van Philips gehad te hebben en een Dolce Gusto voor een latte te kunnen zetten,zijn we eens rond gaan kijken voor een bonen machine.De geur van vers gemalen bonen is heerlijk en na meerdere revieuws te hebben gelezen zijn we naar de winkel gegaan.Wilden voor een Philips gaan kijken maar deze de Delonghi prima Donna S evo zag er zo mooi uit door de rvs uitstraling en de vele soorten koffie die je er mee kunt maken.Dus voor deze Delonghi gekozen en voor t gemak wat deze machine allemaal te bieden heeft.Na een paar dagen al heel tevreden over de heerlijk vers gezette koffie en het is een mooie aanwinst op onze aanrecht.We hopen er jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Heerlijke warme koffie
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Nog niet echt kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eleni 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze De'Longhi combineert alles; hele lekkere koffie en cappuccino, en een zeer mooie styling ; een lust voor het oog.

Pluspunten

  • lekkere bonenkoffie
  • design
  • goed melkschuim
  • opties voor soya, amandelk en rijstmelk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**r@g**l.com 14-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi toestel onwijs stil in gebruik
En de rvs afwerking geven hem een ontijdig design

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

e**s@g**l.com 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat deloghi ecam 510.55m

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we wilden af van alle apparaten op de aanrecht, en een betere kop koffie en capucinno´s. na uitgebreide review te hebben bekeken uitgekomen op deze mooie delonghi vanwege de aparte boilers, kwaliteit en bedieningsgemak

Pluspunten

  • perfecto koffie
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**r@l**e.nl 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had hiervoor ook de longhi prima-donna en dat is zo goed bevallen dat ik weer een nieuwe gekocht heb. Heb de oude machine bijna 6 jaar gehad en nooit iets mee geweest. Zet nog wel koffie maar geen cappuccino meer .vandaar dat ik een nieuwe heb gekocht

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews