Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Retro koffiezetapparaat 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi retro koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
De Russel Hobbs Retro Vintige Creme koffiezetapparaat is een sieraad op het aanrecht. Hij is heel makkelijk in gebruik en het waterreservoir is erg overzichtelijk . De koffie is heerlijk heet en goed van smaak . Wat heel fijn is dat na 40 minuten de koffiezetapparaat door middel van een timer uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
De retro stijl is een blikvanger in mijn keuken. Ik heb een smoothie maker van dit merk al eerder gekocht en deze bevalt ook uitstekend. Die gebruik ik ook dagelijks en met veel genoegen.

Pluspunten

  • gewenste smaak en kwaliteit van de koffie
  • prachtig design

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc S 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtmachine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine vanwege het uiterlijk, en het ontbreken van een ingewikkeld scherm/systeem (dat is toch niet nodig voor een koffiezetapparaat??). Hij zet heerlijke koffie, lekker heet, beter dan mijn oude machine. Ziet er super stoer uit in de keuken. Machine blijft automatisch 40 minuten warm. En met warm bedoel ik ook echt dat de koffie 40 minuten gloedje heet blijft. Zou hem zo weer kopen!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HM 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Heerlijke en warme koffie! Is voor 10 kopjes, maar ook kleinere hoeveelheden zijn net zo smaakvol en warm! Prijs zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk retro uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat pas een halve dag. Maar ik vind dat het er leuk uit ziet, dat het niet te groot is en de koffie van vanochtend was lekker. Handig dat het apparaat automatisch uitschakelt.

Pluspunten

  • compact
  • schakelt automatisch uit
  • mooi om te zien

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

EM 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro koffiezetter. TOP!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Een mooie en degelijke koffiezetter, goede temperatuur van koffie, leuke retro uitstraling, handige tijdsweergave voor houdbaarheid van smaakvolle gezette koffie, goede prijs-/ kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cis 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Heel goed aroma door het speciaal sproeidysteem. Vlug 2 kopjes koffie. Ook zeer warm voor een lekker bakje koffie.

Pluspunten

  • Sproeisysteem
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kamphuis 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro Vintage cream

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker prachtig vintage model. Valt op door net af te wijken van de standaard vormen. De kleurstelling is ook fraai. Cream is ook echt cream, dat wil zeggen niet te geel en niet te wit. Wij hebben wat antieke geëmailleerde accessoires in onze keuken in de kleur cream. Deze waterkoker past daar perfect bij.
De waterkoker is heel compleet, hij voelt ook degelijk aan. Het enige wat een aanvulling had kunnen zijn is een signaal wanneer het water kookt. De buitenkant wordt uiteraard wel heet. (ik zeg uiteraard omdat dat normaal is in deze prijsklasse waterkokers)
Heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Design
  • kleurstelling
  • voelt degelijk
  • compleet

Minpunten

  • signaal wanneer water kookt was mooi geweest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Werkt als verwacht, geen spijt. Geen lomp model en past goed op mijn smalle bijzettafel in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ik 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi retro!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi apparaat dat lekkere koffie zet en zonder al te veel moeite schoon te houden/krijgen is. Het retro design geeft een leuke touch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Caroline 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooi apparaat.. Zet lekkere koffie.
Meer wil ik er niet over zeggen maar ik mot verplicht 100 karakters gebruiken..
😁

Pluspunten

  • Mooi retro design
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Matige bouwkwaliteit
  • Koffiepot fragiel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Yves 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Vintage look. Bovendien zet het heerlijke koffie. Toptoestel voor een zeer redelijke prijs. Voor wie van vintage houdt niet aarzelen.

Pluspunten

  • Look
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wibo 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goede koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik zocht een eenvoudig te bedienen koffieapparaat zonders toeters en bellen.
Gewoon koffie en water erin, één aan /uit schakelaar en klaar. In no time lekkere hete koffie!
Deze ziet er nog leuk uit ook.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede smaak en temperatuur
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Woussie 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De koffie heeft meer aroma dan voorheen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de vintage uitstraling. Koffie lijkt wel heter te zijn dan ons oude apparaat, meer aroma. Automaat gaat vanzelf uit als t te lang aanstaat! Blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Leuk om te zien. Vooral de keuze voor kleur is handig. Goed merk. Ook goede reviews gelezen. Past bij mijn landelijke keuken.

Pluspunten

  • Leuk om te zien en lekkere koffie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.R. Scheltens 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prrettige prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
De Russell Hopps Retro koffiezetapparaat past qua uitstraling in onze keuken.
Het apparaat voldoet geheel aan onze verwachting en wij zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur
  • Prijs
  • Prijs
  • Prijs

Minpunten

  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dhjkm 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitgevoerd koffiezetapparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Voorlopig werkt het uitstekend, ik ben wat bezorgd over de aan/uitschakelaar, die lijkt wat kwetsbaar.
Koffie is goed heet en de vormgeving van het apparaat origineel en mooi.

Pluspunten

  • vormgeving
  • compact gehel

Minpunten

  • wellicht aan/uitschakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jenny 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige vormgeving

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Het koffiezetapparaat voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Door zijn uiterlijk een sieraad in de keuken!
De koffie is goed heet. Minpuntje is, dat het apparaat wel lawaaierig is. Maar dit weegt wat mij betreft niet op tegen de positieve punten.

Pluspunten

  • vormgeving
  • hete koffie

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luna 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Zet snel goede hete lekkere koffie. Mooie vormgeving staat goed in de keuken, ik ben van plan om de hele lijn aan te schaffen! De uitschakel tijd had wat mij betreft wel iets langer gemogen of een optie daarvoor en een langer snoer. Kortom, een koffiezetapparaat die zijn werk doet. Tot nu toe zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere hete koffie loopt snel door
  • Druppelstop.Weinig db gezellig ouderwets gepruttel
  • Mooi design
  • Goede leesbare waterniveau aanduiding
  • Filterhouder makkelijk uitneembaar

Minpunten

  • Schakelt automatisch uit
  • Deksel opent wat stroef
  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

karin 04-04-2018
  • Product gekocht

Russell Hobbs

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, goud, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooi koffiesetapparaat, mooi retro, staat mooi bij de waterkoker van jullie in onze keuken. ben er erg blij mee

Reageer

Toon meer reviews