Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lianne 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro Black koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen omdat het geweldig combineert met onze nieuwe keuken en een mooie combinatie is met de Russell Hobbs retro black waterkoker. De kwaliteit/prijsverhouding is goed, kortom 2 prachtige producten waar we trots op zijn.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker Retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Gewoon een leuk (Retro) apparaat. Past door zijn uiterlijk prima op het aanrecht. Doet wat hij moet doen, gewoon lekker snel koffie zetten! Aangeven van de duur van de versheid is een leuke bijkomstigheid, weet nu wanneer ik koffie weg moet doen, dus is mooi meegenomen. Opvallend is de lekkere hete temperatuur van de koffie en de snelheid waarmee de koffie klaar is. Heb het apparaat gekocht als (tijdelijke-) vervanger van een dure inbouwmachine, maar weet niet of ik de inbouw wel moet laten repareren nu!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Warmte van de koffie
  • Uiterlijk
  • Versheidsmeter
  • Robuuste glazen kan (Voelt direct stevig goed aan)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Retro - Koffiezetapparaat - Classic Noir

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

4,0
Ik wil niets zeggen over koffie zetten, is goed. Maar kan laten vallen, een nieuwe bestellen lukt NIET,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Freddy 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kort snoertje

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Gekozen vanwege goede reviews en prijs - kwaliteitverhouding. Apparaat zet goede koffie. Nadeel is het relatief korte aansluitsnoer en de klep aan de bovenkant. Door het korte snoer moet je het eigenlijk onder een keukenkastje plaatsen, maar dan kan het klepje niet helemaal open. Als dit geen beperking is is dit een prima aankoop

Pluspunten

  • prijs - kwaliteit
  • snelle koffie zetter

Minpunten

  • korte aansluitsnoer, klep aan de bovenkant
  • bij paar kopjes loopt de koffie te snel door.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Buis 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Mooi design en zet heerlijke koffie en goed heet we hebben hem pas dus weet niet voor lange termijn voor nu erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veenstra 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer hete koffie, heerlijk van smaak

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Het apparaat zag er zeer leuk uit en de reviews waren erg goed. Super blij met dit apparaat, de koffie is zeer warm en de smaak is heerlijk!

Pluspunten

  • zeer hete koffie
  • heel mooi uiterlijk
  • heerlijke smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Minkr 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk retro look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Het koffiezet apparaat Heeft een mooie retro look. Het apparaat werkt eenvoudig.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Werkt eenvoudig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rorije 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, een plaatje om te zien en heerlijke warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik was altijd al verliefd op dit apparaat, nu blijkt dat de koffie heerlijk warm is en wat ik zelf erg handig vind, is dat je op het apparaat kan zien hoelang het nog duurt voordat de koffiezetter zichzelf uitschakelt.
Hij is ook makkelijk te bedienen en je kan duidelijk zien hoeveel water je erin doet.

Pluspunten

  • handig
  • duidelijk
  • mooi formaat

Minpunten

  • het snoer is redelijk kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Heel mooi apparaat en eenvoudig in het gebruik. Daarnaast is de koffie ook nog eens ontzettend lekker! Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melanie 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Super fijn koffiezetapparaat en staat zeker ook mooi op het aanrecht. Overigens maakt het ook lekkere koffie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Fijn
  • Snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nick 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro Koffie zetapparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Niet alleen lekkere koffie maar ook een juweeltje op je keukenblad. Daarnaast zo eenvoudig in gebruik en makelijk schoon te maken. En zeg nou eerlijk wat is er nou lekkerde dan het geluid, geur en smaak van een filterkoffie. Gewoon kopen... krijg je echt geen spijt van

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact apparaat en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een mooi koffieapparaat om te zien en handig in gebruik. Neemt niet veel ruimte in. De koffiepot is wat smalle en hoog. De koffie smaakt goed en is heet, Blij dat we dit apparaat hebben gekozen, ook een prima prijs. .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Winter 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik heb het koffiezetapparaat vandaag binnen gekregen.
Het is echt een sieraad voor in de keuken.
De duurzaamheid kan ik nog niets van zeggen.
Maar ik heb de waterkoker uit dezelfde lijn en die vind ik helemaal geweldig.
Vandaar dat ik het koffiezetapparaat ook heb gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jerry 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekozen vanwege het design icm de prijs. Het is een eenvoudig apparaat maar toch stijlvol. Het water wordt kokendheet over de koffie verdeeld door middel van een soort kleine douchekop waardoor de smaak optimaal wordt opgenomen. Wat mij direct opviel is dat de koffie ook na een kwartier nog komendheet is, de warmhoudplaat doet het dus voortreffelijk. Ook handig (en mooi om te zien) is het wijzerplaatje die aangeeft hoelang de koffie al staat.

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • Bedieningsgemak
  • Smaak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact retro

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Compact past in de kleine keuken retro. Fijn dat langzaam opwarmt voor ca 20 min...zeer eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WimVriend 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Het is een erg mooie retro koffiezetter, die ook nog eens lekkere koffie maakt. Hij past prima bij onze R.H. waterkoker.

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekker koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Francine 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig koffiezetapparaat met mooie retro look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Met dit apparaat zet je koffie met een heerlijk aroma. De koffie is warmer dan met de meeste andere toestellen. De retro look is mooi meegenomen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

  • warme koffie met een heerlijk aroma
  • automatische instelling voor het warmhouden

Minpunten

  • filterhouder mag ietsje groter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willye 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht, koffie blijft op goede temperatuur, en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Keesverheijke 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding en werkt super snel voor een kop koffie in ouderwetse stijl. helemaal goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super look!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een retro look maar met heerlijke koffie van deze tijd. Lekker warm en smaakvol.
Wij zijn dolgelukkig met dit koffiezet apparaat welke staat te pronken op ons aanrecht naast de retro waterkoker van Russell Hobbs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews