Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Corsius 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Koffiezetapparaat is oogstrelend en maakt heerlijke koffie die ook nog eens goed heet blijft op het warmhoudplaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NVV 13-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat om te zien.

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Zet goeie koffie maar is vreselijk knoeierig, druppelstop werkt onvoldoende en het warmhoudplaatje is dan ook altijd vies. Verder lastig schoonmaken bij de filter vanwege dat gootje langs de rand. Kortom: ik beveel dit apparaat niet aan.

Minpunten

  • Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

petra zeijlmans 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER WARME EN LEKKERE KOFFIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
super leuk koffiezetapparaat en de dispay op de voorkant is erg leuk en praktisch.
na 40 minuten gaat hij uit en laat van te voren zien hoe de koffie van kwaliteit is.
de koffie is super warm en echt n lekker bakkie.
ook het maatschapje zit leuk verborgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na drie weken al defect

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

1,0
Eerste exemplaar hield na anderhalf jaar op met doorlopen. Na omruilen deed het tweede apparaat het na drie weken al niet meer. In beide gevallen juist wanneer ik bezoek had. Waardeloos produkt. Ik beveel dit niet aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Suiver 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goedkoop materiaal

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

2,0
na 3 keer gebruikt kwam er geen koffie meer uit. Stoom en water aan de bovenkant er uit. Erg gevaarlijk. Goedkoop en slap plastic. Niet gebruiken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gerrit Franssen 23-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Retro Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi Retro Design , en erg makkelijk in gebruik , koffie blijft lang en goed op temperatuur, en zeer handige tijdsaanduiding om aan te geven hoelaat de koffie staat .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Goed aroma, gemakkelijke bediening. Één programma is gewoonweg fijn! Tegenwoordig zit er op elk product zoveel opties, dat het gewoon fijn is om een koffiezet te hebben die doet wat ie moet doen: koffie zetten. Mooi design, past perfect in het interieur!

Pluspunten

  • compact
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • maataanduiding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Opzoek naar een nieuwe koffiezet kwam ik bij RusselHobbs terecht. Eerlijk, ik kende dit merk niet. Dat deze toestellen aantrekkelijk geprijst zijn heeft mij over de streep getrokken en nu ben ik in het bezit van een koffiezet en bijhorende broodrooster en het moet gezegd: de mooie rode kleur zorgt voor een tof retro effect.
De koffiezet is niet alleen mooi, maar ook functioneel prima! Lekkere koffie en eenvoudig in gebruik.
Wij zijn tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • mooie design
  • aantrekkelijke prijs
  • handig maatbekertje meegeleverd
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BJH 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Erg leuk apparaat, mooi design, staat goed op het aanrecht en belangrijker doet wat het moet doen!
Timerfunctie is zeer handig en daardoor zeer gemakkelijk om even naar de tijd te kijken.

Pluspunten

  • Design
  • Werkt uitstekend

Minpunten

  • Moet ik nog over nadenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiejan 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. Schepje aan zijkant is wat overbodig, maar dat is persoonlijk. Het deksel gaat wat stroef open. Neemt best wat hoogte in, mede door openslaand deksel. Je kunt het apparaat dan ook niet onder een keuken hangkast zetten. Gaat automatisch uit na 40 minuten. Wel handig, tenzij je een trage drinker bent. Tip: als je het filterkommetje eruit haalt, kun je die niet even op het aanrecht parkeren. Dan kukelt ie om. RH doet er beter aan een filterhoudertje bij te voegen i.p.v. een schepje. Koffiesmaak zoals je mag verwachten van filterkoffie.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Sproeier verdeelt water goed

Minpunten

  • Deksel opnet wat stroef
  • Filterhouder niet rechtop te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arja 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding, werkt naar behoren. Door de retrolook heeft het apparaat een sierwaarde in de keuken.
Aanduidingen voor water staat er goed op, en handig! het maatschepje aan de zijkant!

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • werkt naar behoren
  • heerlijke koffie
  • makkelijk in gebruik
  • uitneembare filter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadia 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel leuk ontwerp, toffe design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Het toestel werk perfect! Ik ben er heel tevreden van. De retro-look vind ik nog een pluspunt. Het schepje dat je handig kan weg hangen aan het apparaat vind ik ook een pluspunt. Onze broodrooster is onlangs stuk gegaan en dit wordt de volgende aankoop van Russell Hobbs ;-)

Pluspunten

  • Tof design
  • Lekkere koffie
  • Blijft warm
  • Slaat vanzelf uit om de smaak te behouden

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooi, zet goede koffie. De vorige was stuk binnen 1,5 jaar (liep niet meer goed door ook niet na ontkalken) dus qua duurzaamheid helaas minder in ons geval

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede koffie

Minpunten

  • De vorige was binnen anderhalf jaar stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

kok3079 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
gekocht om dat ik het er leuk er uit zag zien
maar het maakt me een kabaal
koffie is wel goed warm
wel moeilijk schoon te maken

Pluspunten

  • mooi ding

Minpunten

  • veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk om te zien, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit.wij hebben de red ribbon besteld.
Koffie smaakt heerlijk.
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Voldoet volledig aan alle verwachtingen. Ziet er erg mooi uit in onze nieuwe keuken. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pawen 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, prachtig design

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Gekocht voor design, geweldige retro look...en werkt perfect. Ook de waterkoker gekocht inzelfde design, staat prachtig bij elkaar

Pluspunten

  • Design
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.P.Marinus 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Nog nooit had ik van dit merk gehoord. De verkoper benoemde het apparaat als "de Kenwood" onder de koffiezetapparaten. Het apparaat heeft een fantastisch mooi design en is een sieraad in de keuken. De koffie wordt snel gezet en is goed heet. Nieuw is het besproeien van de koffie i.p.v. het druppelen, wat de meeste merken hebben en dat proef je. Op het apparaat kun je het zetproces evenals de warmhoudtermijn volgen.

Pluspunten

  • design
  • kleur

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uitziend apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat voor een redelijke prijs viel mijn oog op dit mooie apparaat. Het is leuk vormgegeven en niet al te groot op het aanrecht.

Pluspunten

  • apart uiterlijk
  • weinig lawaai

Minpunten

  • hoeveel kopjes moeilijk af te lezen, beslaat snel
  • koffie minder lekker als vorig apparaat

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anna 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro zwart, rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
fijn en degelijk ouderwets koffie-filterapparaat ,prima prijs-kwaliteit, mooi vormgegeven: ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • vormgeving
  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews