Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Volautomatisch
ja (koffie)
Type
koffiepadsysteem
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 69 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willie Liesting 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Leuk model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een grappig model en ook super makkelijk in gebruik.
Water er in een cupje van je favoriete koffie in de houder en dan na een paar tellen een lekkere espresso of een lungo HEERLIJK.
Deze twee smaken zijn onze favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Geervliet 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi en sierlijk model. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
En de koffie is erg lekker. Koffie is wel aan de dure kant. Maar het is dan ook wel een verwen koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harmke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

plaatje in de keuken

Algemene score

8,0
De cups zijn duur in gebruik maar het smaakt wel erg lekker.De favorieten zijn corado en cappucino.Veel smaken en voor iedereen zit er wel wat bij.Zonder al te veel gedoe s,morgens snel een heerlijk bakkie koffie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Cindy 18-02-2017

De smaak en het gemak is zeker goed, maar de cups zijn erg duur, reken maar voor 2 personen dat je snel 45 euro per maand kwijt bent met 4 bakjes per dag in totaal. Dan zijn er ook nog smaken waarbij je 2 cups nodig hebt voor 1 bakje koffie . Ik stap ervan af.

Reageer

Marian Koopman-Ketting 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het water mag nog wel wat warmer en de kuipjes iets goedkoper, maar verder is het een prima apparaat.
Dit is ons tweede apparaat, want de eerste is ter reparatie opgestuurd, omdat het water niet warm meer werd en ik kan niet zonder koffie.

Pluspunten

  • lekkere smaak van koffie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • water niet heet genoeg
  • pads zijn wel duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden klant 06-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prijs-kwaliteitverhouding is goed, makkelijk in onderhoud, jammer dat mijn eerste
aankoop in 2016 de eerste garantie termijn niet heeft overleefd. Toch tevreden en maar
een nieuwe gekocht in december 2017.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Binnen twee jaar kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cor 05-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig koffie apparaat staat in de camper omdat we thuis een machine hebben
Bevalt prima koffie is wat duurder maar heerlijk van smaak
Omdat we alleen tijdens de vakanties gebruiken goed te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor van Dalen 14-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine al zijn de kosten aan de hoge kant niet zozeer van de aanschaf maar de koffie is erg duur.
De koffie is prima van smaak je moet er goed op letten dat de waterhoeveelheid niet verschuift bij het sluiten van de machine anders verspeel je een dure cup.

Minpunten

  • De waterhoeveelheid verschuift makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Xander 20-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stijlvolle machine.
Zeer gebruiksvriendelijk!
Echt een parel voor het oog.
Werkt zeer snel en de koffie is zoals gewoonlijk super!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stijlvol
  • Oogstrelend
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Maakt heerlijke koffie en is makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een goed koffie-apparaat, en wilde eigenlijk iets wat met echte bonen werkte. Uiteindelijk toch voor dit apparaat gezwicht door zijn goede prijs-kwaliteit verhouding en ik heb tot nu toe nog totaal geen spijt van mijn aankoop! Wat een heerlijke bakjes espresso en cappuccino komen er uit deze machine!
Ook leuk is het feit dat mijn vrouw die niet van koffie houdt, er allerlei andere dingen mee kan maken, zoals chocomel of ice tea.

Kortom: zeker kopen dit product!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Maakt ook allerlei andere dranken
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Door capsules geen last van smaken die doorlopen

Minpunten

  • Water moet iedere 4 a 5 kopjes bijgevuld worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Tijhuis Sr. 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi degelijk apperaat, voor goede diverse soorten koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een machine die vele soorten koffie, chocolademelk, en thee maakt, van zeer goede kwaliteit.
Wij hebben het ook gekocht voor de caravan, voor het compacte model.
En een simpele bediening.

Pluspunten

  • Het model.
  • Goede warme koffie.
  • Vele dranken uit 1 machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Jacobs 16-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Dolce gusto drop

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, de touch bediening werkt super en de koffie is nog steeds heerlijk beter zelfs dan de apparaten waaar je niet de kop grootte op kan selecteren.. Alleen jammer van het rode snoer

Als ik dolce gusto nog n tip mee mag geven: Maak n apparaat met water volume herkenning als de tank leeg is dat je geen koffie kan zetten, en kom de mensen die dit niet hebben daarin tegemoed dan scoren jullie vast nog veel beter :)

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Handige bediening

Minpunten

  • Rood snoer
  • geen water volumetank

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Elma 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heeeeeeeeerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn Senseo ging stuk, dus ik was toe aan wat nieuws en dat had ik veel eerder moeten doen! Niet alleen ziet de Drop er erg leuk uit, de koffie is ook heel erg lekker. En zóveel keus ook; ik wil ze graag allemaal proeven en kijk nu al uit naar de zomer om de icetea en icecoffee te gaan proberen. De cupjes zijn misschien wel wat duurder maar het is het geld wel waard vind ik! Erg handig dat er op de cups staat aangegeven hoeveel water je moet selecteren en 't stopt automatisch. Een kind kan de was doen. En hij schakelt ook nog eens vanzelf uit mocht je 't vergeten; superhandig. Ik ben wel bang dat ik nu een beetje een koffie-verslaafde aan het worden ben, maar gelukkig gaat mijn voorkeur uit naar de koffie met melk; heerlijk romig van smaak allemaal. Ik kan 'm iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • heerlijke smaak
  • veel keus
  • romige schuimmelk

Minpunten

  • duurder dan gewone koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein waterresevoir

Algemene score

5,0
Mooi design prima werkend apparaat.
Nadeel is een klein waterreservoir wat eruit gehaald moet worden om te vullen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Renaldo 16-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en snel met koffie zetten en opwarmen.
Alleen mag er wel een betere handleiding bij want weet niet wanneer ik hem moet ontkalken en of hoe dat moet

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Snel klaar voor gebruik
  • Lekkere koffie
  • Fijn apparaat dat gezien mag worden

Minpunten

  • Geen goede handleiding
  • Lelijk rood stroom snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rimar 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leuk koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stijlvol koffiezetapparaat met veel mogelijkheden en een meer dan uitstekende kwaliteit koffie , chocolademelk en thee want dit is er een waar de verschillende smaken rustig na en doorelkaar kunnen worden gebruikt zonder dat de een naar de ander smaakt.

Pluspunten

  • veel verschillende smaken
  • ook thee en chocolademelk
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LGV 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echte koffie, met een pure smaak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog niet alle smaken geproeft, maar nu al lyrisch van mijn aankoop! De koffie is heet en smaakt zoals koffie zou moeten smaken! Jammer van het rode snoer en de rode stekker, een afbreuk aan de schitterende vormgeving en kleur van het apparaat.

Pluspunten

  • Smaak
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel smaken

Minpunten

  • Relatief dure koffie
  • Rode snoer en stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo Kuiper 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Absoluut geen miskoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is toonbaar en de koffie smaakt uitstekend. Vormgeving is goed. Handig als je een of twee kopjes wilt zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud1951 01-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie en het voordeel is dat ik er eindelijk geen maagzuur aan overhoud ondanks dat ik ook sterkere soorten drink.

Minpunten

  • Kleine watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk te bedienen en schoon te houden

Algemene score

10,0
De "Drop"ziet er leuk uit als een kleine robot die voor jou de lekkerste koffie of thee maakt. Het apparaat is makkelijk te bedienen en schoon tehouden. De koffie echt loeiheet, wat bij andere apparaten nog een ontbreekt.
Een aanrader, heb er trouwens mijn Nespresso Citiz van 7 maanden oud de deur uit gedaan, deze koffie is kekkerder en warmer.

Pluspunten

  • Lekker
  • Warm
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maak al jaren gebruik van een Dolce Gusto. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en de koffie vind ik ook lekker. Enige nadeel vind ik dat alle apparaten voortaan voorzien zijn van een rode snoer. Waarom hiervoor gekozen is, begrijp ik niet. Ik heb een zwart apparaat en dan een snoer met zo'n opvallende kleur. Ik vind het afbreuk doen aan het apparaat. Jammer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews