Philips Viva HD7566/20 - Reviews

7,1 Lees 13 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
koffieautomaat
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

7,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria T. 25-09-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
We hebben twee exemplaren van dit apparaat in huis gehad; de eerste deed het na 8 maanden niet meer, en het vervangende apparaat is er na anderhalf jaar zeer beperkt gebruik mee opgehouden. Omdat dit samen de 2 jaar fabrieksgarantie overstijgt, geven Philips en de leverancier Topdiscounter beide aan dat hier geen sprake meer kan zijn van garantie, en dat de kosten van een reparatie de aanschafwaarde gaan overstijgen. Eerdere - vroegere - ervaringen met een koffiezetapparaat van Philips waren volkomen anders, kennelijk is de component duurzaamheid niet meer zo relevant. De smaak van de koffie is altijd naar volle tevredenheid geweest, maar de overige ergernissen van andere gebruikers - snel knoeien bij het inschenken met name - zijn zeer herkenbaar. Toch maar op zoek naar iets anders...

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
cruysancker 13-02-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,6
vandaag deed hij niets meer net 2 jaar en 2 maanden oud dus garantie voorbij. Mijn vorige koffiezetter was ook van Philips en die is ook niet echt oud geworden maar niet zo kort als deze.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Greet41 28-06-2012 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Goeie smaak!Is snel klaar,hete koffie.Hij heeft alleen wel aardig lawaai met gepruttel en stoompufjes aan het eind.Verder simpel rechttoe rechtaan koffiezetapparaat.
De filterhouder loshalen om schoon te maken is prutsen omdat het eerst in het gaatje bovenin moet vallen om hem weer vast te zetten en dan beneden.Andere volgorde kan niet.De kan knoeit erg met koffieschenken.Voorzichtig schenken dus.
Ziet er mooi uit.Stevige filterhouder met rvs buitenom.De glazen kan voelt wel dun aan.Als ik 'm omspoel en de kraan raak ben ik altijd bang dat ie dan breekt.Tot nu toe niet gebeurd gelukkig.
De twirltuit vind ik met schoonmaken een beetje in de weg zitten en of het echt wat toevoegt weet ik niet.Ik heb 'm gekocht om de prijs en de revieuws dat ie lekkere snelle hete koffie zet.
De duurzaamheid krijgt helaas een dikke onvoldoende.
Ik heb 'm een half jaar en nu is hij al stuk!
Het plaatje wordt wel warm maar hij pompte het water niet meer.De BCC heeft 'm gelukkig omgeruild zodat ik meteen weer een vervangend apparaat heb.Ik ben benieuwd hoe lang het nu goed gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
a. van waasdijk 08-01-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,6
Goed apparaat, maar als je eenmaal hebt ingeschonken, koelt de koffie snel af. Ik zou een volgende keer een apparaat nemen dat hetere koffie aflevert.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Timo Jansen 23-12-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Gisteren bij BCC dit apparaat gekocht. We vielen op de eenvoud (geen onnodige toeters en bellen) en mooie uitvoering. Door het rvs rond de filterhouder ziet hij er een stuk minder cheap uit dan de 100% plastic apparaten zonder dat je direct de hoofdprijs betaalt.

Hij zet lekkere, hete koffie en alles werkt naar behoren: de maatstreepjes op het waterreservoir zijn goed afleesbaar, druppelstop houdt echt alles tegen en de kan schenkt prima (ik herken de klachten bij sommige andere beoordelingen niet).

Nog een tip voor de aanschaf: gewoon naar BCC i.p.v. een webwinkel. Ik heb er € 38 voor betaald: bij de goedkoopste webwinkel red je dat nog niet eens met de verzendkosten erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Bettie88 23-12-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Plus:
- ziet er mooi uit en is neemt niet veel plaats in
- degelijk
- lekkere en goed warme koffie (daarom ook aangeschaft. Ons vorige koffiezetapparaat had een isoleerkan. Als je dan voor 2 pers. Koffiezet is je koffie snel koud.)
- grote kan en schenkt gemakkelijk. Lekt dus niet zoals je bij veel andere wel hoort

Min:
- maakt redelijk veel geluid (zeker in vergelijking met onze vorige, maar die was denk ik ook erg stil)
Conclusie:
Heel fijn en goed werkend koffiezetapparaat voor niet al te veel geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bommeberend 12-12-2011 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
PLUSPUNTEN
+ Degelijk koffiezetapparaat
+ Smaakvolle hete koffie
+ Lekt geen druppel bij inschenken
+ Grote koffiekan

MINPUNTEN
- Koffiekan voelt iets wat kwetsbaar (dun glas)
- looptijd van automatisch uitschakelen kan niet handmatig gewijzigd worden (standaard pas na 2 uur.. daar heeft niemand wat aan)

GEZIEN DE PRIJS MAG JE HIER NIET OVER KLAGEN:
> Koffiezetapparaat kan stiller (maar stoort mij totaal niet)
> Geen thermoskan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Baspostma 21-10-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
---------Update review, 21-10-2010---------
Eerst even een reactie op de review door Kanyo.
Je beoordeelt het apparaat op alle gebieden zeer laag, terwijl je alleen problemen op het gebied van gebruiksgemak ondervindt. Je review is daarom mijns inziens ongeldig.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik je klacht tegenspreek, want:
Ik heb hem nu een half jaartje en hij bevalt perfect. Máár, inderdaad, als je wat haastig schenkt, dan ga je morsen. Maar schenk je rustig.. dan is er geen vuiltje aan de lucht.
Ik heb daarom mijn cijfer voor gebruiksgemak wel ietwat verlaagd.

Maar verder... Top-apparaat!

---------1e review, 27-5-2010----------
Gisteren deze Philips gekocht en hij bevalt super!
Geen gedoe met lekkages, lekkere en hete koffie en de kan is makkelijk uit het apparaat te halen.
Het aan/uit drukknopje is erg leuk en modern. Ook de automatische uitschakeling na 2 uur is een goeie vinding!

Qua uiterlijk mag dit apparaat er ook zéker zijn.

Hiervoor 3 maand lang gedonder (lekkage, gebruiksongemak en uiteindelijk een defecte antidruppelaar) gehad met een Tefal apparaat.. Ben blij dat ik weer Philips heb! Wat een verademing!

Omdat ik het apparaat nog maar 24 uur geef ik geen cijfer voor duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
kanyo 20-10-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
We hebben dit apparaat aangeschaft maar het is een drama met inschenken. Hij lekt en druppelt aan alle kanten. Het is bekent bij philips maar ze doen er niets aan, een vaatdoek er onder houden dus.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Braxx 02-06-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Lekkere Smaak is waar het om gaat, daar kan een apparaat niet zo gek veel invloed op uitoefenen.
De techniek is simpel dus daar zul je de smaak niet direct in terugvinden. Wel is van belang dat het apparaat degelijk in elkaar steekt, dat zit wel snor bij de HD7566/20.

Je kunt dit zetproces eenvoudig zelf nabootsen met een losse filtertrechter een filterpapier een mok en heet water ( en natuurlijk vers zelfgemalen koffiebonen ! )

En dan nu het verschil wat ik kan opmaken uit dit apparaat; De manier waarop de getrokken koffie van het filterreservoir in de kan beland... de vloeistof wordt direct zonder onderbrekingen van lucht en koude, naar de kan gebracht. Daardoor zou de smaak beter geconserveerd blijven ... of dat ook echt zo is ... ik denk van wel.

Zo, succes met jouw zoektocht naar het ideale filterapparaat en een echte koffie smaak. Ik zelf ben "A satisfied customer"

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
bepje 18-02-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,6
ziet er leuk uit
zet lekkere hete koffie
maakt veel lawaai vooral op het eind

met inschenken hou daar maar een doekje onder anders word het een kliederboel het loopt er allemaal langs

dit is onze tweede philips de vorige was een ander type die hebben we een goed jaar gehad de koffie die daar uit kwam of ze was lauw of je brande mond er aan

het volgende apparaat word geen philips meer
over andere aparaten van dat merk ben ik tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
ger49 30-12-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Na een aantal weken lekkage in reservoir. Apparaat teruggestuurd naar Philips en na twee weken brief met mededeling dat apparaat niet te maken was en een nieuwe zou worden toegezonden. Na weer twee weken een apparaat ontvangen uit een andere, goedkope serie en teruggestuurd. Na weer vier weken te horen gekregen dat apparaat wordt opgestuurd. Na weer twee weken niets ontvangen. Kortom in handen gevallen van de Philips mafia.
Dat een produkt kapot kan zijn ok, maar geen service betekent nooit meer Philips. Afblijven van die handel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht
Mikje 18-04-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi design.
Zet lekkere hete koffie.
Ploft wel een beetje op het eind.

Alleen wij gebruiken een tijdschakelaar in het stopcontact en dat werkt niet bij dit koffiezetapparaaat want hij heeft een tiptoets aan/uit schakelaar.

En je moet langzaam schenken met de kan anders loopt het erlangs.

Verder een goed apparaat, voor weinig geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende