Russell Hobbs Legacy - Reviews

8,6 Lees 7 reviews
Best Reviewed jun 2016 Russell Hobbs Legacy
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
koffieautomaat
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elton 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het doen van wat research ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Russel Hobbs. Als je het mij vraag een goede koffiezetapparaat met een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding. Door de verschillende programma's is het mogelijk om zowel kleine als grote hoeveelheden koffie snel klaar te maken. Ook bied de automatische stand uitkomst als je bijvoorbeeld houdt van een kopje koffie bij het opstaan.

Kortom, ik ben zeer tevreden en beveel het product zeker aan.

Pluspunten

  • Automatische stand
  • Snel
  • Lekker kopje koffie

Minpunten

  • Blijft maar +- 30min warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Roy 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed,snel,heet,timer,goede smaak koffie.
Kortom alles wat je nodig hebt voor een lekkere bak koffie in de vroege ochtend......TOP.

Pluspunten

  • Goed apparaat
  • Timer
  • Lekker smaakje

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Anne Hil 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed, degelijk koffiezetapparaat

Algemene score

8,2
Het apparaat maakt lekkere, hete koffie. De timerfunctie werkt goed; op de ingestelde tijd gaat het apparaat vanzelf aan. Duidelijk, makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Quibus 04-06-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon lekker bakkie koffie

Algemene score

9,3
Prima apparaat dat een pot goed hete koffie zet. En dat ook wanneer je maar één of twee kopjes zet.
Als ik al een minpunt moet bedenken is dit de automatische uitschakeling waar ik persoonlijk wel wat instelmogelijkheden had willen zien. Aan de andere kant is oude koffie natuurlijk ook weer niet lekker en op zich is het wel prettig dat je het apparaat nu niet kan vergeten uit te schakelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Consument 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

7,8
Heb het apparaat net in gebruik. Ervaring tot nu toe prima.Koffie goed warm en dankzij 1-4 kopjes mogelijkheid goede sterkte.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Pebbles 20-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Handig Lekker

Algemene score

8,0
Apart eigentijds ontwerp, staat mooi in de keuken.
Handig en practisch in gebruik.
Lekkere warme koffie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Freand 12-05-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Algemene score

9,0
Dit apparaat zet heerlijke koffie, lekker van smaak en heet. Het is gemakkelijk in gebruik en de timer is ideaal. Hij staat perfect qua kleur in onze keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend