Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Original HD7810

8,1 Lees 17 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Viva Café HD7821

  • Soort apparaat servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips Viva Café HD7821
10,0 (1)

Philips Senseo HD 7892

  • Soort apparaat gemalen koffie, servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Soorten koffie koffie
Philips Senseo HD 7892 Best Reviewed okt 2016
8,4 (152)

Philips Senseo HD 7892

  • Soort apparaat servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips Senseo HD 7892 Best Reviewed okt 2016
8,4 (152)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Crossley 06-11-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Na de terugroepactie van het vorige model i.v.m. brandgevaar twee jaar geleden, gelijk maar een nieuwe gekocht. Na 1 jaar schakelde het apparaat zich iedere paar seconden spontaan uit. Werd onder garantie gerepareerd, maar je bent wel een paar weken je koffiezetapparaat kwijt. Nu 11 maanden daarna weer precies hetzelfde probleem. De smaak van de Senseo is goed, maar we gaan nu toch maar naar een ander merk kijken, want ons vertrouwen in de Philips Senseo is nu tot nul gedaalde.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

bienfaire 10-10-2011

goed maar wat verouderd door de tand des tijds

Algemene score

8,0
ben niet modieus maar wil wel een actueler model aanschaffen. maar deze doet het nog. in de loop der tijd vind ik andere merken ook goed geworden is voor mij de eerste stap naar betere koffie en misschien wil ik nu wel nog beter. of een ander merk of senseo moet een beter apparaat maken
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Croisey 09-10-2011

Goed geprijsd, geen jarenlange kwaliteit

Algemene score

8,0
Voor een leuk prijsje een senseo met een leuk kleurtje. Zeer makkelijk in gebruik, gemakkelijk te reinigen maar bij intensief gebruik komen er op een gegeven moment mankementen, bij sluiting deksel, sijpelend water etc.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

kootjes 09-10-2011

gebruik

Algemene score

10,0
Gebruik is zeer eenvoudig en geeft hele lekkere koffie. En Er is snel een kop koffie (2) met een heerlijke schuimkraag.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

miel 09-10-2011

Redelijk tot goed, het vooral gemakkelijk

Algemene score

6,0
Het product is erg gemakkelijk om snel koffie te maken. De smaak van de koffie hangt erg af van het merk koffie. Het design is mooi . Het product is erg moeilijk schoon te maken, het duurt te lang.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

zwabe 09-10-2011

goede koffie maar lekkage

Algemene score

6,0
Senseokoffie smaakt prima. Maar als nadeel vind ik dat alle Senseomachines (die ik toe nu toe heb gehad) allemaal lekken aan de onderkant.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Pinko 09-09-2011

koffie inhoud gaat vrij snel van 120ml naar 100ml

Algemene score

6,0
Inmiddels 3 koffie apparaten (senseo) 1x hd 7800 en 2x hd 7810.
Ze werken alle 3 maar koffie inhoud gaat zoals bovengenoemd vrij snel naar halve kopjes .
Er is voldoende schoon gemaakt maar niets helpt.
Nu doen we het per 1 kopje
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Emzet 07-09-2011

Goed apparaaat

Algemene score

10,0
Altijd snel een bakje koffie als er iemand langs komt.
Binnen 1 minuut klaar. Smaakvolle kofie als je de originele senseo pads gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

coraal 31-08-2011

heerlijke koffie komt eruit

Algemene score

10,0
handig in gebruik en ook makkelijk schoonte maken . alleen er is een dingetje de tekens die aangeven hoeveel kopjes te zetten zijn er af gegaan met het schoonmaken dat is wel jammer ,maar verder is het een prima apperaat
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

h.popping4 21-08-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb deze senseo 7810 nu 15 maanden
in gebruik. Hij bevalt mij uitstekend.
In het begin gebruikte ik koffiepads.
Totdat ik op een braderie de koffie-
duck ontdekte. Ik kan nu losse koffie in de houder doen en het smaakt nog
beter vind ik dan de pads. Tevens is het veel goedkoper in het gebruik.
Ik geef dit apparaat minstens een
8,9. De senseo zet heerlijke hete
koffie. Want koffie moet heet zijn
als het gezet is vind ik.

H Popping Zaandam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patricia85 17-07-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, makkelijk in gebruik. Heel handig voor snel 1 of 2 kopjes te maken. Bij familiebezoek gebruiken wij nog het oude koffiezetapparaat, is sneller.

Ook vind ik de koffiesmaak van de DE koffiepads niet altijd even lekker. Heel vettig en als je teveel van die koffie drinkt op 1 dag, dan proef je het de volgende dag nog...

Maar apparaat werkt top!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
weyde 15-01-2012

ik vind douwe egberts extra sterk het lekkerst maar dat is ook een kwestie van smaak.

Reageer

Fredje. 12-05-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Zo, wij hebben een nieuwe rode gekocht.
De oude heeft toch wel wat kuren na jaaaren goed te hebben gewerkt.
Doet het nog wel, maar begon herrie te maken.
Opwarmen duurde ook lang, het ontkalken hielp ook niet.
Kon de bon niet zo gauw vinden, maar een jaar of 5 zal ie wel zijn, was een van de eerste.

De nieuwe is een stuk stiller en sneller in opwarmen.
Temperatuur is zo te proeven het zelfde, dus goed heet.
De hoeveelheid ook.
Ben benieuwd of hij ook zoveel jaar mee gaat.
Het blijft toch een makkelijk model, de oude houden wij eventueel voor onderdelen.

Nog wel gekeken naar de andere modellen, maar ja een stuk duurder en dan heb ik ook niets aan de grote waterbak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

thereal 09-01-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb de wit oranje Senseo nu 7 maanden, ik heb hem enkel met een vochtige doek schoongemaakt en nu zijn alle letters ( afbeeldingen van kopjes +_ aan en uit) weg.
Dus de Blokker gebeld en die zeggen gewoon "ooooh dat is normaal, hebben wij ook bij de onze. "(????)
Dus Philips zelf maar gebeld, die zeggen dat dit niet te repareren is dus valt niet onder de garantie. Wat nu??
Dus een "kale" Senseo op mijn aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cassieper 27-11-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,6
teleurstellend dat je geen driewegventiel kan bestellen ook niet bij Philips zelf, omdat dit onderdeel in elk Senseo apparaat zit en met regelmaat defect raakt, is dit voor mij een reden om geen nieuwe Senseo aan te schaffen, maar over te gaan naar een ander merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

klant 20-08-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
In een woord fantastisch,prima koffie,goed op temperatuur en dat voor die prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wesley2007 21-03-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
is een goed apperaat koffie lekker heet smaak is goed en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikkewel 05-01-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat. Heel lekkere koffie. Ik wou eerst een hele dure
expresso-machine kopen van Nexpresso, maar heb dan toch de Senseo machine
gekocht omdat deze heel wat goedkoper is. Ik vind dit heerlijke koffie. Heb
dit apparaat al wel 2 jaar in mijn bezit en werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer