Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up+ HD7884

8,2 Lees 162 reviews
Philips Up+ HD7884 Best Reviewed okt 2014

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 162 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan26-11 07-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
wat ik niet goed vindt, is dat er eerst blank water uit het apparaat komt, voordat de koffie komt,je moet sterke koffie gebruiken anders heb je een slappe bak koffie.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mommel 04-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
heel jammer dat er ondanks de meegeleverde twee kops padhouder
dit niet echt te gebruiken is ( geen mogelijkheid om twee kopjes tegelijk onder het apparaat te zetten)

de meegeleverde -uiterst summiere - handleiding vermeld nergens
om de pre set hoeveelheid opnieuw af te stemmen op een andere hoeveelheid water

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rob 14-12-2016 Product paar maanden in bezit

eenvoudig te bedienen, goede koffie

Algemene score

9,0
erg makkelijk dat je twee soorten koffie kunt zetten.
je moet wel wennen aan het geluid.
koffie blijft goed warm in de thermoskan.
goed apparaat!

Pluspunten

  • twee soorten koffie
  • smal apparaat
  • blijft goed warm

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-11-2016 Product paar maanden in bezit

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de koffie, zowel de pot als de cups.
Alleen het geluidsniveau is hinderlijk hoog, mijn mede huisgenoten worden er wakker van, ik hoop van harte dat daar nog eens iets aan gedaan kan worden, ik heb het apparaat al op tempex gezet maar geen resultaat

Pluspunten

  • Goede koffie
  • 2apparaten in een
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mario1964 01-11-2016 Product paar weken in bezit

koffie apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een fijn apperraat allen jammer dat het waterresevoir klein is. en hij begint meteen te lopen dus moet je eerst de pad of koffiekan eronder zetten.je kunt niet eerst even naar de wc.

Pluspunten

  • wisselen van kan of kopje

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • direct water aanloop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chriscl 26-11-2015

eerste kop koffie is koud.

Algemene score

4,0
De eerste kop koffie is koud doordat tijdens het opwarmen (koud) water via de uitloop in de padhouder komt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Harry12345 19-11-2015

redelijk tot goed.

Algemene score

6,0
De smaak van de koffie zou beter kunnen. Ik heb al diverse smaken geprobeert maar de juiste nog niet gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kaleklets 08-11-2015

het werkt prima , en ze vinden de koffie lekker

Algemene score

10,0
Heeel goed , alles is goed gemaakt voor de koffie.en ik geef jullie een 10 voor dit apparaat , bedankt
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dutje1 27-10-2015

handig, klein apparaat

Algemene score

10,0
fijn en klein apparaat voor iemand die weinig plek heeft in de keuken. Handig dat het apparaat meteen uitschakelt, zo staat deze nooit onnodig aan. makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sabrinan87 27-10-2015

mooi en fijn apparaat

Algemene score

8,0
hij werkt fijn en snel makkelijk in gebruik
past goed in de keuken neemt niet veel plek in beslag
geeft helaas maar 1 kopje tegelijk
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lenie60 24-10-2015

Niet blij

Algemene score

6,0
De uitstraling is leuk maar nu ik hem gebruik ben ik er niet zo blij mee hij druppelt heel erg lang na.
Ik doe nu als hij klaar is met door lopen dan maak ik hem open en dan druk ik hem weer dicht en dan komt er gewoon nog een straaltje eruit.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

EBur 18-10-2015

geen aanrader; smaak valt tegen

Algemene score

4,0
wanneer de Up vergelijkt met bv de Senseo Twist is er een groot smaakverschil wat in het nadeel van de Up uitvalt.
Blij dat ik de Up hebben kunnen inruilen voor de Twist
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

John 1956 17-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Over de duurzaamheid kan ik nog geen eerlijk oordeel geven , het apparaat is handig en makkelijk te bedienen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGZ 05-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Lekker hete koffie. Heel makkelijk te gebruiken. Perfect voor een persoon. Echt een aanrader. Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent001 01-07-2015

goed product voor een prima prijs

Algemene score

10,0
goed product voor een prima prijs, snel en gemakkelijk koffie zetten, eenvoudig in gebruik. snel een hete kop koffie. prima apparaat erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

single58 29-06-2015

Is zeer geschikt voor één kop koffie.

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt goed, maar maakt wel veel lawaai.
Is prima als je meestal maar één kop koffie wilt zetten.
Apparaat schakelt na ieder kopje koffie automatisch uit en het duurt even voordat een volgend kopje gereed is.
Wel handig in gebruik en neemt weinig ruimte in.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Leeuw31764 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Heel goede koffie, alleen maakt mijn Senseo uno wel veel herrie. Verder is het prima, ik ben er zeer tevreden mee, ondanks de negatieve reviews op het internet, dat de koffie te slap zou zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berttt 22-06-2015

Een goede vervanger van m'n oudje.

Algemene score

8,0
Het apparaat vervangt mijn oude Senseo uit de eerste serie die het na vele jaren trouwe dienst heeft begeven. Omdat ik thuis de enige koffiedrinker ben, heb ik nu voor de UP met geheugenfunctie gekozen. De koffie is prima, zeker wanneer je na wat proberen een optimale sterkte heb gevonden. Vanzelfsprekend blijft het resultaat altijd afhankelijk van de koffiepad die je gebruikt dus daar maar beter niet op beknibbelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Katherine 17-06-2015

Mooie formgeving ,prima koffie

Algemene score

10,0
Staat erg mooi op een klein aanrecht ,doet niet onder voor de grote apparaten
Prima voor alleenstaande maar ook snel gereed voor volgend kopje.k
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jackson 17-06-2015

klein en goed

Algemene score

10,0
Ziet er leuk uit, werkt ook goed, handig is het instellen van de koffiesterkte.
en energiezuinig, schakelt direct uit na het koffie zetten
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews