Philips Twist HD7870/60 - Reviews

8,3 Lees 286 reviews
Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 285 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

luci_1960 13-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Mooi en doeltreffend. Dit is inmiddels onze 4e Senseo en daar ik gek ben op koffie van een pad blijven we dus een Senseo kopen. De twist vond ik erg mooi maar klein waterreservoir is erg jammer. Daar naast zit het menu aan de zijkant en niet meer aan de voorkant wat heel mooi leek maar na ongeveer een jaar in gebruik is niet meer te zien waar het menu zit en moeten we hier en daar maar op goed geluk drukken.Verder moet je helaas elke maand de boel ontkalken wat natuurlijk onzin is of het moet zijn dat Philips zit te wachten op het geld van het ontkalkingsmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Andre BMW 12-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

1,0
Tsja, machine zet koffie...... maar daar is het dan ook voor gemaakt, smaak hangt ntuurlijk af van soort koffie, toch?
Opvangbakje komt al bijna los wanneer ik er naar kijk.
Idem voor de dispenser waar de koffie uit komt.
Gaf ook snel kalk melding, maar na tig ontkalkingsbeurten nog steeds zelfde melding .... en ik ben niet alleen, senseo speelgoed doet bij buurvrouw ongeveer hetzefde.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Hulzebos 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het plateau waar de kopjes op staan zit niet goed bevestigd aan het apparaat; gevolg is dat als de kopjes niet helemaal achter tegen het apparaat staan het plateau spontaan loslaat en de kopjes zo naar voren vallen; gelukkig zonder persoonlijke schade (afgezien van kopjes kapot) maar als iemand daar direct voor had gestaan dan waren er behoorlijke brandwonden ontstaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
buGeltje 14-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
fijn apparaat. koffie lekker warm. mogelijkheden voor eventueel
een klein kopje of espresso samen met de melkopschuimer een
goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
gemsie 13-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,4
Het gewoon een fijn spparaat. De senseo twist zet betere koffie dan de gewone senseo die we eerst hadden. De koffie is zeker weten heter en lekkerder. Heb hier verder niks meer aan te voegen. Echt een senseo apparaat om aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Josbrug 13-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Koffie is goed heet, pads zijn makkelijk te plaatsen, waterreservoir is makkelijk te vullen en schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jolanda.almelo 13-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Dit is onze 2 de Senseo pad apparaat, en hij bevalt super, daarom hebben we weer voor hetzelfde apparaat gekozen hebben, makkelijk is het apparaat klaar zetten, en vast op 1 kopje drukken, is het water op temperatuur dan start hij automatisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jan van holsteijn 18-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik had eerst nog een oude type Senseo het probleem was dat de padjes houder.
Veel te ondiep is dus de padjes kwam dan ook al gauw scheef te liggen.
En dat is bij de nieuwe Senseo twist niet meer aan de orde.
Kortom ik ben enorm tevreden en de schenk tuit kan je omhoog en omlaag doen.
Is makkelijk voor de wat hogere kopjes.
En heeft een mooie uitstraling in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mirantje71 08-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Tevreden over dit product erg makkelijk in gebruik vindt alleen de kleur iets minder maar goed misschien dat er ooit meerdere kleuren komen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
boutsusa 08-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Na enkele jaren een ander apparaat te hebben gehad, hebben we nu toch weer gekozen voor een Senseo. En daar zijn we heel tevreden mee. :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
alphonsleus 04-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
het is een mooi apparaat en een mooi uiterlijk ,werkt perfect.
kan twee kops koffie inschakelen zonder dat ik er bij blijf, het apparaat gaat dan van zelf aan als het water op temperatuur is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
willy390 03-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat vind alleen het waterreservoir beetje onhandig.
Jammer dat er geen keuze is voor een aan de linker kant geplaatste waterreservoir.
Heb dit apparaat nog maar pas dus kan nog niet echt iets zeggen over de duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
juanbernal 29-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede lekkere koffie , de Senseo start redelijk snel op , alleen mis ik mogelijkheden om meer intensies te maken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Jurrienr 28-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Prima design, eenvoudig in gebruik. Een enorme diversiteit aan smaken verkrijgbaar. Prima apparaat voor een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
vinkdejonge 27-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Smaak kan nog iets intensiever m.i.
misschien de waterdruk iets verhogen?
Verder heel mooi apparaat!
over duurzaamheid nog niet veel te zeggen, heb het nog te kort in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
singing 25-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
ik wil hier heel graag vermelden dat als ik had geweten dat er nog een was geweest met een waterfilter ik die veel liever had gekocht,en nu is hij ook wel goed, maar je kunt ook je koffie niet instellen ontzettend jammer, en ook de kleur daar heb ik een fout mee gemaakt, ik heb daar zo'n spijt van,want ik ben van de roze accesoires,heel spijtig,er is helaas geen weg meer terug zo jammer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Hanneke14101955 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Gemakkelijk te bedienen,
Eigen instelling koffiesterkte,
Mooi design,vormgeving
gemakkelijk schoon te houden,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier300 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk en goed apparaat. Vooral mooi uiterlijk en zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt je keuze al maken voor het water verwarmd is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
hastlyn 23-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Negatief kan ik nog niets bedenken. positief is de vormgeving, makkelijk in onderhoud, fijne, gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Dragon_unleashed 23-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Een stoer en moderne senseo apparaat.

Ziet er mooi en stoer uit, touchbuttons werken goed en sterkte koffie is aanpasbaar..

Zeer tevreden mee en gebruik m elke dag diverse malen

Van senseo, naar nespresso naar dolce gusto weer terug naar senseo..

Goede koffie, fantastische prijs, zeker als je erg veel koffie drinkt zoals ik is nespresso te duur en dolce gusto, te koffieloos, dolce gusto is lekker maar is amper koffie, meer melk, smaakjes en veel suiker..

Nee doe mij maar lekker gewoon senseo koffie, smaakt goed en is betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews