Inventum KV1435S roestvrijstaal

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1435S roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kv14355 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon perfect geen minpuntjes

Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

10,0
zeer goede koelvriescombinatie wel klein maar voor een tweepersoonshuishouden zeer geschikt en neemt niet teveel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

crineke 19-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine Geruisloze mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

9,0
We hadden een nieuw gasfornuis gekocht,toen pastte de koelkast niet meer.
Een ellende koelkast gekocht een jaar lang lawaai,kregen een nieuwe was nog erger.
Koelkast staat paar meter van de slaapkamer dus slecht slapen en veel irritatie.
Aangezien we dachten dat het de enige koelkast die pastte uiteindelijk na lang zoeken toch deze gevonden.
Wel echt een kleine koelkast.
Toen hij kwam was het wel even puzzelen met de ruimte.
Maar heerlijk hij is dus geruisloos wat geweldig.
Hij is zilver maar lijkt RVS hele mooie kleur.
Staat ook prachtig.
Alleen helt hij behoorlijk achterover wat we niet echt mooi vinden,erzitten aan de achterkant namelijk geen stelpootjes,volgens de monteurs konden we daar iets onder doen,volgens de winkel hoort dit bij deze koelkast zo werkt hij het beste.
Nu een mail gestuurd naar Inventum met de vraag wie er gelijk heeft.

Pluspunten

  • Mooie donkere kleur voor zilver
  • Past in kleine keukens
  • Geruisloos

Minpunten

  • Voor ons niet maar hij is heel klein
  • Geen stelpootjes achterkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**a@h**l.com 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een koel/vries combinatie , daar was ik naar op zoek. De vorige had opgehouden met koelen. Een andere was dus noodzakelijk. De Inventum die ik heb uitgezocht en gekocht is kleiner dan de vorige. Voor een alleenstaande is dat geen enkel bezwaar want ruimte genoeg in beide vakken. En vanwege de afmeting past hij ook beter op de plek in de keuken. Qua vormgeving was ik er al meteen voor gevallen. Hij koelt en vriest uitstekend Door de prijs/kwaliteit verhouding ben ik heel tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • De afmeting. Past algauw in een kleinere keuken
  • Koelt en vriest uitstekend.
  • Gemakkelijke toegang in beide vakken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

t**e@o**k.com 01-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Nette mooie vormgeving
Ondanks 143cm toch een goeie indeling mogelijk
En meer ruimte dan je verwacht voor een bijkeuken koel vries combinatie
Heerlijk

Reageer

b**n@h**l.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gave handige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prima fijne koelkast, handig formaat en gave uitstraling.
Kwaliteit en ook de prijs is aantrekkelijk. Prima goede koelkast voor alleen of klein gezin.

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Mooi om te zien
  • Praktisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ralph 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kv1435s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

10,0
ik zocht en tweede koelkast /vriezer na 2 mis kopen gedaan te hebben in 2 weken tijd kwam ik bij inventum terecht
en mijn oog viel direct op de kv1435s kwa uitstraling maar ook kwa inhoud vries en koelgedeelte top voor alleen stade of koppel is ideaal koelkast die compact is en koelakst genoeg ruimte biet en vriezer is juist goed genoeg en vriest vrij snel raad koelkast vriezer zeker aan maak en is ook zacht kwa geluid en mooi uitstraling van buiten en zeker en zeer mooi rpijs en top service
en tot nu geen minputen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@c**a.nl 09-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede nachtrust geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Wat een rust deze koelkast horen wij s'nachts niet ook is onze keuken naast de slaapkamer.
Hij is niet zo lomp / groot en er gaat voldoende in voor een klein huishouden.
Koel/vriesgedeelte is zelfs groter dan de vorige die wij hadden, lade boven in is ideaal voor dagelijks gebruik

Pluspunten

  • lekker rustig
  • zuinig
  • niet zo groot in een kleine keuken.

Minpunten

  • indeling is even wennen goed te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robertus 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet zo groot lomp apparaat en toch genoeg plek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Wij waren naar een kleinere koel-vries combinatie op zoek welke niet zo groot is en toch een goede prestatie leverde. keuze was snel gemaakt en de prijs viel reuze mee.
Snelle levering en goede servies.
Bijkomend voordeel de oude lompe koelkast werd door de bezorgers netje meegenomen.

Pluspunten

  • lekker compact
  • deuren makkelijk om te draaien in draairichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wikol 18-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fluisterzacht, maar vochtafvoer problematisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Een stillere 'ijskast' heb ik onder mijn vorige 4 exemplaren niet getroffen. En hij ziet er zeer representatief uit. Helaas heeft hij een probleem met de afvoer van condensvocht: ik blijf deppen. Jammer is dat de handgrepen van de laden in koel- en vriesdeel in verschillende posities zitten: na bijna een jaar grijp ik soms nog mis. Maar zijn fluistergedrag maakt veel goed.

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • afvoer condensvocht
  • posities handgrepen laden boven en beneden anders

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jojo93 25-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good fridge and freezer for little money

Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Very big fridge and freezer for little money. I'm very happy with the purchase but there are a couple of things that the fridge could improve on. Mainly, that it was not that easy to get the fridge to stand level. Besides that, everything is great.

Pluspunten

  • goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie en praktische koelvriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Een super fijne koelvriescombinatie! Voor mijn studentenkamer was ik op zoek naar een mooie en handige koelvriescombinatie, die er ook nog eens mooi uitziet. Toen kwam ik op dit model uit en deze heb ik niet meer uit mijn hoofd gekregen. Je kunt er veel spullen in kwijt en in mijn geval ook nog een combi oven op kwijt. Maakt nauwelijks geluid en is echt mooi afgewerkt. De legplanken en lades die erin zitten zien er ook mooi uit. Een goede aankoop dus :) Hopelijk gaat deze jaren mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende middelgrote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Vooral de prijs was voor mij bepalend. Technisch hetzelfde als de andere merken. Eerste indruk was goed. Ook de transporteur die door de leverancier was aangesteld heeft zijn werk goed gedaan.

Pluspunten

  • moderne geluidloze machine

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van S 20-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige betrouwbare koelkast

Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Ik zocht een koelkast waar een magnetron op kon staan, en na veel gelezen reviews kwam ik op deze mooie koelkast uit.
Nu plaats ik zelf een goede review:
1 Prachtige grijze koelkast die er veel duurder uit ziet dan hij daadwerkelijk is
2 Compact maar voldoende ruimte door goede inrichting
3 Laag energieverbruik en superstil
4 Betrouwbaar merk Veilig en vertrouwd

Pluspunten

  • zeer stil
  • laag energieverbruik
  • mooi design
  • betrouwbaar merk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top 04-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

smalle koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooie smalle grijze koelvriescombinatie. Gekozen omdat ik niet veel plek heb en graag het koelgedeelte bovenin wilde zodat ik niet steeds hoef te bukken. Binnenkant wel smaller dan ik van te voren dacht. Toch kan er wel veel in.

Pluspunten

  • kleur
  • koelgedeelte boven

Minpunten

  • binnenkant smaller dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bien 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie voor een klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Deze koelvriescombinatie is uitermate geschikt voor een klein huishouden. Je kan er in kwijt wat nodig is. Kleur zilver is een pluspunt, echte eyecatcher in de keuken!!

Pluspunten

  • afmeting
  • kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer