Inventum KV1435S

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1435S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kv14355 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon perfect geen minpuntjes

Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

10,0
zeer goede koelvriescombinatie wel klein maar voor een tweepersoonshuishouden zeer geschikt en neemt niet teveel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robertus 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet zo groot lomp apparaat en toch genoeg plek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

9,0
Wij waren naar een kleinere koel-vries combinatie op zoek welke niet zo groot is en toch een goede prestatie leverde. keuze was snel gemaakt en de prijs viel reuze mee.
Snelle levering en goede servies.
Bijkomend voordeel de oude lompe koelkast werd door de bezorgers netje meegenomen.

Pluspunten

  • lekker compact
  • deuren makkelijk om te draaien in draairichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wikol 18-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fluisterzacht, maar vochtafvoer problematisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

7,0
Een stillere 'ijskast' heb ik onder mijn vorige 4 exemplaren niet getroffen. En hij ziet er zeer representatief uit. Helaas heeft hij een probleem met de afvoer van condensvocht: ik blijf deppen. Jammer is dat de handgrepen van de laden in koel- en vriesdeel in verschillende posities zitten: na bijna een jaar grijp ik soms nog mis. Maar zijn fluistergedrag maakt veel goed.

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • afvoer condensvocht
  • posities handgrepen laden boven en beneden anders

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jojo93 25-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good fridge and freezer for little money

Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

8,0
Very big fridge and freezer for little money. I'm very happy with the purchase but there are a couple of things that the fridge could improve on. Mainly, that it was not that easy to get the fridge to stand level. Besides that, everything is great.

Pluspunten

  • goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie en praktische koelvriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

10,0
Een super fijne koelvriescombinatie! Voor mijn studentenkamer was ik op zoek naar een mooie en handige koelvriescombinatie, die er ook nog eens mooi uitziet. Toen kwam ik op dit model uit en deze heb ik niet meer uit mijn hoofd gekregen. Je kunt er veel spullen in kwijt en in mijn geval ook nog een combi oven op kwijt. Maakt nauwelijks geluid en is echt mooi afgewerkt. De legplanken en lades die erin zitten zien er ook mooi uit. Een goede aankoop dus :) Hopelijk gaat deze jaren mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende middelgrote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

8,0
Vooral de prijs was voor mij bepalend. Technisch hetzelfde als de andere merken. Eerste indruk was goed. Ook de transporteur die door de leverancier was aangesteld heeft zijn werk goed gedaan.

Pluspunten

  • moderne geluidloze machine

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van S 20-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige betrouwbare koelkast

Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

10,0
Ik zocht een koelkast waar een magnetron op kon staan, en na veel gelezen reviews kwam ik op deze mooie koelkast uit.
Nu plaats ik zelf een goede review:
1 Prachtige grijze koelkast die er veel duurder uit ziet dan hij daadwerkelijk is
2 Compact maar voldoende ruimte door goede inrichting
3 Laag energieverbruik en superstil
4 Betrouwbaar merk Veilig en vertrouwd

Pluspunten

  • zeer stil
  • laag energieverbruik
  • mooi design
  • betrouwbaar merk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top 04-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

smalle koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

8,0
Mooie smalle grijze koelvriescombinatie. Gekozen omdat ik niet veel plek heb en graag het koelgedeelte bovenin wilde zodat ik niet steeds hoef te bukken. Binnenkant wel smaller dan ik van te voren dacht. Toch kan er wel veel in.

Pluspunten

  • kleur
  • koelgedeelte boven

Minpunten

  • binnenkant smaller dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bien 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie voor een klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1435S

Algemene score

10,0
Deze koelvriescombinatie is uitermate geschikt voor een klein huishouden. Je kan er in kwijt wat nodig is. Kleur zilver is een pluspunt, echte eyecatcher in de keuken!!

Pluspunten

  • afmeting
  • kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer