Inventum KV1435S roestvrijstaal

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1435S roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**n@k**l.nl 10-08-2022
  • Product gekocht

Koel-Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Verhouding Kwaliteit en prijs was goed.
Een goede uitleg gehad bij de verkoop.
Makkelijk te transporteren.

Reageer

migui325 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk koelkast

Algemene score

10,0
goede kwaliteit en mooi design
stil Ik raad het aan voor een klein huis
Nou, het is een klein ding, maar het is genoeg.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**e@g**l.com 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie geluidloze koel vries combinatie die alle sterren die er te verdelen zijn waard is en hij past precies door mijn caravan deur dus makkelijk voor de winter hoeven we hem niet naar huis mee te nemen

Pluspunten

  • geluidloos
  • mooi design

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**e@u**l.nl 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vind prijs kwaliteit verhouding oke en is bij ons extra koelkast mooi compacte koelvriescombinatie.

Pluspunten

  • uitterlijk
  • modern

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel-vries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de koelkast ziet er netjes uit en is volledig behuisd (mijn oude had buizen aan de achterkant). De koeling is heel goed en voldoet aan wat je zou willen. Alleen 1 lade in het vries gedeelte is er laag qua hoogte dus is beperkt wat er in kan. Maar met goed inrichten hoeft dit geen probleem te zijn.

Ik hoor weinig geluid wat ook erg prettig is.

Al met al een prima koel-vries combi voor een fatsoenlijke pr ijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt goed
  • Volledig in een behuizing
  • Niet al te duur

Minpunten

  • 1 vries lade is erg laag (kan een nadeel zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MeJill 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zo blij met mijn nieuwe koel-vriescombinatie. Niet meer bukken voor het koelgedeelte. Fluisterstil in de woonkamer en een mooie kleur die opgaat in de omgeving. Kortom SUPER!

Pluspunten

  • kleur
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Illy 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koel-vriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte koel-vriescombinatie.
Koelt snel en de drankjes zijn goed koud.
Niet te groot, niet te klein....precies goed voor in de schuur.

Er past zeker de inhoud van 2 kratjes bier in!
En dan nog plaats voor andere flessen, wijn/fris etc.

Ook een leuke kleur ipv standaard wit.
Wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg mooie koelkast. Niet te groot en niet te klein. Buitenkant is ook mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Cristea 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed! Zeker een aanrader!

Algemene score

9,0
Een erg mooie koelvriescombinatie, mooie prijs, niet te duur en veel ruimte voor zowel de buitenkant als de binnenkant voor dit geld, koelt en vriest goed, strak en mooi design.
En maakt erg weinig geluid, echt een goede aanrader om deze koelvriescombinatie te kopen / aan te schaffen.

Groetjes,

F. Cristea

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Koelt en vriest goed
  • Erg ruim van binnen
  • Strak en mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@h**l.com 27-05-2022
  • Product gekocht

Inventum koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koelkast fijne bediening vriest goed en ook is het koelgedeelte dik in orde. Mooi formaat voor alleenstaande en klein behuisde de koelkast is ook lekker stil. Wat ik wel jammer vind is dat de breedte niet klopt. Ze zou 50 cm breed zijn maar ik kom niet verder dan 49 cm.

Reageer

c**b@g**l.com 12-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top koel/vrieskast, prijs is goed, de maten precies wat ik nodig had, je hoort de koelkast haast niet, ben er erg blij mee, raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • maten
  • is stil

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

r**n@g**l.com 18-02-2022
  • Product gekocht

Het is zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat
En genoeg voor een eenpersoons huishouden
Geweldig geweldig geweldig geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**9@o**k.com 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader voor iemand die een combi zoekt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij is lekker klein ( voor alleenstaande ) goed te doen .
de kleur is ook heel mooi donker grijs is een keer iets anders dan wit .
deuren omdraaien is zo gepiept .magnetron past er mooi op niet al te hoog dat je een trap nodig heb .
echt waar voor je geld en lekker stil je hoort hem nauwelijks .

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • niet al te groot

Minpunten

  • bied weinig ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sheila 03-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combi voor kleine keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb een mini keuken in Amsterdams appartementje in oude binnenstad. Alleen koelvriescombinatie van max. 50 cm breed past erin. Mijn vorige was al 18 jaar oud en maakte veel lawaai. Heb voor deze gekozen omdat hij perfect is. Wilde graag vriesgedeelte onder want dat had mijn oude niet. En is iets zuiniger dan mijn vorige. En ziet er mooi uit.

Had graag een nog iets zuinigere gewild ( D of E label of nog zuiniger) en zou ook bereid zijn geweest daar wat meer voor te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

crineke 19-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine Geruisloze mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een nieuw gasfornuis gekocht,toen pastte de koelkast niet meer.
Een ellende koelkast gekocht een jaar lang lawaai,kregen een nieuwe was nog erger.
Koelkast staat paar meter van de slaapkamer dus slecht slapen en veel irritatie.
Aangezien we dachten dat het de enige koelkast die pastte uiteindelijk na lang zoeken toch deze gevonden.
Wel echt een kleine koelkast.
Toen hij kwam was het wel even puzzelen met de ruimte.
Maar heerlijk hij is dus geruisloos wat geweldig.
Hij is zilver maar lijkt RVS hele mooie kleur.
Staat ook prachtig.
Alleen helt hij behoorlijk achterover wat we niet echt mooi vinden,erzitten aan de achterkant namelijk geen stelpootjes,volgens de monteurs konden we daar iets onder doen,volgens de winkel hoort dit bij deze koelkast zo werkt hij het beste.
Nu een mail gestuurd naar Inventum met de vraag wie er gelijk heeft.

Pluspunten

  • Mooie donkere kleur voor zilver
  • Past in kleine keukens
  • Geruisloos

Minpunten

  • Voor ons niet maar hij is heel klein
  • Geen stelpootjes achterkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**a@h**l.com 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een koel/vries combinatie , daar was ik naar op zoek. De vorige had opgehouden met koelen. Een andere was dus noodzakelijk. De Inventum die ik heb uitgezocht en gekocht is kleiner dan de vorige. Voor een alleenstaande is dat geen enkel bezwaar want ruimte genoeg in beide vakken. En vanwege de afmeting past hij ook beter op de plek in de keuken. Qua vormgeving was ik er al meteen voor gevallen. Hij koelt en vriest uitstekend Door de prijs/kwaliteit verhouding ben ik heel tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • De afmeting. Past algauw in een kleinere keuken
  • Koelt en vriest uitstekend.
  • Gemakkelijke toegang in beide vakken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

t**e@o**k.com 01-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Nette mooie vormgeving
Ondanks 143cm toch een goeie indeling mogelijk
En meer ruimte dan je verwacht voor een bijkeuken koel vries combinatie
Heerlijk

Reageer

b**n@h**l.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gave handige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima fijne koelkast, handig formaat en gave uitstraling.
Kwaliteit en ook de prijs is aantrekkelijk. Prima goede koelkast voor alleen of klein gezin.

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Mooi om te zien
  • Praktisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ralph 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kv1435s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik zocht en tweede koelkast /vriezer na 2 mis kopen gedaan te hebben in 2 weken tijd kwam ik bij inventum terecht
en mijn oog viel direct op de kv1435s kwa uitstraling maar ook kwa inhoud vries en koelgedeelte top voor alleen stade of koppel is ideaal koelkast die compact is en koelakst genoeg ruimte biet en vriezer is juist goed genoeg en vriest vrij snel raad koelkast vriezer zeker aan maak en is ook zacht kwa geluid en mooi uitstraling van buiten en zeker en zeer mooi rpijs en top service
en tot nu geen minputen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@c**a.nl 09-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede nachtrust geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een rust deze koelkast horen wij s'nachts niet ook is onze keuken naast de slaapkamer.
Hij is niet zo lomp / groot en er gaat voldoende in voor een klein huishouden.
Koel/vriesgedeelte is zelfs groter dan de vorige die wij hadden, lade boven in is ideaal voor dagelijks gebruik

Pluspunten

  • lekker rustig
  • zuinig
  • niet zo groot in een kleine keuken.

Minpunten

  • indeling is even wennen goed te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews