Liebherr CU 2831

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
212 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU 2831 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hendrika 30-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koel/vries combi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

8,0
De koelkast ziet er perfect uit. Goede verdelingen. En voor mij was heel belangrijk: De koelkast maakt geen geluid. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrika 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koel/vries combi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

8,0
De koelkast ziet er perfect uit. Goede verdelingen. En voor mij was heel belangrijk: De koelkast maakt geen geluid. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte Koelvries combinatie

Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

7,0
Mooie compacte Koelvries combinatie voor in de bijkeuken, goed voor extra opslag van dranken en etenswaren

Pluspunten

  • compact
  • geruisloos

Minpunten

  • deurgrepen iets te laag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Verduyn Lunel 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast

Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor deze koelkast omdat mijn vorige koelkast, die ik van mijn ouders had overgenomen ook van dit merk was. Degelijke koelkast, betaalbaar en goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. 24-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

9,0
Ik heb al een inbouw Liebherr koelkast, deze is al 10 jaar ook en is nog steeds van
goede kwaliteit. wij zijn er super tevreden over, vandaar weer een Liebherr !!!!!

Pluspunten

  • koelt uitsterkend
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • géén

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mira 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos, binnenkant ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

9,0
Goed wekende koelkast voor een redelijke prijs. Er is veel ruimte in zowel koel- als vriesgedeelte. Hij is muisstil en zeer energiezuinig in gebruik, dus duurzaam en goed voor de energierekening.

Pluspunten

  • geluidloos
  • binnenkant ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanne 12-06-2020
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik mis wel de handgrepen op de deuren. Koelkastdeur is niet handig met zo'n lage greep.

Pluspunten

  • Mooie ruime koelkast

Minpunten

  • Grepen op de deuren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Angel66 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

9,0
Zeer zuinig en praktisch ingedeeld. Heel mooi apparaat en mooie vormgeving. Was trouwens zeer goed verpakt. Ook mooie handige flessenrek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanne 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast en vriesvak.

Geschreven voor: Liebherr CU 2831

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding is prima en ik heb voor de tweede keer voor een Liebherr gekozen omdat de vorige mij goed is bevallen, jammer dat hij na bijna 7 jaar een lekkage in de leidingen kreeg. Blij met de service en compensatie die mij door de leverancier is aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer