Inventum SK010

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
335 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SK010 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Graeve Filip 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige koelkast met voldoende capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
Stille en zeer zuinige koelkast.
Goede organisatie om producten weg te bergen in zowel het koel als het vriesgedeelte.
Door de wieltjes onderaan de koelkast is deze ook heel gemakkelijk te verplaatsen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stille werking

Minpunten

  • Tot nu toe geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
Mooie ruime koel-vries combinatie die stilletjes zijn werk doet. Zeer gebruiksvriendelijk, mooi helder display aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak
  • Doet wat ie moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum SK010

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijsverhouding voor deze koel-vries combinatie. Voordat ik deze kocht eerst de beoordelingen ervan opgezocht, deze waren positief waardoor overstag ben gegaan voor het Amerikaanse model. Dit omdat wanneer je twee losse apparaten moet kopen duurder uit bent.
Hetgeen wat ik had gezien/gelezen is kloppend met het geen wat ik nu in huis heb, deze koelkast bevat enorm veel ruimte zowel het koel als vries gedeelte!
In de deur kunnen 3a4 anderhalf liter flessen/pakken!
Al met al ben ik iedere dag nog blij dat ik deze (mooie) koelkast heb gekocht!

Pluspunten

  • heel veel ruimte zowel koel als vries!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simpelm 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelkast, vooral non-frost is een uitkomst!

Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
Wij kochten deze grote koelkast om twee kleine een vrieskast te vervangen. De SK010 voldoet volledig aan onze verwachtingen, en bespaart stevig op de energiekosten.

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteit verhouding
  • non-frost

Minpunten

  • plankje te weionig
  • geen plek voor ijsklontjesbak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob Hut 07-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast SK010

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

10,0
zeer mooie Koel/vrieskast voor het geld, alle vertrouwen in dat die de juiste aankoop voor ons is. eerste indruk is echt top

Pluspunten

  • prijs
  • uiterlijk
  • Afwerking
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Van Brussel 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en ruime koel- vriescombinatie!

Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

10,0
Mooie en ruime koel- vriescombinatie met zelfs meer dan genoeg ruimte voor een gezin van 6 personen! Zuinig en stil apparaat voor een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SK010

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
DE SK010 is een mooie, zuinige en stille Amerikaanse koelkast.
Hij voldoet aan al onze wensen, waardoor hij een echte aanwinst is voor onze keuken.
De overzichtelijk indeling is erg praktisch en ruim.
De verlengde garantieperiode van 5 jaar is goede extra service van Inventum

Pluspunten

  • Ruim, praktisch
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koomen 18-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte, overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
goedkope koel/vrieskast, maar zeer de moeite waard. Veel ruimte en overzichtelijk en natuurlijk energiezuinig. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • ruimte
  • energiezuinig

Reageer

JHM 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SK010

Algemene score

9,0
Omdat mijn 15 jaar oude Amerikaanse koelvriescombinatie aan vervanging toe was, ben ik op zoek gegaan naar een goed en goedkoop alternatief. Normaal gesproken ben je wel zo'n 400 euro meer kwijt voor een vergelijkbaar product. Het moest wel allemaal simpel zijn, geen ingewikkelde handelingen en geen onnodige zaken als een ijsmachine. Geweldig wat dit Nederlandse merk voor die prijs biedt, met een relatief laag energieverbruik en als er iets mis zou gaan een fantastische omruilgarantie van vijf jaar!

Pluspunten

  • relatief lage prijs
  • veel waar voor je geld
  • apart regelbare koeltemperatuur
  • apart regelbare vriestemperatuur
  • laag energieverbruik

Reageer