Samsung RS66N8101S9

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
411 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS66N8101S9 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Clff55 31-08-2019

Geweldige Koelcombinatie

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Deze Samsung Koelcombinatie hebben wij 6 Augustus 2019 aangeschaft en in een Woord Geweldig.
Heel veel ruimte en muis stil.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Van harte aanbevolen 04-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
De voorganger van deze koelkast was ook een Samsung waar wij veel plezier mee hadden. Daarom besloten om weer voor dit merk te kiezen. Wij hebben deze koelkast nu drie weken en zijn er erg blij mee. Stil, ruim en ziet er strak en mooi uit ondanks zijn formaat. Bovendien 10 jaar garantie op de compressor. Dat geeft vertrouwen voor een lang probleemloos gebruik.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Strak design
  • 10 jaar garantie op compressor
  • Degelijk

Minpunten

  • Bak om ijsblokjes te maken neemt veel plaats in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suerink 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stil en ruime Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
We hebben bewust gekozen voor een Amerikaanse koekast omdat qua ruimte en indeling van onze vorige Amerikaanse koelkast ons erg beviel. We hebben bewust gekozen voor een koelkast zonder water en ijs module omdat het erg veel ruimte innam en omdat iedere half jaar de filter vervangen moest worden en dit erg kostbaar is en het ijs te weinig gebruikt werd en daardoor erg zout werd. Ook 3x waterschade gehad omdat er iets misging met de kraan waar de koelkast op was aangesloten. Het was wel even zoeken, maar we hebben deze koelkast gevonden en zijn er enorm blij mee.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • IJsblokjes box
  • Deuralarm
  • Snel vriezen of koelen functie

Minpunten

  • Planken niet flexibel te plaatsen
  • Flessen alleen rechtop in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard1966 24-06-2019

Hele mooie, strakke en ruime koelkast/vriezer

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast net gekocht en ingericht. Na een paar dagen zijn we zo ontzettend tevreden. Weinig geluid, veel ruimte en een mooie eye-catcher in onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BURGGRAAF 17-06-2019

Precies wat ik zocht.

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Nu een maand in bezit. Niets negatiefs te melden. Grote inhoud van beide compartimenten. Alles te vinden door de perfecte verlichting.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anita 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
Gezocht naar een stille grote koelkast met weinig poespas. Je hebt veel bruikbare ruimte in de koelkast. De koelkast is stil en prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Stille koelkast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Golf 07-06-2019

Genot voor het oog!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Prachtige interieur! Alles goed bedacht. Zeer veel ruimte. Dat is de enige koelkast die ik wil hebben! Zeer aangeraden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Brigitta 31-05-2019

Functionaliteit in een hip jasje!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Ruime inhoud voor zowel de koelkast als de handige no-frost vriezer. Erg blij mee!
Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

GioGio 28-05-2019

Super koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Een machtig groot koelkast waarin je alles mooi vers kan houden door het makkelijk bedienen van de temperatuur. No-Frost is genieten echt een plezier!
De mooi LED verlichting in zowel koel- als vriesruimte is erg handig
voor in de late uurtjes om een uur of vier.
Geruisloos en door het super strakke design
zal het in de keuken het pronkstuk zijn!
Zoveel andere koelkasten gezien
maar deze geef ik alleen een dikke tien!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henk2402 28-05-2019

Enorme inhoud!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast zonder al te veel poespas erop. Heeft een enorme inhoud en is goed ingedeeld, zodat de ruimte in de koelkast effectief wordt benut. Ziet er verder ook nog eens zeer strak uit, wat voor mij maakt dat het een uitstekende koelkast is!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 21-05-2019

Werkelijk de hele familie blij!!!!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en we zijn er in het gezin erg blij mee.Ook de "beppe"(oma in Fries) wordt er heel blij van! Super strak design, erg makkelijk de "stevige" handgrepen te plaatsen. Hij koelt echt razendsnel! Voor mijn feest 'savonds waren de wijn en de bier in no time koud. Ook het vriesgedeelte is super ruim en gemakkelijk in te delen. Ook het licht is mooi en vriendelijk voor je ogen!
Voor deze prijs zo'n super amerikaanse koelkast is echt een koopje. Nogmaals we zijn er echt heel blij en tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Martin 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, heerlijk stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
Zocht een kast met veel ruimte. Dat is deze zeker. Staat in een open keuken, maakt weinig geluid. Was de grootste onder de 1000 euro.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Debby70 17-05-2019

Heerlijke ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

8,0
woensdag besteld en vrijdag gewoon huis en wat een heerlijke koelkast wij gaan samenwonen en zijn dan met 7 personen en dit is een uitkomst wat een ruimte in het echt nog ruimer dan op de foto ;-)
1 minpuntje wel een sleuf voor een wijnrek maar die zit er niet bij en is ook nergens duidelijk omschreven welek koelkast deze meegeleverd krijgt en welke niet ....nu moet ik deze elders bestellen dus misschien aangeven welke wel en welke niet zijn uitgevoerd met dit wijnrek .Verder super blij en tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

joyce 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, zeer ruim koelgedeelte, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast, stil en zeer ruim. goede kwaliteit.
vriezer ook lekker ruim fijn dat er geen lades, maar vakken in zitten.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • robuuste kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
zeer ruime en koel / vries kast zeer heldere led verlichting en een fijne indeling .
is ook redelijk stil voor zo een groot apperaat

Pluspunten

  • zeer ruium

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

PetraHans 29-04-2019

Samsung Amerikaanse koelkast, SUPER

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Sinds enkele weken deze koelkast in onze keuken en wat een gemak met een dubbele deurs koel/ vries combinatie binnen handbereik in de keuken, achter de gesloten deuren grote en ruime plateaus en opbergvakken / bakken in de deuren. De binnenverlichting is fantastisch, helder over de gehele hoogte van de kast. Bediening en regeling is simpel en eenvoudig zoals het hoort. Uiterst tevreden en hopen op vele jaren plezier en gebruik van deze
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HansenPetra 29-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dubbel deur Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

9,0
Pas enkele weken in huis maar bevalt erg goed, toegang, verlicht plaats , overzicht in deze koelkast is genieten, zoveel ruimte, altijd plaats, praktisch en handige extra's, ruime bergingen in de deuren.

Pluspunten

  • Ruimte binnen
  • Verlichting intern

Minpunten

  • Groot buiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Usa fridges 30-01-2019

Super koelkast voor een mooie prijs!

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast gekocht omdat, onze vorige Amerikaanse Samsung koelkast naar 11 jaar ons helaas in de steek heefr gelaten.
Wij hebben voor deze koelkast gekozen omdat, dit nog 1 van de weinige is zonder waterreservoir. Hij is groot maar ook compact. Doordat de koelkast 1 kleur heeft, valt het niet op dat ie zo groot is. Ook zijn wij erg blij met de praktische indeling. Bied genoeg ruinte voor alle koelkast dingen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PaLa 18-01-2019

Veel eerder moeten aanschaffen

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Na jaren een inbouwkoelkast en inbouwvriezer te hebben gehad van een zweedse woonwinkel, nu overgestapt op een grote vrijstaande koelkast/vriezer. Veel stiller!, heel veel extra ruimte en zeer goede verlichting. Koelt en vriest als een malle. En eindelijk eentje zonder ijsmachine, gebruiken we toch niet. Houd er alleen rekening mee dat de deuren wel bijna 180 graden moeten kunnen draaien, ivm openen van de lades.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Johan C 07-01-2019

heel veel ruimte - overzichtelijk

Geschreven voor: Samsung RS66N8101S9

Algemene score

10,0
Het is een zeer ruime koelkast en tevens diepvriezer. Het is compacter dan 2 standaard toestellen (diepvries& koelkast) en toch veel meer inhoud. Ideaal!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews