Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Best Reviewed mei 2019 Bosch Serie 6 KSV36AI4P
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
346 liter inhoud
Kleur(en)
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 KSV36AI4P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie Martini 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewelidige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast waar alles een goede plaats krijgt. Aan alles is gedacht 1 grote groente la - 1 fruit la - flessenrek - genoeg ruimte in de deur om alles netjes op te bergen. Wij zijn er ontzettend blij mee en zijn tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dandra 10-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast voor een mooie prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

8,0
een zeer zuinige koelkast voor een mooie prijs.
veel ruimte en een goede verlichting.
en hij is muis stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met de ruimte in de koelkast en het makkelijke verstellen. De deur kon omgewisseld worden, wat voor mij nodig was. Het design is erg mooi en strak. Het A+++ energielabel erbij gaf uiteindelijk de doorslag. Ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Erg stil
  • Goed energielabel
  • Makkelijk anders in te richten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote ruime koelkast. Prachtig afgewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
Al mijn apparatuur is van Bosch. Prima kwaliteit, ook deze koelkast is van perfecte kwaliteit. Ruim, handige indeling, degelijke kwaliteit en koelt perfect. Geluidsniveau is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
De koelkast is label A+++ erg zuinig. Je hoort hem niet en ruim dat hij is. Echt een aanrader om te kopen

Pluspunten

  • Veel vakken
  • Ruime koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

minder strom verbruik and perfecte koolling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
werkt als verwacht;
top product

lage energieverbruik stabiele koeltemperatuur zijn de grootste pluspunten de hele koelkast wordt gelijk gekoeld ;geen geluid last een erg stille koelkast.
age energie verbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
Zodra je de deur van deze koelkast open trekt valt op hoe helder het LED licht is en hoe overzichtelijk het is ingedeeld. Genoeg mogelijkheden om een eigen indeling te maken. Alles is netjes afgewerkt. Met het geluid zit het wel goed. Hij is nauwelijks te horen.

Pluspunten

  • LED
  • Indeling
  • Geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adri 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
Zeer grote en mooie en zuinige koelkast en is mooi te koppelen met koppelstuk aan vriezer zodat deze nog mooier is als een amerikaanse.

Pluspunten

  • groot
  • zuinig

Minpunten

  • deuren gaan ver open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heike 04-11-2019

Ontzettend ruim, aanrader!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
Deze koelkast is in de plaats gekomen van een koelvriescombinatie aangezien ik altijd te weinig opbergruimte had. Deze heeft alle ruimte om veel te bewaren, in de deur ook meerdere schappen. Ideaal! En ook nog mooi om te zien met de rvs buitenzijde.
Belangrijk voor mij was ook de A+++ om op deze manier een klein steentje bij te kunnen dragen aan het behoud van onze planeet.
Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gulay 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig koelkast ..mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast..geluidsloos.
Geen geuren met de tijd.
Mooi uiterlijk. Alles blijft lang fris.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Brugman 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
goed koelende, mooie uitsraling,dus zeer tevreden over deze koelkast, ook de afhandeling bij media markt en de bezorging zijn we zeer tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie praktische en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

8,0
Wij zochten een mooie, grote en energiezuinige (A+++) koelkast van een A-merk (Bosch). Belangrijk voor ons is de bewezen goede kwaliteit en het zeer weinige lawaai (39 db) dat de koelkast maakt. Ook is de koelkast qua design zeer mooi (buiten- en binnenkant) om te zien. Als je de deur opent, valt gelijk de mooie en heldere ledverlichting op. De koelkast is zeer praktisch ingedeeld, maar als je wilt kun je de indeling nog customizen. De koelkast heeft ook een zeer grote inhoud (346 l) en is desondanks toch overzichtelijk. Wij hebben de koelkast nu 2 weken in gebruik en zijn er zeer tevreden over! Kortom: een aanrader!

Pluspunten

  • design (rvs), grote inhoud
  • zeer energiezuinig, weinig lawaai

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaand koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

7,0
Prijs/kwaliteitsverhouding heeft mij aangesproken omdat dit geen verkooppraatje is.
De uitstraling van mijn open keuken in mijn appartement komt dit ten goede

Pluspunten

  • uitstraling
  • verbruik

Minpunten

  • gauw vingerafdrukken op de voorkant
  • verder geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelo 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

8,0
Een ruime zeer zuinige A+++ koelkast met een mooie uitstraling. Tevens is hij fluisterstil. De installatie was eenvoudig. Hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • ruim
  • sil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wessel 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast met a+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
mooie koelkast met zeer veel ruimte.
En verbruikt weinig.
groente en fruit blijft lange tijd goed.
Koelkast oogt bijzonder strak en mooi.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • weinig gebruik

Minpunten

  • voorlopig geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert Thijssen 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles volgens het boekje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling van deze degelijke koelkast, met vaste stevige houders voor de schappen. Heb de verwachting dat deze koelkast ook de 21 jaar zal volmaken net als de vorige Bosch.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Fraaie verlichting
  • Stabiele schappen op vaste houders

Minpunten

  • bedieningspaneel achter de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

8,0
Mooi stil, mooi vormgegeven, veel ruimte en mooi zuinig. Ik ben erg blij met deze aankoop! De handgreep is stevig en hij heeft erg prettige verlichting van binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Uijterwijk 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast kav36a14p

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

8,0
Na afsterven van onze american style koelkast /vriezer op zoek nasr een nieuwe grote koelkast.
Deze heeft een mooi design, veel ruimte is stiller en veel energiezuiniger!
We gaan er vast een hoop instoppen!
Gisteren geleverd, nu vullen!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marijke 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koelkast!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

9,0
Veel opbergruimte, mooi verlicht met led verlichting. Twee groente lades waar ik echt heel blij mee ben. Alleen het flessenrek is voor mij niet heel handig omdat ik niet veel flessen gebruik. Gelukkig is deze er nog uit te halen en kan ik hem weer terugplaatsen wanneer nodig. Plankjes zijn op hoogte te verstellen.

Pluspunten

  • Twee groenten lades
  • Verstelbare planken
  • Mooi verlichting
  • Koelt goed
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Met kleine kinderen zie je snel vingers op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.G. 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime Inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KSV36AI4P

Algemene score

10,0
Super fijne koelkast met heel veel ruimte en een fantastische kleur. Mooie led verlichting er in wat super mooi licht geeft. De hoogte is prima en de koelkast maakt helemaal geen geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews