Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
290 liter inhoud
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KSV29VW4P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jans Berghuis 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

9,0
We zochten een koelkast zonder vriesvak omdat we ook nog een vriezer hebben. De koelkast had 5 plateau's en een flessenrek. Lekker veel ruimte. Bovendien is het een A+++ koelkast en dat is ook weer goed voor het milieu.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Helder licht bij openen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast type KSV29VW4P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

9,0
Bosch koelkast gekocht bij cool blue.
Heel erg tevreden over de koelkast, geluid loos en een super indeling.

Een echte aanrader

Pluspunten

  • grote koelkast
  • weinig tot geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

10,0
Omdat het tijd was om mijn koelkast te vervangen, heb ik het internet en daarna Coolblue afgezocht naar koelkasten. Deze koelkast voldeed aan alle eisen die ik stelde.
Gisteren is de koelkast geleverd, en ik heb er tot nu toe geen enkele klacht over. Puik apparaat, vrij van geluidshinder, het apparaat werd snel na het starten koel, het koelt de producten snel.
Geen enkele klacht, over alles ben ik zeer tevreden!

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Ruime koelkast
  • Efficiënte koelkast
  • Geluidshinder vrij
  • Koelt erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

10,0
Hele mooie diepvrieskast met rvs uitstraling! Hoeft nooit meer te ontdooien door het No Frost systeem...super goed! Vrieskast hoor je bijna niet en is supersnel op temperatuur! Goed produkt en niet duur!

Pluspunten

  • No Frost
  • prijs
  • maakt bijna geen geluid
  • energiezuinig (A++)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dammes Manintveld 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kast en laag geluidsniveau. Super apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

10,0
Aangeschaft voor no frost systeem. Mooie kast met laag geluidsniveau. Zeker een aanrader
Ook de coolbox ijs blokken in de deur is een extra. Goed idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.van Bohemen 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en ruim van opzet

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

9,0
De koelkast is erg overzichtelijk ingedeeld en maakt een erg hygiënische indruk, mede door de glazen platen waarop de goederen geplaatst worden. De afwerking en installatie is heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast voor in een wat warmere ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

9,0
Deze grote koelkast staat in onze bijkeuken, waar ook de wasmachine, de droger en de gasboiler staan, dus een ruimte waar de gemiddelde temperatuur hoger is dan in de rest van het huis. Door de gunstige klimaatklasse van de koelkast (omgevingstemperatuur tot 43 graden) is dit geen enkel probleem!

Pluspunten

  • Ruime, overzichtelijke indeling
  • Gunstige klimaatklasse
  • Hoogte gelijk aan eerder gekochte Bosch vriezer
  • Cash back actie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jans 30-06-2019

Grote ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft veel ruimte met 5 plateau's. Hij koelt ook erg goed wat zelf op de laagste stand is de temperatuur al koud. Wat een verschil met de oude. Ook het flessenrek is handig. Heel tevreden over dit apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martin 28-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kast, maar niet stil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

6,0
Wij waren opzoek naar een koeler die stil is. Mede door de reviews hier voor deze Bosch gekozen. Mooie koeler alleen het geluid valt ons enorm tegen.

Pluspunten

  • Wijnrek
  • heldere verlichting

Minpunten

  • GELUID !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wim 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koelkast en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit prima en werkt zo je mag verwachten van een Bosch apparaat.

de koeling is goed en goede verlichting in de kast

Pluspunten

  • koelt goed
  • heel stil
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja_1970 15-06-2019

Heel tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KSV29VW4P

Algemene score

10,0
We hadden een koelkast waar het licht het niet van deed. Deze doet het heel goed. Goed licht in heel de koeler. Mooie doorzichtige platen zodat je kan zien wat er op elke plaat staat. Moet alleen wennen aan de groente lade. Die is in 1 deel. Maar heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer