Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Vergelijkbare producten

Siemens iQ300 KG36E6I4P

Siemens iQ300 KG36E6I4P
8,0
Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE39VI4A op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote overzichtelijke combi koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
In de mediamarkt gekeken welke combi-koelkast het beste bij ons paste. Deze koelkast is groot en hoog. Brede schappen waar veel in past.
Ook het vries gedeelte heeft grote lades waarin je voldoende kunt opslaan.
Is energiezuinig en heeft een fraaie uitstraling.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Hoog en grote vakken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Manders 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
Een hele mooie prijs voor een grote koel vries combinatie. Goede schappen met ruimte verdeling.
Fijn dat er een fleshouder in zit
En een mooie aktie

Pluspunten

  • verdeling koelkast vriezer
  • 2 groente lades en flessenhouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanta 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinige en rustige vriend in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

10,0
Het is moeilijk om een ​​koelkast te kiezen in zo'n enorm aanbod. Maar de keuze voor deze koelkast is slim en praktisch.
Een elegant meubelstuk in de keuken. Slaat groenten en fruit perfect op, met behoud van versheid en kleur. Zeer ruim en handig, het kan alle boodschappen bevatten en de wijn afkoelen tot diner.

Pluspunten

  • capaciteit
  • No-Frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Braams 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koel/vriescombinatie KGE39VI4A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

8,0
Ruime en betrouwbare koelkast. Degelijk gebouwd met handige indeling en luxe uitstraling. Gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Degelijke materialen
  • Snel koelen
  • Geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
Heb de koelkast nog maar kort in huis, maar bevalt uitstekend. Ruim, overzichtelijk, goed verlicht, stil en prima koel- en vrieseigenschappen. Ben benieuwd, maar verwacht ook wel, dat deze koelkast lang goed blijft. Prima prijs-kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Superblije Yvonne 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Service Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

10,0
Een bijna zelfde koelkast in juli 2016 gekocht bij Coolblue. Na vakkundige verhuizing bleek app. stuk en niet meer te repareren. Vastgesteld door monteur van Bosch. Na veel heen en weer gemail met Coolblue, die de belofte heeft gedaan om 50 % te betalen bij reparatie enz. zonder gebruikersschade (wat het geval is) maar deze belofte niet nakomt.
Bosch heeft een vervangingsaanbod gedaan waar ik superblij mee ben. Ook de levering en afhandeling is perfect verlopen. Daarnaast nog eens een loyaliteitsgarantie van 2 extra, bovenop de normale garantie. Ben zeer blij en tevreden met Bosch.

Pluspunten

  • alles, van het begin tot het eind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koel vries combinatie. 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, met veel ruimte. Echt stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie. Zo vondenmeerdere mensen, snel uitverkocht. Toch na enkele weken geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

10,0
Prima, ruime koelkast. De RVS Fingertouch laat geen afdrukken achter op de deur. De binnenruimte is prima en hij koelt lekker snel. De prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen.

Pluspunten

  • hoog
  • Ruim
  • Mooi afgewerkt
  • Geen vette vingers op de buitenkant
  • Instelbaar

Minpunten

  • Toch nog redelijk lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Koelkastman 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
Sinds een week of drie deze koelkast aangeschaft. Het is absoluut wat ik had verwacht. Een mooie grijze koelkast die lekker groot is en prachtig mooi wit van binnen. Je hoort hem niet en het doet zijn werk goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

koelkast 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

trudy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
Bosch heeft een perfecte service , ik bestel hier graag ! De verkoper was uiterst vriendelijk en behulpzaam , proficiat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Józek Tokarczyk 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blikvanger met veel inhoud

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VI4A

Algemene score

9,0
Mooi RVS uiterlijk, zowel koel- als vriesgedeelte zijn groot.
Indeling koeling is praktisch met handig 0 graden vak.
Superzuinig en nog stil ook. Handig deur alarm (indien te lang open).
Mijn beste investering sinds jaren!

Pluspunten

  • groot en zuinig
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer