ETNA RBT154 blauw

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV754 rood op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Pluspunten
Minpunten
Beste Leo,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de uitstraling en ruimte mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.
Marijke
Webcare ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Paul,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat naast het enthousiasme over het design en ruimte van deze koelkast, de deur automatisch open valt. Jammer dat door de servicebezoeken en ook het vervangen van de koelkast het niet is opgelost. Hopelijk wordt er gekeken naar een passende oplossing. Mocht dit niet het geval zijn, mag u het ons laten weten door uw volledige adres- en contactgegevens samen met een kopie van uw geplaatste review te sturen naar webcare@atagbenelux.com
Pluspunten
Minpunten
Beste Versluis79,
Dank u wel voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u voor deze koelkast van ETNA hebt gekozen en u zo tevreden bent over het design en het geluidsniveau. Wij wensen u er veel plezier mee!
Chantal Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Jolanda,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast, dat jij tevreden bent met je aankoop is waar wij het allemaal voor doen. Je enthousiasme over de koelkast doet ons goed.
We wensen je nog veel koelplezier met deze mooie koelkast.
Marijke Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Jolanda,
Dank je wel voor deze review. Wat fijn dat je een wow effect krijgt van de retro koelkast en deze een aanwinst is in je keuken. Veel plezier gewenst met deze aankoop!
Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze review. Fijn te lezen dat de retro koelkast snel en goed koelt en tevens overzichtelijk is.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Beste heer/mevrouw,
Wat fijn dat deze koel/vriescombinatie zo goed bevalt. Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop!
Webcareteam ETNA.
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat de retro koelkast een mooie plek heeft gekregen in uw serre.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over het uiterlijk en de ruime/handige indeling van uw ETNA koelkast en deze een mooie plek heeft gekregen in uw woning. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste Saskia,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Goed te lezen dat dit retro model koelkast zo naar wens is.
Heel veel (koel) plezier gewenst.
Groet Ursula van Webcareteam ETNA
Minpunten
Beste Mees,
Wat ontzettend vervelend dat je zoveel last hebt van het geluid van de koelkast. Ondanks dat er reeds een monteur is geweest willen wij graag nog even meekijken in de historie en de bevinding van onze monteur. Zou je je gegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com ? Bedankt alvast.
Pluspunten
Minpunten
Beste Frank,
Bedankt voor je review en wat leuk dat dit model een eyecatcher is in je keuken. Ook zijn we blij om te horen dat je tevreden bent over de ruimte en opbergmogelijkheden echter het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je een ontevreden gevoel hebt overgehouden wat betreft de schadeafhandeling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen zou je dan je gegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com.
Pluspunten
Minpunten
Beste Björn, dank u wel voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kleur van de koelkast. Uw feedback over de achterkant en pootjes van de koelkast nemen we mee. Dank hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA
Beste Giancarlo,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over deze retro koelkast.
Bedankt voor deze mooie review en review score; een 10! Daar zijn wij erg blij mee.
Heel veel plezier met de koelkast.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Tuerlinckx,
Wat een leuke review heb je geplaatst!
Wij wensen u nog veel (koel) plezier toe met uw aankoop.
Met vriendelijke groet, Alice
Pluspunten
Minpunten
Beste Rene, bedankt voor je review. Heel veel plezier met deze 'koele' eye catcher!
Groet Heidi
Pluspunten
Minpunten
Beste Dimitri,
We vinden het fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de KVV754BOR Retro koelkast van ETNA, Wij wensen je veel plezier van deze eyecatcher in de keuken , dank voor deze review.
Groet, Alice Webcareteam ETNA
Beste Anne,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het gebruiksgemak als het design van deze retro koelkast. Een meerwaarde voor je keuken; dat lezen wij graag. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de koelkast.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Ina, bedankt voor de genomen moeite om een review te plaatsen. Deze koelkast zal zeker een eyecatcher zijn in de je woonboot! Met energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken zorgt ervoor dat je eten nog langer vers blijft. Heel veel plezier met deze prachtige koelkast. Groet Heidi van webcareteam ETNA.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw Wiersma, bedankt voor uw mooie beoordeling en wensen u nog veel (koel) plezier met u aankoop. Groet Claudia Webcareteam ETNA.