Bosch KGE39BI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karo 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooie en ruime koelkast

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

8,0
Ik heb de koelkast maar enkele dagen. Voor zover bevalt het prima. Door de ventilatie wordt het overal gekoeld. De bediening is makkelijk. Koelkast is lekker ruim. Maakt weinig herrie. Voor zover geen minpunten ontdekt.

Pluspunten

  • Mooi, ruim en stil

Minpunten

  • voor zover geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie en ruime koel en diepvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ja ben hier heel erg blij mee,hij staat heel mooi in je keuken. Hij is ruim en zeker praktisch ingedeeld.
Alles is zeker van een goeie kwaliteit.
In één woord kwaliteit voor je geld.

Pluspunten

  • Veel rruimte
  • Perfecte indeling

Minpunten

  • Geen minpunten
  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delshine 14-08-2017 Product paar weken in bezit

grote zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze koelvriescombinatie is stil zuinig en erg vriendelijk in het gebruik groente en vlees blijven veel langer vers ook was de aanschafprijs in verhouding tot gelijksoortige combinaties van andere merken bijzonder gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 12-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooie grote koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er prachtig uit
Werkt perfect
Lekker zuinig
Veel ruimte
Prijs/kwaliteitsverhouding dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke van der veen-bakker 09-08-2017

Koel-diepvries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel gelukkig met deze koel-vries combinatie.we hebben extra hoge kast genomen, je krijgt er dan extra ruimte bij. Hij is heel goed van verdeling. Ik hoef me niet te bukken om wat in de koelkast leggen. Wij zijn al wat ouder, en zo kunnen wij extra levensmiddelen aanschaffen als onze lift kapot is of erg slecht weer. Helemaal praktisch is de enorme la voor vershoud producten. Zo kunnen wij extra vers fruit en groenten kopen. Het blijft er echt waar heel vers in. Al het fruit doe ik in de kast, zodat we zomers geen last hebben van fruitvliegjes.hij staat heel goed in een open keuken. Ik vind hem zelfs mooi en modern. Ik moet er steeds naar kijken zo mooi vinden wij hem en natuurlijk heel gemakkelijk in onderhoud. Het opklapbare rekje is erg gemakkelijk voor blikjes. Ja, WIJ ZIJN ERG BLIJ EN GELUKKIG MET DEZE KAST?

Pluspunten

  • Opklapbaar rekje voor blikjes
  • Grote groente en fruitla
  • Apart bakje in grote groentelade
  • Gemakkelijk schoon maken
  • Erg zuinig in gebruik

Reageer

dick 08-08-2017 Product paar weken in bezit

Koel/vries combinatie

Algemene score

9,0
I.v.m mijn verhuizing had ik een nieuwe koel/vries-combinatie nodig.
Deze is zo fluisterstil dat ik met mijn oor tegen de kast moest luisteren of die werkt.

Pluspunten

  • zeer energiezuinig
  • fluisterstil
  • mooie vorm/design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product is erg mooi, zowel van buiten als van binnen. De RVS strips aan de binnenkant van de koelkast geven deze een uniek karakter. Daarnaast is de indeling van de koelkast erg fijn en ook nog eens heel makkelijk te verstellen. Ook is de koelkast energiezuinig en maakt deze erg weinig herrie.

Pluspunten

  • Design
  • Energie
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

swessel 07-08-2017

Eindelijk een stille koelkast en mega veel inhoud

Algemene score

10,0
We komen van een hele oude koelkast en dan is deze overstap echt gigantisch. Inhoud van zowel koel als vriesgedeelte is ideaal. Geluid is heerlijk en ook de metalen afwerking is conform onze wensen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Annette 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een ruime koelkast. Heerlijk stil. Makkelijk in te stellen. Het heeft een goede indeling. Veel gebruikers gemak.

Pluspunten

  • Heel zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.h.aarsen 01-08-2017 Product paar weken in bezit

Bosch koel vries kombinatie kge 39b140

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtige koelvriescombinatie kombinatie is dit
Een zeer overzichtelijke indeling makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Ruim

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhuizer 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote koelkast met strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zwanger zijn tijdens de warme dagen en verhuizen en daarbij verbouwen, vraagt om verkoeling. Gelukkig moesten we nog een koelkast aanschaffen haha ;)
Erg blij met deze grote kast in de keuken, mooi formaat, strak qua design, stil, en werkt echt heel snel!
Na een warme klusdag konden we al snel genieten van het pak ijs dat de buurvrouw spontaan had gebracht! En hoefden we niet alles tegelijk op te eten, mr konden deze goed bewaren in onze nieuwe aanschaf!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen, en dus snel verkoeling
  • Goed stil
  • Mooie overzichtelijke ruimten
  • Erg zuinig
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Burak 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn Samsung koelkast defect is geraakt, zijn we overgestapt op dit model van Bosch. Zeer tevreden mee, muis stil, al zeer snel op zijn temperatuur, handige opberg bakjes. Mooiste van alles is dat er een Led lampje in zit wat alles helder oplicht. Apparaat is ook zeer zuinig, heel tevreden mee en ik kijk er naar uit om er veel gebruik plezier mee te hebben!

Minpunten

  • N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandor 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Groot inhoud, stil machine

Algemene score

9,0
Good size for a small family. The VitaFresh actually keeps the vegetables fresh for a long time.
Quiet, hadly any humming can be heard.

With a little imagination the huge cardboard cover makes an excellent castle for kids. :)

Pluspunten

  • Elegant
  • Stil
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carin 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast KGE39BI40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over deze koelkast. Mooi ruim en goed verlicht. En het alarmsignaal wanneer de koelkast niet goed is dicht gedaan is super!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede verlichting
  • signaal als de deur niet goed dicht is gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bibi 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

super mooie en goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij hebben voor de bosch koelkast gekozen omdat wij het teneerste een heel goed merk vinden altijd betrouwbaar. ook al onze andere apparaten zijn van het merk bosch. de koelkast ziet er zeer goed uit en heeft een handige indeling wat heel fijn is aangezien wij altijd veel producten in de koelkast hebben.

Pluspunten

  • handige indeling
  • geluidsstil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige koel-vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel stille en super zuinige koel-vriescombinatie. Mooi om te zien en met een handige indeling. Wat fijn dat de drie lades in het vriesgedeelte behoorlijk groot zijn. We hebben de deur omgezet en dat ging met behulp van de instructies prima.
Al met al een echte aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobic 01-07-2017 Product paar weken in bezit

Grote ruime koelkast voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruim met extra versvakken, weinig geluid en staat mooi in elke keuken en hij moet flink gaan besparen tov mijn oude koelkast.

Pluspunten

  • mooi
  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

lekker grote koel capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koel/vries combinatie heeft een mooi design, is heerlijk stil, en heeft lekker veel koelruimte in koel gedeelte.
Ook kan deze kast zonder problemen in een hoek worden geplaatst in tegenstelling tot een aantal andere merken.

Pluspunten

  • Stil
  • Lekker veel ruimte in het koel gedeelte
  • A+++
  • Low frost

Minpunten

  • tot op heden niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast ziet er mooi uit en ruime lades mooie uitstraling goed licht in de koelkast en voldoende ruimte

Pluspunten

  • Goed licht
  • Veel ruimte
  • Goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ReviewGoirle 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat zoals je van een koelkast mag verwachten. Ruime vriezer is top. Koelkast op verschillende manieren in te delen. Weinig geluid. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed!

Pluspunten

  • Ruime vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews