Bosch Serie 6 KGE39BL40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bram 03-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb de koelkast nu circa een maand in mijn bezit staan. Voor een éénpersoonshuishouden is hij nogal groot, maar het is toch erg prettig dat je niet hoeft te bukken zoals bij een tafelkoelkast. Het is daarnaast ook erg prettig dat er een omgeving is waarin je vleesproducten specifiek kan neerleggen. Hoe veel invloed het heeft op de houdbaarheid weet ik niet, maar de grote open ruimte is erg praktisch heb ik gemerkt. Hetzelfde geld voor de erg grote groentelade. De vriezer heeft een erg praktische Big Box, alleen is een minpunt dat de andere twee lades nogal klein zijn. De hele machine zelf ziet er in huis overigens behoorlijk groot uit. De instellingen qua temperatuur gebruik ik zelf niet, maar zijn simpel aan te passen met de knoppen bovenin. Verder is het gewoon plug & play. Hij maakt af en toe wel een klein beetje geluid, maar ik vind het zelf verwaarloosbaar & bij mij staat hij in een gedeelde eet/woonkamer. Gebeurt echt af en toe als hij weer even moet afkoelen oid denk ik. Zelf heb ik de machine zonder flessenrek gehaald & ik denk dat dit in de meeste gevallen prima is. Het flessenrek is overigens later ook prima los verkrijgbaar. Het laatste wat ik nog wil meegeven is dat de pootjes wat glad zijn; de koelkast verschuift daardoor af en toe dor het openen & dichtdoen van de deur. Al met al ben ik tevreden over mijn aankoop. Hij staat er & hij werkt goed. Hij overtreft echter niet mijn verwachten en her en der zijn nog wat dingetjes die me tegenvielen. Vandaar een (dikke) 7.

Pluspunten

  • Handige vleeslade
  • Handige BIgBox
  • Handige groentelade

Minpunten

  • Machine is groot
  • Kleine vrieslades
  • Incidenteel geluid
  • Verschuift op laminaat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

J.M.Hoogland 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote koelkast , weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij wilden graag een ruimere koelkast en daarbij ook een zuinige. Deze koelkast voldeed aan onze verwachtingen, het hoort ook in ons energie zuinige huis vinden wij. We zijn er zeer tevreden mee, hij is ruim, makkelijk, zuinig in gebruik en daarbij heeft hij ook nog een mooi uiterlijk. Top koelkast dus

Pluspunten

  • lekker ruim
  • weinig geluid
  • mooi uiterlijk
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Enorme koelkast voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige koelvriescombinatie was inmiddels ongeveer 15 jaar oud en aan vervanging toe. Na het nodige zoeken op internet besloten om de KGE39BL40 van Bosch aan te schaffen bij 1 van de grote winkelketens op dit gebied.
De koelkast heeft indrukwekkende afmetingen en dito Inhoudsmaten. De zijkanten zij grijs en de voorkant een RVS-look. Geen RVS dus onze magneetjes kunnen er terug op.
De temperaturen voor koelen en vriezen zijn eenvoudig en afzonderlijk van eokaar m.b.v. tiptoetsen digitaal instelbaar. Als grote hoeveelheden ongekoelde waren worden geladen kan de stand superkoelen en supervriezen worden ingeschakeld waaardoor de temperatuur tijdelijk extra wordt verlaagd. De vriezer beschikt over 3 grote lades waardoor we alles makkelijk kwijt kunnen.
Het koelgedeelte geschikt over 2 lades en diverse schapjes. Voldoende mogelijkheden om de schappen op gewenste hoogte te plaatsen. Erg handig.
De koelkast is zo genaamd low frost en beschikt over 3 sterren. Een zuinige koelkast dus.
Het apparaat is uitermate stil, je hoort 'm amper.

Onder het kopje duurzaamheid heb ik "goed" ingevuld. Feitelijk zal dit moeten blijken.

Om de koelkast waterpas te stellen zijn er (zoals bij de meeste koelkasten) slechts aan de voorzijde stelpootjes voorzien. Dit bemoeilijkt het echt waterpas stellen.

Tot nu toe zijn we erg tevreden met deze koelkast en kunnen deze aanbevelen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Ruime lades
  • Inklapbaar opbergschap
  • Zeer stil
  • Moderne uitstraling

Minpunten

  • Vlekken vallen erg op vanwege RVS-look
  • Stelvoetjes alleen aan voorzijde.
  • Kleine personen komen moeilijk bij hoge schap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. M. Katzberg 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie groot koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Plus: Mooie uitstralling, ruim, groote vakken en still
Min: slecht 1 led lamp boven en geen in vriesvak.
Prijs/qualeitiet: 7

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiktor 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KGE 39 BL 40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelruimte is ideal verdeelt; het alarm doet prima als de deur langer dan 1 min. openstaat; het apparaat is zo still en zuinig; alle aanwijzingen van het gebruiksaanwijzing zijn simple en duidelijk.

Pluspunten

  • still
  • zuinig
  • slim verdeelte koelruimte

Minpunten

  • bestaan ze?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nadia 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een perfecte koelkast. Niks op aan te merken, een uitstekende indeling, genoeg ruimte en vooral een stille koelkast is het.
Heb de koelkast nu bijna een maand en ben er zeer tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige combinatie was een Bosch. Na 18 jaar trouwe dienst deze ingeruild voor de huidige. De oude was zeker niet versleten. Geweldige ervaring dus. Huidige combinatie is vele malen zuiniger en, ondanks dat deze niet groter is, veel ruimer. Nauwelijks bijgeluiden.
Vertouwen dat deze net zo betrouwbaar is als de vorige.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Licht en geluid

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel ruimte in zowel koel gedeelte als in vries gedeelte , rvs uitvoering is een zeer mooi design , kortom prima aankoop , zijn er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Selma 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig, fijne indeling en ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onze grote koelkast en vriezer ingeruild voor deze mooi vormgegeven koelvriescombinatie die geluidloos is, goede heldere binnenverlichting en een fijne indeling heeft. Het was wat wennen aan de ruimte want we hadden voorheen een grotere koelkast maar door economischer in te delen voldoet deze combinatie uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange koelkast vriezer combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Via wehkamp gekocht. Een mooie strakke koelkast met vele koelmogelijkheden en verschillende zones waar de temperatuur verschilt per product. Zo is er een 0 graden vak voor vlees en vis en een botervak waar de temperatuur iets hoger ligt. De vriezer heeft uitneembare bakken. Wat achterblijft zijn twee glasplaten (ook uitneembaar) die nog meer flexibiliteit en ruimte bieden indien nodig. Het is geen no-frost vriezer dus dat betekent wel dat je de vriezer eens in de zoveel tijd moet ontdooien. De low frost technologie zorgt er wel voor dat dit niet vaak hoeft te gebeuren

Pluspunten

  • Veel verschillende koelvakken
  • Flexibele vriesvakken
  • Strak Design
  • A+++

Minpunten

  • Geen No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leta 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb een bosch koelkast model gekocht en ben er heel erg blij mee. je krijgt het gratis thuis afgeleverd en het wors netjes op de plek geplaats waar je het maar wilt. erg goed geholpen met het kiezen van de koelkast en alles wat er staat over de koelkast klopt gewoon hellemaal. ideal ben erg tevreden met mij keuze die ik ook geadviseert kreeg van de verkoper. ik raad iedereen aan om zo voor se merk bosch te gaan kiezen. dan zit je altijd goed.

Pluspunten

  • alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooie ruime koelkast 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Algemene score

8,0
Het is een mooie koelkast met veel opberg mogelijkheden. Hij zou stil moeten zijn maar dat vind ik erg tegenvallen.

Pluspunten

  • Mooi uitelijk
  • veel opbergruimte
  • grote laden in de vriezer

Minpunten

  • hij maakt meer geluid dan ik had verwacht
  • flessen staan niet zo stevig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Charl van der Merwe 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very neat and highly functional

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Attractive in appearance, works perfectly and is very functional inside. Itis very energy efficient, which is a major point for me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vries combinatie in strak metal design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor de Bosch Serie 6 KGE39BL40 gekozen omdat deze geheel aan onze wensen voldoet. Deze koel-vries combinatie in de strakke metal design, past als een meubelstuk in onze moderne keuken. Naast het moderne design beviel ons de efficiënte indeling en het solide openen en sluiten van de koelkastdeur. Het lage energieverbruik maakte voor ons het plaatje helemaal compleet. De koel-vries combinatie is keurig bezorgd, geplaatst en echt stil nu deze in gebruik is genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam peeters 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat geruisloos ,ruime en super energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude koelkast heeft het begeven wilde weer voor kwaliteit gaan hebben goede ervaringen met Bosch zijn gaan vergelijken op internet . Deze kwam er als zeeg goed uit ,vandaar deze keuze .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matthijs 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie koel- vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie kwaliteit in verhouding prijs. Mooie afwerking en veel ruimte in beide ruimtes. En daarbij zeer zuinig A+++.

Pluspunten

  • A+++
  • Veel ruimte
  • Geruisloos.

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelvries combinatie KGE39BL40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie hoge zilver grijze kast met een goeie slanke kijk! Het koel gedeelte is lekker ruim zodat je al het eten goed apart kan bewaren en scheiden!
Ook de lades zijn mooi groot! De vriezer oogt wat groter dan hij werkelijk is maar nog steeds erg ruim het bovenste laatje is makkelijk voor snacks de middelste la is wel erg ruim en diep, de onderste lade is de helft van de middelste lade maar nog steeds praktisch!
Jammer genoeg geen no frost wel een slow frost functie dus 1 x per jaar ontdooien is wel een must! Al met al een mond vol een mooi ruim en zuinig product (A+++)voor deze prijs !!

Pluspunten

  • Ruim koel gedeelte
  • Mooi lang en oogt slank
  • Mooi let licht binnen in
  • Zuinig A+++

Minpunten

  • Vriesgedeelte lijkt groter dan het is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m hakan 04-04-2018
  • Product gekocht

NICE NICE NICE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IT IS REALLY NICE MACHINE. TOO MUCH SHELVES..BEAUTIFUL AND USER FRIENDLY DESIGN..STRONG FRAME..ABSOULUTELY RECOMMENDED

Pluspunten

  • BEAUTIFUL
  • USER FRIENDLY
  • MUCH SHELVES

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

J.D. Post 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 KGE39BL40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer nette koelkast, ruime indeling van vakken en overzichtelijk, vriesvak is voldoende voor een gezin van 4, zeer mooie en nette afwerking van het apparaat zelf, heel energie zuinig en koelt en vriest goed en snel in, makkelijk in te stellen, een koelkast wat we zochten een aanrader.

Pluspunten

  • Ruime indeling van koelkast
  • Mooie grote vriezer
  • Nette afwerking
  • Zeer stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iwan 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel opslagruimte met hele mooie extra opslagmogelijkheden. Mooie vormgeving en stil apparaat.
Lekker grote handgrepen. Duidelijke displays

Pluspunten

  • Grote Groentelade
  • Speciale 0 graden lade
  • Veel opslag mogelijkheden

Minpunten

  • Ietwat felle binnenverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews