Bosch KGE39BW40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keukenprinses 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig slank, ruim en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast nu 1,5 week, hij is prachtig stijlvol vormgegeven, slank en hoog waardoor hij heel luchtig overkomt. De binnenkant is ruim, praktisch, goed verlicht en overzichtelijk, wat een feest! De freshbox is echt een klein wondertje, zelfs kwetsbare groenten blijven ruim een week vers door de bevochtiger aan te zetten. De koelkast is ontzettend stil en als hij even aanslaat is dat vrijwel geruisloos. De diepvries is ruim genoeg voor een klein gezin. We waren op zoek naar een Smeg maar zijn vele malen blijer met deze mooie, zuinige en functionele Bosch!

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk
  • stil
  • freshbox is briljant!
  • esthetisch mooie vormgeving
  • heldere duurzame binnenverlichting

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ59 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie hoge energiezuinige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ging voor een middelgrote vrieskast kijken, maar toen mijn oog op deze A*** Bosch combi koel/ vrieskast viel, was ik meteen verkocht. De praktische indeling met makkelijk verstelbare tray in de deur grote bakken en trays, zowel in het koel als in het vries gedeelte, waar je met gemak je groente, vlees en drank in kan bewaren. Daarbij speelde de prijs/ kwaliteit en energieverbruik een grote rol, met als topping de actie €75,- retour van Bosch.

Pluspunten

  • energiezuinige koelkast
  • ruime koelgedeelte
  • verstelbare tray in de deur
  • grote opbergbakken
  • handige uitklapbare tray

Minpunten

  • deurhendel kan alleen worden omgezet in ligstand
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Velleman 08-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vries combinatie.

Algemene score

10,0
Mooie koelkast met heldere ledverlichting. Veel ruimte en weinig geluid. Idiaal zijn de apparte zonnes.
Ben hier zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Ruimte.
  • Heldere ledverlichting.
  • Geluidsarm.
  • Apparte zonnes.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Goed spul 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb na 15 jaar de mogelijkheid gekregen om te verhuizen. Dankzij deze verhuizing kan ik eindelijk na 15 jaar mijn witgoed vernieuwen. Je hoeft niet ver te zoeken naar goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en in mijn ogen luxe en sjieke uitstraling van Bosch.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik
  • Lange levensduur
  • Mooie design

Minpunten

  • Kan geen minpunt vinden
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch koelkast met vrieslades 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaand koelkast met vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is een mooi groot koelkast. Net wat we zochten
En de drie vrieslades zijn ook groot je.kunt er alles in kwijt wat je maar in wilt leggen.
Wij vinden Bosch koelkast met vrieslades een goede uitkomst

Pluspunten

  • Fijne inhoud
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Heb ik geen
  • Heb.ik geen
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.I.Petit 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE39BW40

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product een koelvries combinatie van Bosch gekozen omdat de service van Bosch geweldig is. Het apparaat wat wij nu hebben gekocht werkt geweldig is bijna geruisloos en A+++ dus ook nog eens goed voor de portemonee .Bij deze dus hartelijk bedankt firma Bosch voor dit geweldige apparaat.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannyn 06-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, efficient, betrouwbaar, makkelijk reinigen

Algemene score

9,0
Wat mij, naast de mooie uitvoering, opvalt is de degelijkheid van het materiaal, de praktische indeling, het gemakkelijk onderhouden en de kast werkt gewoon prima én energiezuinig!

Pluspunten

  • Betrouwbaar en efficient
  • Praktische ruime indeling
  • Energiezuinig (A+++)
  • Gemakkelijk schoon te houden
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lampie 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jeetje wat een grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een tweede koelkast omdat mijn vrouw bang is om te weinig buffer te hebben mocht de zombie apocalyps zich voordoen. Hij moest dan ook ruim zijn. Nou dat is 'ie. En ook stil. Niet vorstvrij, maar hij wordt dan ook niet vaak geopend. Omdat hij twee thermostaten heeft kan hij goed in de inpandige berging. daar is het 18 graden in de winter en dat zal prima gaan. Zijn voorganger is een vriezer en die verbruikte het zesvoudige (35 jaar oud van een bekend lokaal merk in Eindhoven). Dus we hebben het er in 1.5 jaar uit. Is minder rocket science dan ze beweren, hij heeft gewoon veel meer isolatie. Daardoor ook geen condens aan de buitenkant en hij is stil. Mooie toetsen om in te stellen en voor het verbruik, het formaat en de opties een prima scherpe prijs. Past een hele zombie in voor latere consumptie.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Grooot
  • doorzichtige bakken in vriezer

Minpunten

  • Grooot (is voor- en nadeel als je mijn vrouw kent)
  • Niet 100% vorstvrij
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

John 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot, modern, mooi en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super ruime, grote koelkast en vriezer met moderne, praktische indeling (veel lades/rekjes/etc) en erg stil!

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • fijne indeling
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanet 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grote en stille koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aan de buiten kante mooi en strak past prachtig bij mijn witte strakke keuken. Van binnen veel opberg vakken, met verschillende functies. Voor verschillende producten zoals vlees, zuivel, groenten de specifieke tempratuur, echt een aanwinst. De vrieser koelt goed voor al de super vries functie erg fijn en werkt ook erg goed. De motor is geruisloos en is dus erg zuinig , zichtbaar op toon, ik ben erg blij met deze combinatie zowel in uitterlijk als in inhoud.

Pluspunten

  • Veel opberg mogelijkheden.
  • koelt goed
  • stil en zuinig
  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fardin 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik plezier als zie die word van Bosch op mijn apparat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch apparaten zijn altijd mooi kwaliteit in prachtig uitzien Ik gebruik jaren bijna alle maar je apparatuur en deze merk

Pluspunten

  • Mooi in kwaliteit
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas51 17-04-2018

Mooie ruime koel-vriescombinatie voor een scherpe

Algemene score

10,0
Handige indeling, mooie materialen , lekker ruim en licht en zeer zuinig met energie .Fijne vershoudlades voor groente en fruit met regelbare vochtigheid.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

keukenprinses 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fantastische koelkast, stil, slank en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de koelkast al een aantal maanden. De koelkast is ontzettend stil en als hij even aanslaat is dat vrijwel geruisloos. De diepvries is ruim, we doen nu boodschappen voor een week voor 2 personen en dat past gemakkelijk. De binnenkant is ruim, praktisch, goed verlicht en overzichtelijk. Ik mis soms wat plek voor meer flessen in de deur. De freshbox blijft een klein wondertje, zelfs kwetsbare groenten blijven ruim een week vers door de bevochtiger aan te zetten.

Pluspunten

  • slank
  • elegant
  • ruim
  • freshbox
  • alles fijn op ooghoogte

Minpunten

  • beperkt plek voor flessen in de deur
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ van der Vlist 04-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Koel-vriescombi.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige indeling, voldoende ruimte, zuinig in verbruik. Nadeel is het niet kunnen aflezen van de actuele temperatuur (wel de gewenste), zonder de koelkast te openen. Een display aan de buitenzijde zou het een perfect apparaat maken.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Jonkman 10-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit en heeft goede handgrepen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinig energieverbruik, ruim en mooie rustige binnenverlichting. Makkelijk in te stellen temperatuur.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede combi van koeling en vriezen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede combinatie van koelkast en vriezer. Koelkast biedt zeer veel ruimte. Zeer geschikt voor het bewaren van voldoende producten. Vriezer zeer geschikt om redelijke porties in de directe nabijheid te hebben. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Overzichtelijkheid zowel koelkast als vriezer
  • Compactheid vriezer
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke, ruime ijskast met handige indeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne ijskast, degelijk, handige indeling met extra`s , weinig geluid. Zuinig in gebruik. Hij is wel écht groot.
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiek 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie stille koel/vries combinatie

Algemene score

9,0
Het is een mooie koel/vriescombinatie. Prima indeling en super stil. Het 0° vak is ook heel handig voor vlees en vis. Kortom een dikke aanrader. Ik ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Stil
  • Indeling

Minpunten

  • Niet
  • Niet
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nihat 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooie strakke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hallo,

Dit is een koelkast met een luxe uitstraling. Grote koelkast met genoeg plek. A+++ dus zeer zuinig. 75 euro cashback is makkelijk aangevraagd. Je hoeft niet per post brieven en kopietjes op te sturen zoals de andere bedrijven wel doen. Online invullen en foto maken van de kassabon en klaar!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Strakke design
  • Zuinig A+++
  • Betrouwbaare Merk
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van de Laar 28-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch KGE36BW40 Koel diepvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldig en mooi product We hadden al een hoge diepvriezer van Bosch ,hebben deze helaas verkocht omdat mijn echtgenote in een kliniek verblijft met Parkinson en dus niet meer kan zorgen voor een volle diepvries en we zijn beide 81 jaar en dit wordt dan moeilijk en daarvoor deze schitterende nieuwe combinatie

Pluspunten

  • Inderling
  • zuinigheid
Geschreven voor: Bosch KGE39BW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews