Siemens iQ300 KG39NXB35

Best Reviewed sep 2019 Siemens iQ300 KG39NXB35
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 KG39NXB35 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrie van der Graaf 31-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermooi uitstralende koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Deze koelvriescombinatie heeft een supermooie uitstraling, het is een juweeltje in je keuken.
Ook de indeling is heel goed waardoor je een heel goed overzicht hebt over wat je er allemaal in hebt liggen.
Ook prijstechnisch een aanrader, mede doordat je (zolang de actie nog loopt) € 70 korting op deze koelvriescombinatie bij Siemens terug kunt vragen.

Pluspunten

  • Supermooie uitstraling
  • Heel goede indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 03-12-2019
  • Product gekocht

Hier word een mens blij van

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Het is een mooie en bovenal een geweldige koelkast met veel ruimte. Heeft een moderne uitstraling zodat het past in een open keuken.

Pluspunten

  • Veel ruimte

Minpunten

  • Voor mij geen

Reageer

Dany 20-11-2019

Geweldig!

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Geweldige koel/vries combinatie
Ziet er superstrak uit ,meer dan genoeg ruimte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan Boos 14-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

MOOIE KOEL-VRIESKOMBINATIE

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

7,0
Mooie koel-vrieskombinatie. De koeling is eigenlijk te koud. Ondanks dat deze op ECO staat zijn de produkten erg koud. Ik krijg hem niet minder koel (koud). ook niet op de eerste stand daaronder op stand 2 of één van de andere standen. met de hete afgelopenzomer was koude drank wel lekker, maar nu het warmer is is het té koud. Wanneer wij boter uit onze vorige koelkast haalde was deze wel stevig maar niet "hárd!" Ook is de combinatie niet echt stil! Je hoort hem echt borrelen. Gelukkig niet konstant, maar aanwezig is het wel. Dit soort zaken weet je niet als je hem koopt. dus dat is een vervelende verassing. zou ik het van te voren weten, zou ik hem helaas niet kopen. dus voor mij geen aanbeveling.

al met al, mooie goede koel-vrieskombinatie.

Pluspunten

  • mooie grijze kleur
  • mooie hoge en ruime koel-vrieskombinatie

Minpunten

  • bij ECO stand té koud, zelfs op lage temperatuur
  • brommend/borrelend geluid als hij aanslaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jan Boos 11-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi Koel-vrieskombinatie is te koud en borrelig

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

7,0
Mooie koel-vrieskombinatie. De koeling is eigenlijk te koud. Ondanks dat deze op ECO staat zijn de produkten erg koud. Ik krijg hem niet minder koel (koud). ook niet op de eerste stand daaronder op stand 2 of één van de andere standen. met de hete afgelopenzomer was koude drank wel lekker, maar nu het warmer is is het té koud. Wanneer wij boter uit onze vorige koelkast haalde was deze wel stevig maar niet "hárd!" Ook is de combinatie niet echt stil! Je hoort hem echt borrelen. Gelukkig niet konstant, maar aanwezig is het wel. Dit soort zaken weet je niet als je hem koopt. dus dat is een vervelende verassing. zou ik het van te voren weten, zou ik hem helaas niet kopen. dus voor mij geen aanbeveling.

al met al, mooie goede koel-vrieskombinatie.

Pluspunten

  • mooie grijze kleur
  • mooie hoge en ruime koel-vrieskombinatie

Minpunten

  • bij ECO stand té koud, zelfs op lage temperatuur
  • brommend/borrelend geluid als hij aanslaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sandra 18-09-2019
  • Product gekocht

Heel tevreden over de Siemens koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze koel/vries combinatie gekozen omdat ik veel ruimte nodig heb, het model is heel strak, er zijn veel vakken, ik kan een pizzadoos normaal kwijt in de lade omdat de lade helemaal naar achter doorloopt, de meeste lades van andere koel/vries combinaties zijn minder diep.
De prijs is goed voor de ruimte die je krijgt.
Geen geluidsoverlast, je hoort wel iets maar niet om over te klagen.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Weinig geluid
  • Mooi uiterlijk

Reageer

Jimmy 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een ruime koelkast en na veel vergelijkingen, maar ook zeker de looks van de koelkast kwamen we op deze Siemens.
Wat een prachtige en ruime koelkast!
De ruimte, indeling en wederom de looks is toch echt een eyecatcher in onze keuken.
De vrieser is ook met 3 lades lekker ruim.

We vonden de prijs ook zeker goed, en zeker na meerdere koelkasten te hebben bekeken vonden we dit echt een goeie prijs.
We hadden ook nog het geluk dat er op deze koelkast een cashback actie stond, dus toen werd het allemaal nog mooier.
Kortom: Ik raad een ieder echt deze koelkast aan !

Pluspunten

  • design/Looks
  • koelgedeelte
  • Ruimte koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arianne 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Het is een heel mooi design, een antraciet uitvoering. Erg koel en mooie verlichting. Niet super stil, maar stil genoeg. Veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

L Kiviet 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Mooie koelkast van een goed merk die perfect past in onze keuken.
Handig ondooisysteem. Een aanrader voor ieder keuken met veel ruimte.

Pluspunten

  • Mooi design
  • ruim
  • degelijk uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

J.Y. Bezemer 05-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Gekozen: eerste plaats voor de uitstraling prachtige koelkast om te zien een blikvanger in je keuken. Makkelijk te onderhouden. Daarnaast is de indeling super, fijn die aparte laden voor groenten en vleeswaren. Daarnaast is deze koelkast praktisch geluidloos. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • mooie uitstraling
  • onderhouds vriendelijk
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoende ruimte in de eye catcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Het oog wil ook wat en dat is met deze koelkast gelukt!
Daarnaast is er voldoende ruimte in de koeling en vriezer, maakt het apparaat amper geluid en geeft ie een signaal als de deur open blijft staan. Handig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Zeer ruime stille koelkast. Mooie donkere kleur, stijlvol. Goede verlichting.
De bakken in het vriesgedeelte bieden veel ruimte en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • kleur
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 28-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Grote ruime indeling en handige vries capaciteiten. LED verlichting bij opengaan van deur super strak. Koellades onderin terug te brengen naar 0 graden waardoor producten langer houdbaar. Vormgeving zeer mooi.

Pluspunten

  • Mooi design
  • handige indeling
  • LED verlichting
  • Bedieningsgemak
  • zeer stil

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens No Frost koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Voor mij de eerste koelkast die op alle fronten klopt.
Heel veel koelruimte, met name het groente/ fruit vak is heerlijk ruim .
Maakt bijna geen geluid.
Mooie antraciet kleur.
Prijs/ kwaliteit prima.
Diepe vrieslades. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • No frost
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens KG39NXB35 koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Een mooi afgewerkte no-frost koelkast met display in de deur. Eenvoudig instellen van koel- en vriesgedeelte. Ruim en mooi ingedeeld. Lekker stil en eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Stil
  • No frost
  • Gemakkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Bakker 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Veel ruimte, zowel in de koelruimte als de vriezer. Bedieningspaneel is duidelijk. laat zich makkelijk instellen.
Stille koelkast, geen enkele spijt van de aankoop

Pluspunten

  • Strak design
  • Stil
  • Mooi ledlampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Mooi design, overzichtelijke indeling en goede koeling.
Maakt iets meer geluid dan gedacht. Voor een open keuken aan een woonkamer aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Design
  • Indeling
  • Koeling

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Chantal 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote mooie strakke koelkast eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
mooie eyecatcher voor in je keuken, voldoet aan onze verwachting. Groot volmaat heb nog ruimte over
Koelkast is geluidloos is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waanzig mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
waanzig mooie uitstraling dat zwart inox van deze koelvriescombinatie.
display aan de voorkant op de deur is makkelijk af telezen waarop de koelkast en de vriezer qua temperatuur is in geregeld.
deur alarm is een makkelijke reminder mocht deze niet gesloten zijn..
deur grepen aan de gehele lengte over zijkant zijn mooi en werken goed.
inwendig is de koelvriescombinatie ruim voldoende en mooi verlicht d. m. v led.
al met al super tevreden. en met de cash back van siemens een top product in huis gehaald..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.J.Balk 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Zeer goede koelkast en vriezer
Hij doet echt wat er bij aankoop door de verkoper is uit gelegd
Dat hij ook snel kan koelen is zeer fijn !

Pluspunten

  • Snel koelen
  • Veel ruimte
  • Goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews