Siemens iQ 300 KG39NXW35

Best Reviewed jul 2019 Siemens iQ 300 KG39NXW35
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ 300 KG39NXW35 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karen 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker ruim, stil, strak uiterlijk, fris licht binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar de 'ideale' koelkast, maar goed gelukt!! Online bij Coolblue gekocht en tjonge wat een goed geoliede organisatie. Had ook nog mazzel dat de koelkast in een tweedehands-variant aanwezig was: € 120 korting voor een deukje aan de zijkant (staat tegen de muur) en klein putje in onderdeur. Men wordt voortdurend via mail op de hoogte gehouden over de voortgang, track & track, half uur voor levering sms, 15 voor levering telefoontje: super!
Kwaliteit is zeer degelijk, veiligheidsglas, makkelijke indeling, een giga-groentelade en nog 2 kleinere vlees/vis lades die tot 0 gr gebracht kunnen worden. Lekker degelijk, grote & stevig. Eco stand, flessenrek, 3 grote lades in vriesgedeelte. Superkoelen. Alarm deur te lang open.

Pluspunten

  • ruim, gróte groentela en 2 kleinere vlees/vislades
  • degelijk
  • strak uiterlijk
  • heldere verlichting
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

janneke 22-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Fijne ruime kast voor ons gezin van 5. De verschillende zones zorgen dat je eten langer vers blijft. ik vind de 3 lades ook ideaal 1 grote voor groente en fruit en twee kleinere voor vlees en vis. ik vind het fijn deze in de ene la te kunnen bewaren en kaas, vleeswaren e.d. in de andere. ik ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 22-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi groot apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Zeer ruim mooi ingedeeld met veel opbergruimte geruisloos netjes afgeleverd door Coolblue meteen waterpas gezet en netjes uitgelegd hopen dat hij weer heel lang mee gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ 300 KG39NXW35

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Tijdens de recente hittegolf werd duidelijk dat onze oude Bosch niet meer voldoende koelde bij hoge temperaturen.
De Siemens iQ 300 KG39NXW35 besteld en na installatie was alles weer goed gekoeld.
Koel- en vriesgedeelte zijn apart instelbaar.
De groentelade is veel groter dan bij onze oude koelkast en er zijn 2 lades met 0 graden voor vlees en vis.
Over de duurzaamheid kan ik geen mening geven, we hebben de Siemens iQ 300 KG39NXW35
pas enkele weken.
Minpunt is dat sommige dikke 2 literflessen niet in de deur passen zonder een aflegvak te verwijderen, daarom geen 10.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Temperatuur aan de buitenkant afleesbaar
  • Aparte 0 graden lades
  • Grote groente lade
  • Koel- en vriestemperatuur apart instelbaar

Minpunten

  • Dikke 2 liter flessen passen niet goed in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Prachtige vormgeving, veel ruimte en heel stil. Heb deze gekocht inv een groente-abonnenment. Kan nu voor een week groente opbergen in de grote lade en deze blijven heerlijk vers

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Deurvakken niet erg flexibel in te delen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

haven 02-08-2019

mooie uitstraling

Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

8,0
Fantastische combinatie van koelen en vriezen in 1 apparaat. Nu al zeer tevreden (na twee weken hittegolf) en nooit meer ontdooien [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alexander 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Siemens koelvriescombinatie. Twee ruime delen voor vriezen en koelen. Veel temperatuurzones en lades. Energiezuinig. Top product!

Pluspunten

  • Siemens kwaliteit
  • Ruim
  • No Frost

Minpunten

  • Nog geen
  • Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Anyworld 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe ruime Siemens koelkast is de kers op de taart!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met mijn nieuwe koelkast. Hij is heel ruim (2 meter hoog!) met volop ruimte voor al mijn etenswaren, flessen wijn en bovendien met speciale lades om vlees/vis en groenten en fruit vers en fris te houden.
De led-verlichting is subtiel en op het display aan de buitenzijde van de deur lees je gemakkelijk de temperatuur van zowel het vries- als koelgedeelte. Daarnaast is de koelkast stil en met no-frost uitgerust. Ontdooien behoort tot de verleden tijd. Kortom, mijn nieuwe koelkast is een groot feest.

Pluspunten

  • heel ruim
  • fijne indeling
  • voorzien van handig flessenrek
  • apart versjouwd gedeelte voor groenten/fruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koeldiepvriescombinatie voor ons vakantiehuis in Simpelveld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Dit is een prima koeldiepvriescombinatie. Voldoet aan al onze verwachtingen. Met veel ruimte voor groenten. Overzichtelijke en prettige indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Koelt goed en snel. Stil en een ruime koelkast. Vriezer is wat klein.

Fijn is de 0-graden laden, hier kan vlees, vis en groente supervers in bewaard worden.

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Koelsnelheid
  • 0-graden laden
  • No Frost

Minpunten

  • Kleine vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paans 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast met daaronder nog 3 vriesladen. Fijn ook het rek voor flessen en de groente laden. Geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • ruim

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dnomyar 14-06-2019
  • Product gekocht

Supermachine groot stil en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
We zochten na 12 jaar een nieuwe grote koel vries combi. En deze Siemens voldoet aan alle eisen. Ruim degelijk makkelijk te bedienen. En makkelijk de deur draairichting aan te passen echt een top apparaat.
Lekker stil en perfect werkend

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Zuinig
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saratje 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast Siemens iQ 300

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Ik heb deze dagen een Siemens iQ 300 KG39NXW35 gekocht. Een geweldig koelkast. Super ruim en je kunt er alles in kwijt. Ik heb bewust gekozen voor een witte kleur omdat mijn vorige kleur grijs was en enorm veel vlekken op te zien was. Hij maakt super weinig geluid en vries producten goed in. Temperatuur kan je zelf instellen. Kort samengevat een TOP koelkast. Voor degene die opzoek zijn naar een koelkast stop met zoeken. Deze is geweldig!

Pluspunten

  • Ruim
  • Fijn van structuur
  • Geluidloos
  • Vriest goed in
  • Makkelijk met schoonmaken

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart van der Eijk 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Deze koelkast/vriescombinatie kan je makkelijk naar wens instellen middels een display op de buitenkant van de deur. Hij koelt en vriest uitstekend. Ook in de eco stand. Eco gebruikt minder energie, dus minder stroom. Qua geluid is de koel/vriescombinatie zeer acceptabel te noemen. We horen hem nauwelijks. De indeling ziet er fraai uit en is flexibel. Kortom we zijn erg tevreden over deze Siemens koel/vriescombinatie. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Naar wens in te stellen
  • Eco stand is fijn
  • Goede indeling
  • No Frost. Nooit meer ontdooien

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.O Charite 26-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast, met extra vershoudaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Fantastische koelkast, produkten liven extra lang houdbaar, fijne indeling en bediening. Heerlijk in gebruik.

Pluspunten

  • vershoudaarheid
  • uiterlijk
  • ruimte
  • indeling
  • Hyper freshlades

Minpunten

  • Inspuitgeluiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
Zeer ruime, overzichtelijke en fijne koelkast. Is van veel gemakken voorzien en No-frost! Daarnaast ook voorzien van de 0 graden lades. Voor ons id dit echt super. Kortom heel veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • No-frost
  • Gunstig geprijsd

Minpunten

  • Geen A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Assouw 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

8,0
Omdat het heel makkelijk is een koelkast die zelf ontdooit. Dit is mijn 2 de no frost koelkast. Het is makkelijk en een hele fijne koelkast ook omdat hij zo groot iT.

Pluspunten

  • Zelf ontdooien
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koelkast mooi uiterlijk en zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Echt voor de juiste uitstraling en gemakkelijk alles in de koelkast te koelen met diverse schappen .en ook zuinig op geluid en stroom

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinig in gebruik
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote koelruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

9,0
onze oude koelvriescomb was uitgevallen en deze kwam er qua indeling het dichtste bij.Al is de diepvries ruimte netto minder dan onze oude comb.Het is even wennen omdat het een heel andersysteem is en met name dat er geen temperatuuraanduiding.Maar hij functioneert prima.Is redelijk stil en voldoet aan wat wij er van verwachten

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen temperatuur aanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ 300 KG39NXW35

Algemene score

10,0
Ruime koelkast en met name blij met de 0% lades om groente, fruit en vlees langer te kunnen bewaren.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews