Samsung RB33J3205WW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
230 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerry 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne grote koelkast, prima indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi product, bijna geen geluid en een fijne koud zone lade voor het iets langer bewaren van vlees, vis e.d. Ja ik zal zeker dit product aanraden

Pluspunten

  • fresch zone
  • weinig stroomverbruik

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime en goede Koel Diepvriescombinatie Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim.,en makkelijk schoon te houden.
Koel en diepvries perfect
Goed en gemakkelijk in te stellen ,
Zijn er heel,heel ,tevreden over ,is een Aanrader
Duurzaamheid weet ik nog niet ,pas enkele maanden in bezit
Is wel heel degelijk en stabiel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian henskens 06-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Koel vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het koel als vriesvak is ruim van binnen. Is geluidloos. en blijft goed op temperatuur.
Het is fantastisch en raad het iedereen aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjefke 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie grote handige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
vormgeving is mooi
handig in gebruik
makkelijk schoon te maken
makkelijk in gebruik
zeer stil

ik raad dit product zeer zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantien 28-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is heel ruim en overzichtelijk, vrieslades zijn ook ruim en kunnen ver open zodat je gemakkelijk producten in de lades kan leggen. Het design van de koelkast is mooi, het display heel duidelijk. De koelprestaties zijn heel goed, de koelkast was na inschakelen in no time op de juiste temperatuur, evenals de vriezer.
Kortom ik ben heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

doerak 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

moderne koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
handige indeling, mooi digitaal scherm op voorkant, mooi vormgegeven koell/vries combinatie met erg veel ruimte

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • veel ruimte
  • goede temperatuur aanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvDijk 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi ontwerp

Algemene score

8,0
Een uitstekende keuze gemaakt met de aanschaf van deze koel-vriescombinatie. Wij gebruiken hem als tweede koelkast en hiervoor heb je een mooie hoeveelheid ruimte en verder een prima werkende koelkast.
Het mooie aan deze koelkast is dat hij bijna geen geluid produceert wat aangenaam is.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Mooie indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilbers 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast op hoogte ruime vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne koelvriescombinatie, met koelkast op hoogte en ruime vrieslades
Temperatuur instelling makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Versleijen 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koeldiepvriescombinatie Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed en functioneel uit'.
Veel koel en diepvriesruimte ,gemakkelijk te installeren.
Tot op heden ben ik een tevreden mens.

Pluspunten

  • Veel Ruimte
  • Duidelijke digitale temperaturen koel en vries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Kesselaar 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

kOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had bij expert een koelkast van het merk Samsung besteld betrof een versie A+
Deze was niet op korte termijn leverbaar in de plaats daarvan kreeg ik een duurdere uitvoering A++ en hoefde niets bij te betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elias 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede praktisch ingedeelde koel/vriescombinatie.

Algemene score

9,0
Goede koelkast voor een redelijke prijs. Lekker praktisch ingedeeld. Mooi display op de deur. Erg handig zijn de 2 laden in de koelkast. Mooi ruim. In deze koelkast stapel je gemakkelijk een krat bier.

Pluspunten

  • laden in de koelkast
  • display op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koel -vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strakke uitstraling en stil en goede indeling van koelgedeelte.
Alleen veel werk voor 50 Euro kortingsactie. Je moet goed zoeken wil je weten hoe met de kortingsactie mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Leeuwen 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Koel- Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette degelijke koelkast. Goede indeling. Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Aflevering is in goed overleg gegaan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ammar 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

GOEDE GELUID

Algemene score

9,0
Hij doet perfect en maakt geen lawaai, hij is ruim en heeft genoeg plaats voor alles. Ik beveel dit product aan. Hij verdient 5 ster

Pluspunten

  • GEEN LAWAAI

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeannette 31-07-2016
  • Product maand in bezit

Koelkast Samsung

Algemene score

9,5
Uiterst tevreden over de koelkast! Mooie vormgeving en handig/ overzichtelijk in gebruik! Handig zonder deurgrepen, dat past prima in de kleine ruimte die beschikbaar is. Ik ben er erg blij mee! Het was een goede keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer