Samsung RB33J3205SA - Reviews

Testpanel score 9 - juni 2016
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
230 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super koel/vriescombinatie

Algemene score

9,2
Het fijne van deze koelkast dat die overzichtelijk is ingedeeld, ja kan in 1 oogopslag zien wat er in de lades ligt doordat ze ongelijk zijn.
Het is ook heel aangenaam dat er geen condens in de koelkast aanwezig is, geen natte producten meer.
In het vries gedeelte heb ik ook geen condens/ ijsvorming gezien.
Ook de lades in het vries gedeelte zijn zeer ruim.
De koelkast heeft ook een zeer laag geluidsniveau, en is heel makkelijk met instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.S. 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met aankoop Samsung koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over indeling en gebruiksgemak. Zeer ruime koelkast. Zelfs inhoud van vriezer is ruim voldoende voor een gemiddeld gezin. Fijne diepe laden. Ook buitenkant is belangrijk. Moderne strakke uitstraling.
Aanrader!

Pluspunten

  • mooie uitsraling
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lotje75 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design en zeer praktisch

Algemene score

9,0
We mochten deze koelkast testen via het testpanel. Leuk om te doen en zeer positief.
De producten blijven goed vers, zeer praktische indeling en amper geluid. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 30-07-2016 Product paar weken in bezit

Degelijke rvs koelkast

Algemene score

8,8
Een mooie uitstraling met de temperatuur aanduiding met de blauwe led verlichting op het front
Indeling is ook perfect met de tweede la
Indeling vriezer is ook ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hoogdonker 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Nu al tevreden

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast net een dag in huis. Wat een vormgeving prachtig niet heel erg stil, een hoge zoom hoor je . Verder erg praktisch en ruim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sue 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

erg mooie vormgeving

Algemene score

8,7
veel ruimte vanbinnen.even wennen aan de verlichting,led dat erg koud/kil aanvoel en ik nu niet meer zo lang in in de koelkast blijf kijken waar ik zin in heb. Heb nu 3 vriesboxen ipv 2 en is wel prettig om 1 box te bewaren voor het voedsel wat ik dan nog in moet vriezen.wel jammer dat de koelkasten van nu zo hoog zijn ( zijn maar met 2 man en erboven stond altijd mijn microwave). maar al met al erg blij met de keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fahrettin 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Chic and quality product

Algemene score

9,2
Chic Design, good quality. Good interior design very easy to use. Little noise when working. I definitely recommend it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Messia Garabedian 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Een hele mooie en goede koelkast.

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Een hele goede koelkast van de merk Samsung. Ik heb er twee gekocht en ben er zeer tevreden mee. In het begin wordt het best warm, dat is blijkbaar altijd zo met een nieuwe koelkast, daarna is het perfect te gebruiken. De kleur is ook supermooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Product prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met 60cm brede wordt maximale gebruik van de binnenkant. Top indeling .
Het display aan de voor kant laat constant de temperaturen in koel en vries ruimte
controleren .

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stille werking
  • Indeling
  • Overzichtelijk Display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie ruime, praktisch ingedeelde koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung ziet er stijlvol uit en is erg praktisch ingedeeld. Makkelijk te verwijderen lades en planken, eenvoudig schoon te houden.
Instellingen eenvoudig aanpassen op de deur van de koeling. Stille kracht bovendien.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Indeling
  • Makkelijk schoon te houden
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

JB 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB33J3205SA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung heeft zich met deze koel/vries combinatie overtroffen. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een mooi design. Nadat hij bezorgd was een goede uitleg gekregen over de mogelijkheden. Voldoende ruimte en koelt en vriest goed met een laag energie verbruik. En nog een bijkomend voordeel je hoort het nauwelijks. Uiteraard zijn er altijd wel betere/mooiere verkrijgbaar in het assortiment van Samsung maar voor dit model geef ik een 9 vanwege de bijzondere prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Design
  • Koelt goed
  • Vriest goed
  • Voldoende ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

klaproos 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Prachtige ruime koelkast.

Algemene score

8,0
Zeer ruime koelkast met handige laden in het vriesgedeelte. Ook de kleur is prachtig. Kwaliteit/prijs verhouding is prima.

Pluspunten

  • ruim
  • prachtige kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jantheo 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijke schuifladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie stille koelkast om zijn hoogte van 180 cm gemakkelijk ter plaatse te schuiven
ook bij 7 graden al zeer koud dus hij doet het goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

karel 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooie kast maar maakt herrie

Algemene score

2,0
mooie kast uiterlijk maar veel herrie wacht nu op de 3e ruiling en gelijk de laatste want dan neem ik een andere koelkast

Pluspunten

  • mooie vormgeving

Minpunten

  • erg veel herrie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Samsung koelkast 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast heeft heel veel ruimte, is overzichtelijk en ziet er prachtig uit. Ook het vriesgedeelte is mooi groot en ruim. De koelkast ziet er aan de buitenzijde ook nog eens heel mooi uit. Superblij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design koelvries combinatie van Samsung

Algemene score

10,0
We zochten speciaal een Samsung koelvriescombinatie omdat het design bij onze keuken moest passen en dat is supergoed gelukt. De indeling van de koelkast is perfect en we hadden er veel eerder eentje moeten kopen.

Pluspunten

  • mooie indeling
  • veel ruimte
  • mooie deurindeling
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilborg 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koelkast met nieuwe technieken. Super blij mee. Lekker ruim en fijn voor grote flessen. Ook de vriezer veel ruimte. Nog niet lang in huis dus nog geen verdere ervaringen. Op dit moment dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chelseapigui 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Super en praktissch koel/vriescombinatie

Algemene score

10,0
Mooievormgeving koel/vriescombinatie, ook super groot vergelijk met mijn oude koelkast (ook een samsung) , de deseign is ook super mooie en trendy.

Pluspunten

  • A++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bernd 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

perfecte koelkast (samsung RB33J3205SA/EF)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben deze koelkast gekocht omdat we meer ruimte wouden hebben, de koelkast voldoet aan al onze eisen en heeft een zeer goede prijs kwaliteits verhouding.
de koelkast is erg stil

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • mooi design
  • overzichtelijk

Minpunten

  • grote groentes achterin in lastig bij komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tjoocky 13-06-2017 Product paar weken in bezit

Ideale famile koelkast

Algemene score

9,0
Als eerste valt de mooie vormgeving op, daarna de duidelijke heldere indeling met grote lades. Ideaal en het blijft overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews