Liebherr 997084451

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr 997084451 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonny 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zee van ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Koelkast een dag in gebruik. Heel veel ruimte en makkelijk in te delen op stevige glasplaten.
Echt degelijk gemaakt, stevige rekken in de deur, geheel naar eigen behoefte in te delen.
Ik zocht een koelkast voor een redelijke prijs zonder poespas, gewoon degelijk en stevig.
Ook energieverbruik is top, 2**.
Het is een aanbeveling voor in de keuken, een mooie koelkast makkelijk te openen met een ideale handgreep!
Gewoon kopen, de beste keuze.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Makkelijke handgreep

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RinyOss 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime geruisloze koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de koelkast. Snel op temperatuur zo goed als geruisloos! Veel ruimte zeer goed ingedeeld en veel mogelijkheden om de indeling makkelijk te veranderen.Echt een aanrader ook prijstechnisch!

Pluspunten

  • Veel ruimte en naar eigentijdse in te delen!
  • Geruisloos en zeer snel op temperatuur
  • Duurzaam
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime geruisloze koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de koelkast. Snel op temperatuur zo goed als geruisloos! Veel ruimte zeer goed ingedeeld en zelfs veel mogelijkheden om de indeling te veranderen en ook makkelijk om de indeling te veranderen. Echt een aanrader ook prijstechnisch!

Pluspunten

  • Veel ruimte en naar eigentijdse in te delen!
  • Geruisloos en zeer snel op temperatuur!

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 23-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Veel plaats in de koelkast. Handig flessen rek .goede verlichting. zuinig in energie verbruik. Handige handgreep om de deur ionen te maken. Zelfs mijn klein zoon van 2 krijgt hem makkelijk open.

Pluspunten

  • Flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koelkast 14-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kleiner van buiten en toch ruimer door praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
We hebben reeds tot volle tevredenheid een Liebherr-diepvrieskist.
En nu dus een Liebherr-koelkast.
Beiden vallen op door kleinere buitenafmetingen en toch meer ruimte van binnen door praktische indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Li 31-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Grote praktische koelkast. Handig verstelbare indeling. Vele flessen kunnen tegelijk gekoeld worden.

Pluspunten

  • Indeling
  • Grote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Ruiken 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteitverhouding is prima. De koelkast is goed afgewerkt en de indeling is erg handig. Gebruikte materialen zijn stevig.

Pluspunten

  • Goede indeling

Minpunten

  • Handleiding soms onduidelijk.
  • Vertaal probleem lijkt het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenmaal een grote vriezer van Liebherr dan ...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Eenmaal recent een grote vriezer van Liebherr gekocht dan ... ook maar een grote koelkast erbij van Liebherr. staat groots.

Pluspunten

  • er gaat veel in
  • deze is geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Super koelkast
Fijne indeling
Display aan de buitenzijde
Wijn rekje erbij
De koelkast afgelopen week binnengekregen
Fijne indeling, koelt super is stil.
Zit een fijn wijn rekje bij. Onder twee losse bakken.
In de deur rekken om zelf in te delen.

Pluspunten

  • Stil
  • Extra wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie indeling en super stil en leuk disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit merk omdat deze volgens kennisen het beste merk is.
Heb voorheen ook een liebherr gehad die na 20 jaar nog goed functioneerde , maar vervangen omdat de nieuwere zuinig zijn.De oude staat nu in garage te draaien voor een lekker koel biertje.

Pluspunten

  • stil
  • overzichtelijk
  • inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beumer 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GN 4635-20 Diepvrieskast en K3130-20 COMFORT Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over over de vormgeving,
en over de ruime inhoud en de perfecte indeling van de apparaten.
De stroom rekening zal beduidend minder worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast, hoog zonder vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Praktische koelkast met veel opbergruimte in de deur, en op de planken. Hij is heerlijk stil en koelt perfect

Pluspunten

  • Genoeg ruimte van binnen
  • Zuinig in energiegebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Dijkstra 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
Praktische indeling en je kunt heel veel producten kwijt. Voor een koelkast van dit formaat kan er heel veel in. Het is de vervanger van 2 oude koelkasten en hoera alles kan er in. Wij hopen dat we hier lang plezier van zullen hebben. Even aangemeld voor de extra garantie. Ook een mooie service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. v. Oosterhout 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg goede kwaliteit koeler.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Iedere koelkast heeft kunststof rondom de glazen plateu's. Liebherr heeft metaal, dus eindelijk een koelkast waar niet steeds alles afbreekt! Ook de vakken in de deur hebben glazen plaatjes, ipv overal bij andere merken plastic. Veel ruimte in de koelkast, mooi zelf in te delen, ook een deelbaar plateau, zodat iets hoogs daar ook kan staan.
Het handvat is anders als bij andere merken, waardoor de koelkast goed sluit.Kortom, ik ben zeer tevreden. Ook met de 7 jaar garantie

Pluspunten

  • in vakken deur, stevig glas
  • metalen strips om glazen plateu's
  • mooie indeling
  • deelbaar plateau, waar ook iets hoogs op kan staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjebbe 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote Koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Hiervoor 14 jaar het zelfde model gehad geen enkel mankement gehad 3 x verhuist , beter product is er niet , en daarom na 14 jaar trouwe dienst gelijk weer zelfde model gekocht , en het ziet er na 14 jaar weer iets mooier uit uiteraard en ook nieuwe inovatie,s beter deur houders en ook de indeling is makkelijker in te delen ,, top product

Pluspunten

  • zit nu zelfs een snel koeler in
  • deur vakken makkelijk

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene de vries 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi rustige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

8,0
Mooie koelkast en vriezer heerlijk stil goed ruimtelijk voor een redelijke prijs had ik maar eerder voor dit product gekozen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JLE Paalvast 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke kasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Goed passend in onze omgeving , vrieskast gekozen omdat deze in een niet verwarmde ruimte staat, cooler gekocht voor de goede indeling en uitstraling.
Perfecte hand grepen, keurig geinstalleerd door Volta Electra BV

Pluspunten

  • vormgeving
  • grepen deur
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion van der heijden 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koeler en diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

10,0
Na 15 jaar met een koel/vriescombinatie zonder enige reparaties hebben wij wederom voor dit topmerk gekozen alleen nu voor een losse koeler en diepvries. Ik ga er vanuit dat we weer jaren plezier van deze top apparaten zullen hebben

Pluspunten

  • duurzaam
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Neijndorff 30-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne keolkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr 997084451

Algemene score

9,0
wij hebben deze koelkast en vriezer als stel gekocht omdat we graag een apart koel en vriezer wilden. dit is de 3e keer dat we liebherr aanschaffen vanwege de kwaliteit-degelijkheid en gebruiksgemak. en hebben ze site on site geplaatst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer