Samsung RB41J7059SR - Reviews

Best Reviewed nov 2015 Samsung RB41J7059SR
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
276 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mar 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Koelkast heeft zeer irritant hoog geluid. Dit valt ons erg tegen. Diepvrieslades lopen heel erg soepel.
Let op als je hem koopt: HIj heeft aan de zijkant meer ruimte nodig dan de meeste koelkasten. Dit is niet verteld in de winkel!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

T. Oskam 27-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime mooie koelkast met 3 lades v diepvries met praktische indeling. Blauw ledlicht. Wellicht was het handig geweest om nog een lampje aan de zijkant te hebben. Het licht v h lampje aan het plafond van de koelkast, dat ook de onderste planken moet belichten, wordt nu wat belemmerd door de producten die op de bovenste planken staan.
Alleen de deur heeft de glanzende roestvrijstalen look, De zijkanten zijn mat donker grijs, dus als je hem los wilt plaatsen, zie je die mat-grijze kant.
De stelpootjes waren niet makkelijk te draaien en vraagt nogal wat gepruts om daar goed bij te kunnen. Wij hadden een soort wig gemaakt om de koelkast aan de voorkant te liften. Anders rust het gewicht van de koelkast op de pootjes. Voor oudere mensen, als je alleen bent, niet handig bent, is het raadzaam dit bij service te vragen.

Pluspunten

  • ruimte voor koelen met ruimediepvrieslades
  • praktische verdeling met blauw ledlicht
  • mooie deur

Minpunten

  • zijkant deur bij soloplaatsing
  • lastig alleen te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Stoelinga 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Aanwinst voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Van buiten en van binnen een mooie koelkast. We hebben hem pas dus over het gebruik kan ik nog niet veel vertellen behalve dat de temperaturen snel gehaald worden en dat hij weinig geluid maakt. Aan de indeling moet ik nog wennen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
stoelinga5 06-02-2017

Ondertussen hebben we de Samsung 3 maanden in ons bezit. We zijn nog steeds tevreden, maar de indeling vind ik toch niet handig aan te passen naar mijn eigen wensen. Er is vooral weinig ruimte om flessen staande op te bergen.

Reageer

Days1950 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Koelkast

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling en ruime indeling. Gebruik en toepassingen van de verschillende ruimtes (Chef-Box etc) nog leren.
Erg stil. Enige minpunt op dit moment is dat de zijkant van de koelkast welke je in de winkel niet ziet doordat er andere naast staan niet die mooie uitstaling heeft als de deur maar gewoon grijs is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Noomen 26-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima koel vries combinatie.
Uitstekend design ; gaat de komende Jaren zeker een goede functie bijdragen in onze nieuw te verbouwen keuken !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob de Rooij 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooie ijskast erg ruim, de ijskast is erg degelijke en mooi gebouwd, verder is de ijskast best getest door kieskeurig en is hij binnen erg mooi afgewerkt en is erg stil. Daarbij is hij met A+++ ook nog is heel zuinig. Kortom mooie ijskast voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MHG 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
ruime indeling, goede binnenverlichting en super stil.
Strakke vormgeving en netjes afgewerkt. Bakjes en lades voelen stevig aan en indeling aan te passen aan eigen wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Braaksma 10-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Net in huis geluid is heel stil en de lade,s en vakken zijn makkelijk te verstellen en afwerking rvs look is mooi afgewerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker ruim, maar degelijk ?

Algemene score

8,0
Deze koelvrieskast aangeschaft vanwege de enorme binnenruimte in combinatie met A+++. Ziet er mooi uit en is inderdaad ruim. Wat tegenvalt is het geluid: meer dan de vorige 15 jaar oude Bosch. En de degelijkheid: de wegklapbare legplank begint al door te zakken na een paar weken.

Pluspunten

  • ruimte
  • fraaie buitenzijde

Minpunten

  • geluid
  • degelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mart 18-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi uitgevoerd product. Handige binnenindeling. Temperaturen zijn makkelijk in te stellen en de voorgeprogrammeerde instellingen zijn ook makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast gekocht omdat hij de grootste diepvries inhoud (netto 130 l) heeft. Ik had hogere punten zouden geven als de diepvries 4 laden is geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zuinig in verbruik,veel ruimte en goed in te delen.
Daarnaast geeft het de keuken een mooiere uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soerin 21-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De koelkast is mooi en heel ruim. Toch neemt hij niet veel plek in omdat hij hoog is, maar toch bereikbaar voor alle gezinsleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer