Samsung RH57H90707F - Reviews

Best Reviewed jan 2015 Samsung RH57H90707F
Best Reviewed januari 2015
Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
394 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

erik0812 15-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Mooie, degelijke koelkast. Veel ruimte om je spullen op te bergen en blijft ook overzichtelijk. Je koelkast wordt geen rommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Papa van 3 snoepkontjes 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat en ruimte: heerlijk! Aansluiten en bedienen is bijzonder gemakkelijk en de koelkast en vooral de vriezer waren in no-time op de juiste temperatuur.

Qua geluidsniveau waren wij gewoon verwend en het extra geluid dat hij geeft t.o.v. ons vorige apparaat is af en toe een kort gerommel van nieuwe ijsblokjes. Verder gewoonweg een 10!

Over de duurzaamheid kan ik na een paar dagen nog niets zeggen.

Nog een pluspunt: bij een twijfeltje over het gebruik de VIP-lijn gebeld: geen wachttijden, direct adequaat geholpen.

Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

timmy 07-10-2017 Product paar weken in bezit

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooie koelkast heb de koelkast nu een maand bevalt goed
word goed koud de ijs machine werkt goed ik heb nog nooit zo veel ijsblokjes gegeten
aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De showcase is bijzonder praktisch voor de spullen die je vaak gebruikt. De koelkast is ook enorm stil vergeleken met onze oude Amerikaanse koelkast. Verder is deze koelkast erg fraai om te zien, met een mooi helder display.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Praktische showcase voor veelgebruikte spullen
  • Helder display
  • Stil

Minpunten

  • Indeling legplanken mag flexibeler

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hanneman 30-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige, ruime en functionele koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast aangeschaft ter vervanging van een 10 jaar oude Bosch Solitaire. De keus viel op dit apparaat vanwege het prachtige design en het lage geluidsniveau. Over beide zijn we in de praktijk erg tevreden. Het apparaat kenmerkt zich verder door een hoog afwerkingsniveau en hopelijk efficiënt energieverbruik.

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Zeer efficiënt ruimtegebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime koelkast, overzichtelijk en makkelijk te bedienen! Het water is lekker koud en smaakt ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco & Esther 23-05-2017 Product paar weken in bezit

Heel blij met deze keuze!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast staat nu sinds een kleine 2 weken in onze keuken. Belangrijk vonden wij de uitstraling (staat vol in de zicht), geluidsniveau ( open keuken dus moest stil zijn en voldoende ruimte. Op alle vlakken voldoet het apparaat aan onze verwachtingen!

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Zat ruimte voor ons

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cheffie0 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Amerikaanse koelkast Samsung

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Koelkast is van alle gemakken voorzien, led verlichting, ijsblokjesmachine, snel vriezen en koelen.

Pluspunten

  • led verlichting
  • ijsblokjesmachine
  • hoge vulmogelijkheid waterdispencer

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant
  • alleen verstelbare pootjes aan de voorkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ml00 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast, energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie side by side koelkast qua vormgeving en praktische indeling zowel aan de koelkastkant als in de diepvries. Geluidsarm. Een top product!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • praktische indeling
  • energiezuinig
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Huijbregts 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte, handig in gebruik met de showcase door !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 20 jaar was onze vorige Samsung koelkast aan vervanging toe. In deze koelkast hebben we een waardige opvolger gevonden. Groot, handig in gebruik én zuinig ! Een aanrader !

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • Handig met showcase door
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kooistra56 07-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Deze koelkast is een toonbeeld van fraaie vormgeving en uitstraling. Bedieningsgemak is gebruiksvriendelijk. Afwerking perfect. Compleet en super geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruikerkoelkast 23-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie maar erg kostbare koelkast van Samsung. Gekozen vanwege de betere milieu prestaties en uitstraling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

A. Glasbergen 19-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over mooie ruime koelkast. Met handige showcase kun je open dingen makkelijker scheiden van vaste voorraad die continue gelijk koe blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibi40 15-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is even wennen met de dubbeldeur om een goede indeling te krijgen. Heeft een mooie strakke vormgeving alleen hadden de zijkanten van mij het zelfde mogen zijn als de deuren i.p.v. donker grijs. Pas een paar dagen in bezit dus over de duurzaamheid is nog niets te zeggen. Hij maakt een harder geluid dan ik had verwacht, heb andere ervaringen daarin.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paulroos1 14-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik had al sinds 1999 de grootste SAMSUNG-koelkast die er destijds te krijgen was. En dat grote ding bleef jaar in jaar uit zijn werk goed doen. In al die tijd 1 x een binnenlampje verwisseld, dus er was geen dringende reden die trouwe koelkast te vervangen. Maar ja: ik zag bij toeval een commercial over de Showcase side-by-side koelkast met een waanzinnig mooi design en een handige ijsblokjesdispenser en ik voelde al aankomen dat de 15-jarige Samsung-koelkast na al die trouwe dienst toch het veld moest gaan ruimen. Dus in de winkel gekocht, omdat ik nog wel moest regelen dat de oude werd afgevoerd.

De showcase staat er nu en het voldoet aan alle verwachtingen. Superhandig is dat de rechterdeur in twee varianten kan worden geopend: in zijn geheel, maar ook zo dat je vanaf de buitenkant gemakkelijk vaker te gebruiken spullen kunt pakken. Niet alleen supersnel, maar dat gaat ongetwijfeld in de stroomrekening schelen. Mooi en zuinig!

De sticker aan de buitenkant belooft 10 jaar garantie op de compressor, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat deze in 2029 pas weer in aanmerking komt voor een dan nog futuristischer model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B&M uit Rotterdam 13-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Deze koelkast moest 2 koelkasten vervangen, tot mijn verbazing heb ik nog steeds ruimte òver! De dubbele deuren en de indeling zijn zó makkelijk; 's-ochtends hoef ik alleen maar iets te pakken uit de showcase want daar staat alles voor het ontbijt. Ook het flessenrek is heel fijn. Kortom, wel duur, maar nu ik 'em heb zou ik nooit een andere kiezen. Mijn man, ing. vond deze koelkast ook een technisch hoogstandje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hamberg 08-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zo'n ruime koelkast en toch nog A+ score, top.
De koelkast is prettig diep, flessen van 2 liter passen er liggend ruim in.
Vooral de mogelijkheden van de showcase is bijzonder handig, hier is echt over nagedacht, achter deze deur kun je de meest nodige dingen plaatsen zodat je niet de hele koelkast heeft te openen. Energie besparend!
De groente en vleeslade zijn ook ruim , je kunt er met gemak voorraad voor een week in kwijt.
De toegepaste materialen zijn zo afgewerkt dat ze heel gemakkelijk zijn schoon te maken.
De vriesruimte is groot, ook heel praktisch ingericht. Onze grote vrieskist (bovenlader)hebben we afgedankt, als gezin met kinderen aantal 3+ kunnen we met gemak een voorraadje aanleggen, zelfs de pizza''s passen er met doos en al gemakkelijk in. Super!
Het water uit de koeler is heerlijk koel, en smaakt prima, de ijsmachine wordt regelmatig gebruikt, zowel de crushed ice als de cubed blokjes zijn prettig van formaat en komen goed uit het apparaat.
Zijn verschijning is ook een blikvanger, hij ziet en voelt er degelijk uit.
We hebben een open keuken en het geluid van de pomp is absoluut niet storend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

shyguy 04-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi functioneel koelkast!
Hij ziet er mooi uit en maakt bijna geen geluid.
Ik ben er zeer blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarelvR 17-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooi toestel en super stil. Lades zijn handig te openen en de dubbele deur is, na enige oefening, een echte aanwinst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GrootA 13-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Fantastisch apparaat, veel ruimte, energiezuinig, stil en super gebruiksgemak. Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews