Bosch KGE36BL41 - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Bosch KGE36BL41
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
214 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron Wijn 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is vandaag bezorgd en hij is werkelijk prachtig. Het gebruik van de laden en uitschuifbare planken gaat perfect. In de super vries en -koel stand maakt hij wel wat geluid, maar normaal is hij erg stil. Er is erg veel ruimte in het vriesgedeelte door de slimme indeling. Ik ben er nu al erg blij mee.

Pluspunten

  • erg ruime indeling
  • mooi verlicht van binnen
  • enorme lade onderin het koelgedeelte

Minpunten

  • maakt wat geluid in de superstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Linda 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds twee weken in het bezit van de Bosch KGE36BL41 koel-vriescombinatie. Zeer efficiënte indeling van de koelkast: ruime groente la, aparte lade om vlees en vis in te bewaren (wel zo hygiënisch), rek voor flessen, plank die makkelijk naar voren geschoven kan worden om ook de spullen aan de achterzijde makkelijk te kunnen pakken, en ook voldoende ruimte om spullen in de deur op te slaan. In het midden van de koelkast zit een heldere LED-lamp die de hele koelkast ruim voldoende verlicht. Het vriesgedeelte is opgedeeld in 3 lades, maar bevat geen verlichting. De buitenkant heeft een erg mooie uitstraling. Wel jammer dat de zijkanten geen RVS-look hebben, omdat ook die vaak te zien zijn bij een vrijstaande koelkast (bij mij in ieder geval).

Pluspunten

  • Ruim
  • Efficient ingedeeld
  • Heldere verlichting
  • Stil

Minpunten

  • Zijkanten geen RVS-look

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantine 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er modern uit. Aan de binnenkant is dit net zo. Er is mooie led verlichting en je kan de koelkast zelf inrichten naar eigen smaak en gebruik. De koelkast maakt weinig tot geen lawaai. Nadeel van de koelkast is dat je vingerafdrukken wel ziet aan de buitenkant, maar met een doekje is dit zo weer schoon.

Pluspunten

  • Mooie led verlichting
  • Makkelijk zelf in te richten
  • Vakantiestand, om makkelijk stroom te besparen
  • Maakt weinig tot geen geluid

Minpunten

  • Geen wijnrek
  • Vette vingers zijn zichtbaar op de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch apperatuur 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een gedegen onderzoek heb ik gekozen voor de koel/vriescombinatie van Bosch. Zowel in de koel als in het vriesgedeelte voldoende plaats. Uitstekende indeling met als extra 0 graden zone. Deze staat garant voor het langer vers houden van vlees en vis.

Pluspunten

  • juiste verhouding koel/vries
  • roestvrij staal
  • 0 graden zone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

prinses01 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies volgens afspraak geleverd. Ook de extra service is super gedaan. De koel/vriescombi werd geleverd maar de scharnieren waren aan de verkeerde kant. dus is dit netjes verholpen. uitleg helder.

Pluspunten

  • mooi design
  • veel opbergruimte
  • hangend rekje voor flessen, sauzen, tubes mayo oid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

SUPER A+++

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zuinig in gebruik, perfecte indeling. Genoeg ruimte voor al onze producten in het koelgedeelte. Met zijn drie diepvriesladen helemaal geweldig. En de uitstraling is prachtig. Mooie grepen.

Pluspunten

  • Indeling
  • uitstraling
  • koelgedeelte
  • vriesladen
  • deurgrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrikus 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch RVS look koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mn oude koelkast was aan vervanging toe en ben op deze koelkast uitgekomen.
Hij is erg ruim, mooi ingedeeld en is fluisterstil.

Pluspunten

  • Looks
  • Ruimte
  • Praktische indeling
  • RVS look is niet vuil/vingerafdruk gevoelig
  • Stil

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schulte 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Koelkast KGE 36 EI 43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ervaring met de vorige kast gaf de aanleiding om wederom voor een Bosch te kiezen. Verder goed dat de vriesladen nu 3 en groter zijn. Verder prettig dat de laden in de vriezer niet gescheiden worden door koelribben. Ook de alarmering van openstaande deuren lijkt mij handig. Het gebeurde weleens dat ik bij thuiskomst tegen een ijswand aan keek.

Pluspunten

  • goede verlichting in de kast

Minpunten

  • kast van 2m1 en 68cm niet meer leverbaar in RVS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Saskia 21-12-2016

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helemaal geweldig deze grote stille koelkast. Veel ruimte in het vriesvak en handige zij handgrepen.

Reageer

Carla 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Koeldiepvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top product. Energiezuinig, Handige indeling. Mooie vormgeving. Zijn er blij mee net zoals de overige producten in huis. Bosch Vaatwasser en Wasmachine. Goede apparaten met een fantastische levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi model , super afgewerkt , super zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb voor dit model gekozen voor de super zuinigheid, mooie afwerking.handige indeling .
een aanrader.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • indeling
  • model

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Stijlvolle en ruime koelkast met erg handige compartimenten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is met zijn RVS afwerking erg stijlvol. Wij hebben dit model mede gekozen voor het erg ruime vriesvak met grote lades. Dit bevalt ook erg goed. Verder heeft het koelkast gedeelte veel handige compartimenten om bijvoorbeeld groente en fruit langer vers te houden. Ook zijn verschillende plateaus makkelijk te verstellen naar eigen wens. Als met al zijn we 100% tevreden met deze koelkast.

Pluspunten

  • Erg energiezuinig (A+++)
  • Makkelijk verstelbaar
  • Groot vriesvak
  • Handige compartimenten koelgedeelte

Minpunten

  • Glimmend zilveren handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Praktische indeling en chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keuze ging uit naar een chique uitstraling omdat ie deels in de woonkamer staat. Onze voorgaande koelkast maakt enorm veel geluid en deze is heerlijk stil! Daarnaast is de indeling erg praktisch en overzichtelijk zowel de koelkast als de vriezer. Erg tevreden tot nu toe.

Pluspunten

  • geluid is stil
  • praktische indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk fris

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze uitvoering van Bosch, omdat ik een hogere maat koelkast niet kwijt kan. Bewust voor een A+++ gekozen en low frost. Daarnaast een 0graden zone die erg fijn is om vlees en vis langer vers te houden en een ruime groentela.
Wel weinig ruimte om flesjes van gemiddelde hoogte kwijt te kunnen.
Het uitklaprekje valt een beetje tegen

Pluspunten

  • Mooie strakke uitvoering
  • Heldere verlichting

Minpunten

  • interieur kan beter ingedeeld worden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Wijn 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast een dag in huis en hij is geweldig. Erg stil (38dB), wat heel fijn is met een open keuken en een klein huis. De kast heeft erg veel ruimte en is slim ingedeeld. En erg mooi om te zien!

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • veel ruimte
  • handige indeling

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muller M 25-11-2016

Top koelkast in zijn prijsklasse!

Algemene score

10,0
Goede koel vriescombinatie in zijn prijsklasse. En zeer stil en energie zuinig. Top zijn de twee lades waarin gescheiden één voor vlees/vis en de andere voor groente. Plankjes en spullen hadden iets dieper mogen zijn.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Thomas 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te kiezen voor deze koelkast van Bosch. Hij combineert een ruime inhoud met laag energieverbruik.

Pluspunten

  • A+++
  • 0-graden vleeslade

Minpunten

  • zijkanten minder mooi afgewerkt dan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artje 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige koelkast, heerlijk ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg mooi koelkast om te zien, zowel van binnen als van buiten. De koelkast is praktisch ingedeeld en heerlijk ruim. De koelkast zit boordevol met functies die hem in gebruik erg handig maken, denk bijvoorbeeld aan het deuralarm of de superkoel functies. Er zit geen flessenrekje bij maar deze kan voor ongeveer 15 euro separaat worden aangeschaft. Apparaat staat tijdelijk in de huiskamer maar is gelukkig erg stil.

Pluspunten

  • Ruim en praktisch ingedeeld
  • Veel functies
  • Stil

Minpunten

  • Installatiehandleiding niet geheel duidelijk
  • Nog geen andere minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Ekhart 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige Koelkast, heeft moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelkast gekozen na diverse reviews te hebben gelezen, van mensen die deze koelkast hebben aangeschaft.
Alleen lovende woorden , zoals gebruiksgemak, veel mogelijkheden, uitstraling , weinig stroom verbruik A+++, gewoon een koelkast voor jaren plezier en gebruiksgemak te hebben, redelijke prijs. en een kortingsactie van Bosch heeft ons doen besluiten tot aankoop.

Pluspunten

  • A+++
  • Prijs
  • Uitstraling
  • vele mogelijkheden
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi stoer RvS uiterlijk
Heldere verlichting
Mooie prijs in aankoop
Niet zo'n grof model
Heel veel ruimte en stevig.

Hoop er vele jaren plezier van te hebben!

Pluspunten

  • RvS uiterlijk
  • Ruim
  • Stevige planken en bakjes

Minpunten

  • Vrijstaande koelkast/vriezer
  • Kleinere vriezer dan een vrijstaand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews