Bosch KGE36BL41 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 133 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorien 10-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime koelkast, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen om zijn mooie design, energiezuinigheid en ruimte. De diepvries heeft mooie diepe lades en één daarvan is ook mooi hoog voor het opbergen van broden.
Verder ben ik erg tevreden over de versheid van mijn groenten. Ze blijven echt langer vers.
Er valt mij maar één ding tegen en dat is dat ik geen hoge flessen, zoals colaflessen, rechtop kwijt kan in de koelkast, zonder in te hoeven leveren op andere bergruimte.

Pluspunten

  • Ruim en overzichtelijke indeling
  • Energiezuinig
  • Mooi design
  • Prettige verlichting

Minpunten

  • Geen staande opbergruimte hoge flessen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geweldig 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE36BL41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een geweldige koelkast en vriezer combinatie het is heel rustig en perfect ik zou aan iedereen adviseren zo mooi en zuinig ook ik ben heel blij ermee

Pluspunten

  • heel mooie koelkast en vriezer combinatie
  • heel zuinig wat betreft energie
  • en geluidloos en werkt perfect

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosh quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Robust design and sturdy build. The storage areas are versatile. The vegetable drawer has an additional basket to keep small things and can easily be removed for cleaning.
Easy to carry, it has weals and handles on the back side.

Pluspunten

  • design
  • material quality
  • ease of use
  • perfect for icecream

Minpunten

  • can store too much icecream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Wijn 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is vandaag bezorgd en hij is werkelijk prachtig. Het gebruik van de laden en uitschuifbare planken gaat perfect. In de super vries en -koel stand maakt hij wel wat geluid, maar normaal is hij erg stil. Er is erg veel ruimte in het vriesgedeelte door de slimme indeling. Ik ben er nu al erg blij mee.

Pluspunten

  • erg ruime indeling
  • mooi verlicht van binnen
  • enorme lade onderin het koelgedeelte

Minpunten

  • maakt wat geluid in de superstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vonkeman 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, ruim en ziet er fantastisch uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er op het eerste gezicht luxe uit. Al helemaal voor deze prijsklasse. Wij hebben voor deze koelkast gekozen omdat hij erg stil zou moeten zijn. Het geluidsniveau stelt niet teleur! Hij staat in onze keuken, die bij de woonkamer in zit. Daardoor is de koelkast wel zachtjes hoorbaar, maar niet storend.

De indeling van de koelkast is ruim. Er bevind zich een diepe lade voor groenten en fruit, met daarboven nog een speciale lade waar vlees langer vers in blijft. Aan de bovenste plank zit een soort rekje dat je omlaag kan klappen, waardoor je extra ruimte kan creëren. De vriezer heeft ook een goede capaciteit met diepe lades, waarin alles snel wordt ingevroren. Ik raad deze koelkast aan!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Stil
  • Grote koelkapaciteit

Minpunten

  • Vingerafdrukken snel zichtbaar op deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inge 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne verlichting,perfecte groente lade+heel mooi uiterlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met heerlijk fris licht wat meteen extra overzicht geeft en een volwaardig vriesdeel.
Voor mij een groot pluspunt zijn de grote vers houd lades onderin aangezien ik erg veel groentes gebruik. Blijft echt langer fris ogen. Qua indeling en overzichtelijk opbergen van mijn spullen ben ik nog steeds niet helemaal optimaal tevreden: kan niet altijd mijn hogere artikelen of pan kwijt, zoals ik het nu heb ingedeeld. En mis toch nog een deur vak/bak voor potjes en dergelijke. Geluid is gelijk aan mijn oude koelkast, niets beter/slechter. Uiterlijk vind ik erg mooi!! Door de coating op de buitenkant is een vlekje er met een droge doek zo af gepoetst. En greep loze deuren is echt een pluspunt!

Pluspunten

  • fris en heldere verlichting
  • grote vers lades
  • fijne goed indeelbare vriesruimte
  • handgreep loze deur is ideaal
  • RVS look met coating: ideaal

Minpunten

  • mis toch wel 1 extra houder/bak in de deur
  • nog steeds testen voor de beste indeling plateaus
  • het uitklaprek in gebruik:was extra plateau beter?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees Schijff 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Bosch KGE36BL41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koelkast doet het uitstekend en heeft een digitale aflees plaatje aan de binnenkant. De motor is vrij stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Bewren van vleeswaren op 0 graden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad de Kruijf 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie roestvrijstaalkleur en past mooi bij onze andere spullen
Eenvoudige bediening en zeer praktisch in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janita 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koelkast plus vriezer. Handige indeling van zowel de koelkast als vries gedeelte. Is bijna geluidloos. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob hopman 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volgens verwachting een uitstekende ruime koelkast met een voortreffelijk vriesdeel.Mooi uitgevoerd in alluminium.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rb1969 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Koelkast

Algemene score

9,0
Toen ik de koelkast kreeg dacht ik dat ik een echte Bosch uit duitsland had gekocht, maar verder gelezen kwam ik er achter dat dit model gewoon in turkije wordt gefabriceerd..Na het uitpakken viel me op hoe groot de koelkast is..Ik kon hem moeilijk verplaatsen omdat de achterwieltjes gewoon te klein zijn om hem makkelijk te verrijden.. Binnenkant van de koelkast lijkt kleiner dan de buitenkant doet vermoeden, maar voor mij meer dan groot genoeg... Wel vind ik de groente lade overdreven groot. Maar dat is persoonlijk... Koelen en vriezen doet hij als de beste, en ook nog eens fluisterstil, echt top...Ook het design is erg mooi, voorral ook omdat je de temperatuur van de koeler en vriezer apart digitaal kan instellen..

Pluspunten

  • Koelen en vriezen perfect
  • stil
  • energie zuinig
  • alarm voor vergeten deur goed sluiten

Minpunten

  • erg grote groente lade
  • verder geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smit 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Energiezuinig (a+++) en prima specificaties waaronder anti frost. De koelkast ziet er daarbij erg mooi uit.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jonty101 07-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great Fridge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Looks stylish, the doors feel solid without feeling heavy. very large inside more than enough space for everything and very quiet.

Pluspunten

  • Large space for food
  • Quiet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIEKE 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Algemene score

8,0
Hele mooie koelkast. Hij staat in het zicht dus het oog wil ook wat. Mooie indeling. Je hoort hem helaas wel maar verder super tevreden over en heel blij mee. Zeker een aanrader en nu helemaal met de 75 euro refund.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Energiezuinig
  • Indeling

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goed uitziende koelkast voor een degelijke prijs. Zeker in combinatie met de Cashback acite van Bosch.
Het heldere licht in de koelkast geeft je een goed overzicht van wat er in de koelkast ligt. Ook de ontdooi bak in de koelkast werkt erg fijn!

Al met een al een mooie ruime koel/vries combinatie voor een vriendelijk prijsje.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Ontdooi bak
  • Zuinig A+++
  • Veel ruimte en opbergbakken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeewee9 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en ruime koel- vriescombinatie

Algemene score

9,0
Ruime en toch energiezuinige combinatie. De draairichting van de deuren is eenvoudig te veranderen. Handige extra's (uitklapbaar schap, vitafresh lades en airfreshfilter)

Pluspunten

  • Ruim koelgedeelte
  • Ruim vriesgedeelte
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Panhorst 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits koelvries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 11 jaar een nieuwe Bosch koelvries combinatie aangeschaft.
Wat een verbetering T.o.v. de vorige koelvries. Een verademing dat het koelen en vriezen nagenoeg geluidloos is. Perfect.

Pluspunten

  • Stroomverbruik.
  • Rustig apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. v. Haarst 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Super ijskast! Mooie uitstraling en praktische indeling van de ijskast en van de diepvries.
Gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel-vries combinatie

Algemene score

8,0
Robuust uiterlijk, modern. Led verlichting in koelgedeelte is prettig, rustig licht. Koel-en vries lades voelen stevig aan. Duidelijke instructie in gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil geluid

Minpunten

  • rvs is gevoelig voor vingers op deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste Kwalitieit met laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb lang gezocht naar een koelkast die voldeed aan al mijn eisen Ruim, Esthetisch verantwoord en vooral energie zuinig. Deze Koelkast voldoet aan al mijn eisen en ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Energie zuinig Triple AAA
  • Goedkoop
  • Goede Afwerking
  • Stil

Minpunten

  • Geen wijn rek optioneel te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews