Bosch KGV33UW30

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33UW30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NvD 05-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

2,0
Veel ruimte en vakken. Stil. Helaas geen goede koelkastque levensduur - na 2 jaar kapot -reparatie is duur. Service staat niet hoog in het vaandel bij Bosch

Pluspunten

  • Veel ruimte

Minpunten

  • Levensduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Josephine 05-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

9,8
Mooie ruime combi, er zit een extra hoge lade in de vriezer wat er makkelijk is voor hoge taarten etc. Ruime indeling koelgedeelte, alleen had er van mij een vast eierrekje in mogen zitten ipv van een paar losse. Geluid is minimaal, heel, zacht zoemdend. Ik heb een open keuken dus hij staat zo goedmalsmin de woonkamer en ik ervaar het geluid niet als storend. Duurde wel een fiks aantal, uren voor hij op temparatuur was maar dat komt misschien omdat het bijna 30 graden is nu. Al met al een goede aankoop en een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cate 20-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

9,0
Uitstekende koel-/vriecombinatie voor deze prijs. Energie zuinig en héél stil! De eerste 2 dagen ging ik telkens even controleren of hij het wel deed, wat een verschil met onze vorige zeg! :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 11-07-2019

Fijne koelkast maar onderdelen zijn kwetsbaar

Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

6,0
In de eerste week na aankoop zat er al een scheur in de groente lade. Na twee jaar.
Brak de middenste deur inzet af terug bij verkoop punt geweest ze konden me niet helpen garantie was verlopen en op het moment dat je het even niet kan hebben paar weken geleden de onderste bij inzetten van fles wijn. Wat een ravage. Onderdelen inmiddels besteld maar kan er geen garantie op krijgen wat ik vreemd vind want ik heb schade in een naar mijn idee ondeugelijke kwaliteit. Volgende koelkast wordt voor mij geen Bosch. Koelkast en vriezer werken verder prima, maar ik verwachte duurzamere onderdelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Carine M. 04-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige maar kleine koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

7,0
Handige indeling, maar was toch kleiner dan ik dacht. Niet echt geschikt voor mensen die slechts eenmaal per week kunnen winkelen. Slechts één motor, dus als hij uitvalt, is het meteen diepvries en koelkast en ze zijn ook niet afzonderlijk te regelen. Toch niet zo geruisloos als beloofd. Moet temperatuur iets lager regelen om de aangeduide koelingsgraad te krijgen.
Ik hoop toch dat hij de nodige jaren zal meegaan.

Pluspunten

  • ruime bulklade in de vriesruimte
  • handig groeten- en fruitvak

Minpunten

  • slechts een motor, dus geen afzonderlijke regeling
  • moeilijk flessen rechtop te bewaren
  • maakt vrij veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

StyXL 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim, Stil & Prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

9,0
Voor een langere versheid bewaar je voortaan je etenswaren in de Bosch KGV33UW30 in de kleur wit. Zo blijft fruit en groente langer vers in de VitaFresh lade. De zuinige LED verlichting werpt een helder licht over de ruime koelkast voor een optimaal overzicht. En dankzij de uitschuifbare glasplateaus kun je overal moeiteloos bij. Het vriesgedeelte is voorzien van een BigBox om ook grote levensmiddelen in te vriezen. Bovendien heeft de Bosch KGV33UW30 een elektronische temperatuurregeling. Je bent dus zeker van een goede koeling van al je etenswaren.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooie ledverlichting
  • Big Box in de vriezer

Minpunten

  • Mist Flessenhouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob P 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koellvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

10,0
Heb deze (te vroeg) gekocht bij BCC en ben zeer tevreden.Nadeel dat deze combi niet in de winkel staat dus hiervoor gekozen door ervaringen met Bosch in het algemeen en, heel belangrijk. de reviews die ik las. Hij zou stil zijn en dat klopt helemaal. heb open keuken en hor hem vrijwel niet. Bij mijn vorige combi had ik een energiemeter ertussen hangen en nu nog steeds. Na een week blijkt hij gemiddeld 0,4 KWH per 24 uur te vragen en dat is best zuinig. Meteen uitgeprobeerd of er echt 4 grote pizza.s in de bigbox kunnen en ja dat kan en nog ruimte over. Dan de prijs, was eerts 415,00 en ik kocht een week geleden voor 389,00. Nu staat ie er voor 339,000 euri op de site. kopen dus

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • overzichtelijk
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kris0412 09-10-2016

Geweldige koel-vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33UW30

Algemene score

10,0
Mooie, prettige en energiezuinige koel-vries combinatie met voldoende ruimte voor een 4 persoonshuishouden. De koelkast is niet heel stil en je hoort hem koelen. Maar al met al erg tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer