Bosch KGE39BI41 - Reviews

9,1 Lees 41 reviews
Best Reviewed jul 2015 Bosch KGE39BI41
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
249 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harm Kuik 25-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi design en inhoudelijk veel ruimte

Algemene score

9,0
Prima koel-diepvries combinatie. Veel ruimte en in de beide speciale laden van de koelkast blijven de producten super lang vers en goed van kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi, groot en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi wijst voor zich, groot door de handige indeling en opklapbaar extra legplank. Mooi en zuinig verlicht door led verlichting, en de motor is super stil.

Pluspunten

  • stil
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dhr van Engelen 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruimer dan verwacht,
Stiller dan verwacht.
Logische indeling, goed verlicht.
Gebruiksvriendelijk display.
Heel handig met kinderen; singaal als de deur niet dicht zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
A. Heessels 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Stille, ruime koel-vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen onze keuken aan vervanging toe was hebben we gekozen voor een losse koel-vriescombi. Het is een heel ruime koelkast met een praktische indeling en mooie led-verlichting in het koelkastgedeelte. We hebben deze gekozen vanwege de energie-zuinigheid, maar ook omdat deze de ruimste en de stilste is in zijn klasse.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Praktisch in te delen
  • LED-verlichting
  • Zeer zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Rick Robben 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie grote koelvriescombinatie. Zeer netjes afgewerkt, veel ruimte.
Ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi afgewerkt
  • Alarm
  • Vers lades

Minpunten

  • Mis bakje groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
harm kuik 02-08-2016 Product maand in bezit

Fantastische koel-diepvries combinatie

Algemene score

10,0
Apparaat met mooie uitstraling, en wat natuurlijk belangrijker is een geweldige koeling met veel ruimte in zowel het koel gedeelte alsmede in het Vries gedeelte. De extra laden voor het verlengen van de houdbaarheidsduur van groenten en vlees zijn geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sarina 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

nieuwe aparat is heel beter

Algemene score

8,8
ik ben met de nieuwe aparaat teverden omdat deze heel minder geluid. het is mooier dan ander
ik hoop met deze lang gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Zeer tevreden 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en stil

Algemene score

9,8
De vormgeving is heel mooi en de rvs deur is afdruk vrij.
Het geluid en de opgegeven 34 Dba zijn zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ellie 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

vrijstaande koel-vries kombinatie

Algemene score

8,8
Mooi strakke uitvoering.
Geluid is heel minimaal. Mooie heldere verlichting. Goed overzicht.Zeer belangrijk,zo niet het belangrijkste; heel energiezuinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marco Schuit 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruime koelkast

Algemene score

9,0
We konden 70 cm kwijt in de breedte en dit is echt een mooie koelkast. De prijs is goed en ook het geluid dat hij maakt (bijna geen) maakt ons erg blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ruud 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

koelkast van Bosch

Algemene score

9,5
Hij ziet er fantastisch uit, niet vlekgevoelig, geruisloos vergeleken met onze vorige Bosch, die 25 jaar prima heeft gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rieks 26-06-2016 Product paar weken in bezit

Een aanwinst voor je keuken!

Algemene score

8,5
Wij hebben de koel/vriescombinatie nog niet zo lang, maar we zijn tot op heden zeer tevreden met het apparaat, prachtige led verlichting en haast geruisloos apparaat met zeer veel mogelijkheden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ruud 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooie "stand-alone" koel-vriescomdinatie

Algemene score

8,0
deze mooi strak vormgegeven koel-vriescombinatie is een aanwinst in mijn keuken.De indeling is ruim en door de verschillende zones zeer gevarieerd qua koelen.Het A+++ energie-label zal zeker een besparing op de energienota opleveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Inge 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat heel blij

Algemene score

9,5
Dit is de mooiste en beste koelkast die ik heb gehad en elke cent waard het extra ruitklap rekje is ideaal om onze wekelijkse appeltaartje op te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jmonsma 06-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Nu ruim een week in huis en nog even blij ermee als toen ik het in de winkel zag. Prachtige koelkast van binnen en buiten. Het LED licht in de koelkast laat het er erg fris uitzien. Enige minpuntje (als we dan toch iets moeten bedenken) vinden wij zelf het plankje die je omlaag kan trekken. Voor ons geen toegevoegde waarde en maakt de koelkast gelijk een stuk onhandiger in te delen. Daarom bij ons de plank eruit gehaald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
F.A.Brouwer 15-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben blij met mijn nieuwe koelkast van Bosch; ziet er strak uit qua vormgeving. Energiezuiniger kan niet, de koelkast is makkelijk in het gebruik en lekker ruim. De gebruiksaanwijzing is ook duidelijk en goed te volgen. En als laatste punt; de koelkast is lekker stil en dat was voor mij ook een belangrijk punt voor de aanschaf van deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
June62 13-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Erg mooie vormgeving,zeer stil en zeer energie zuinig!
Strak en overzichtelijk aan de binnenkant.
Wat ook heel goed ingedeeld is dat het vriesgedeelte onderin bevind en niet boven,zoals mijn oude koelvrieskast het had!
Kortom een pracht van een koelvries combinatie,een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NvdV84 10-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer mooie vormgeving apparaat.
Superstil, je hoort het apparaat nauwelijks, zelfs niet warme buitentemperaturen.
Voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aschreuders 06-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
een prachtige grote koel/vriescombinatie, en nauwelijks hoorbaar.
Mooie ledverlichting en praktische indeling, met handig rek voor de flessen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H.J. Stulemeijer 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De ijskast, vriest en koelt perfect! Met een verrassend laag geluidsniveau, aangezien wij ernaast zitten te studeren heel belangrijk ! Onze concentratie wordt in het geheel niet gestoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews