Bosch KGE39BI41 - Reviews

Best Reviewed jul 2015 Bosch KGE39BI41
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.J. Stulemeijer 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De ijskast, vriest en koelt perfect! Met een verrassend laag geluidsniveau, aangezien wij ernaast zitten te studeren heel belangrijk ! Onze concentratie wordt in het geheel niet gestoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teun van Stekelenburg 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb me jarenlang geërgerd aan het gepruttel en gesis en gebrom van onze vorige koelkast. Deze nieuwe koelkast is echt muisstil. Hij is bovendien mooi vormgegeven en de LED verlichting laat alles helder zien.

Pluspunten

  • Muisstil
  • Mooi vormgegeven
  • Heldere LED verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne ruime koelkast, heel erg stil!

Algemene score

10,0
Deze koelkast is heel erg stil, daar heb ik op gekozen omdat hij in een open keuken staat. De rvs kleur is mooi en de koelkast is lekker ruim met fijne verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 18-07-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille KV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een maand geleden de aanschaf van KGN39VI45 gaf ons dermate gehorige waterloop dat wij overgegaan zijn tot een nieuwe koop van deze KGE39BI41. Doordat deze geen NO FROST heeft, is deze o.i. veel stiller en geeft geen waterloopgeluid. De vormgeving in minder stijlvol dan onze eerste aanschaf (geïntegreerde handgreep in deur en drie laden) maar het woongenot door minder geluid is ons meer dan welkom.

Pluspunten

  • zeer stil
  • Degelijke inrichting

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Kumar 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

mooie roest vrij staal look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hebben dit apparaat aangeschaft omdat wij nog meer producten van Bosch in huis hebben en verder dik en Vet tevreden zijn betreft het gegruiks gemak

Pluspunten

  • veel koel ruimte
  • muis stil
  • A+++
  • roest vrij staal staat goed Bosch
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans69 08-07-2017

Mooi ontwerp

Algemene score

8,0
Net onze oude koelkast na 19 jaar vervangen voor een nieuwe. Hoop dat deze net zo lang mee gaat. Deze koelkast ziet er ruim uit. Koelkast kan overzichtelijk worden ingeruimd en is erg stil
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

topper 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

koelkast Bosch KGE39BI41

Algemene score

9,0
Mooie strakke koelkast met veel ruimte. Goede verlichting en een hele makkelijke gebruiksaanwijzing er bij. tevreden

Pluspunten

  • ruimte
  • verlichting
  • design

Minpunten

  • kan een ligplaat minder in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joske 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Na 17 jaar wederom een bosch koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net onze oude koelkast na 17 jaar vervangen voor een nieuwe. Hoop dat deze net zo lang mee gaat. Deze koelkast ziet er ruim uit. Koelkast kan overzichtelijk worden ingeruimd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 04-12-2016

Perfectc

Algemene score

10,0
Overzichtelijk in gebruik en stil, zuinig dat zien we later dat geloven we zonder meer. Ook het is een juweeltje om te zien in onze keuken. Van Harte aanbevolen !!!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Harm Kuik 25-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi design en inhoudelijk veel ruimte

Algemene score

9,0
Prima koel-diepvries combinatie. Veel ruimte en in de beide speciale laden van de koelkast blijven de producten super lang vers en goed van kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi, groot en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi wijst voor zich, groot door de handige indeling en opklapbaar extra legplank. Mooi en zuinig verlicht door led verlichting, en de motor is super stil.

Pluspunten

  • stil
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr van Engelen 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruimer dan verwacht,
Stiller dan verwacht.
Logische indeling, goed verlicht.
Gebruiksvriendelijk display.
Heel handig met kinderen; singaal als de deur niet dicht zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Heessels 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Stille, ruime koel-vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen onze keuken aan vervanging toe was hebben we gekozen voor een losse koel-vriescombi. Het is een heel ruime koelkast met een praktische indeling en mooie led-verlichting in het koelkastgedeelte. We hebben deze gekozen vanwege de energie-zuinigheid, maar ook omdat deze de ruimste en de stilste is in zijn klasse.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Praktisch in te delen
  • LED-verlichting
  • Zeer zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick Robben 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie grote koelvriescombinatie. Zeer netjes afgewerkt, veel ruimte.
Ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi afgewerkt
  • Alarm
  • Vers lades

Minpunten

  • Mis bakje groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harm kuik 02-08-2016 Product maand in bezit

Fantastische koel-diepvries combinatie

Algemene score

10,0
Apparaat met mooie uitstraling, en wat natuurlijk belangrijker is een geweldige koeling met veel ruimte in zowel het koel gedeelte alsmede in het Vries gedeelte. De extra laden voor het verlengen van de houdbaarheidsduur van groenten en vlees zijn geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarina 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

nieuwe aparat is heel beter

Algemene score

8,8
ik ben met de nieuwe aparaat teverden omdat deze heel minder geluid. het is mooier dan ander
ik hoop met deze lang gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellebel11 19-07-2016

Heel mooie fijne koel-vriescombinatie.

Algemene score

10,0
Heel mooie strakke koelkast.De verlichting is heel helder . De groentenla werkt heel goed. vooral aan de sla merk je het. Ruimte genoeg. Het enige minpuntje is de deurindeling. Ik heb er een rekje uitgehaald anders passen er niet genoeg flessen in. Het is even passen en meten in de koelkast om kleinere flessen zo te plaatsen dat je ze nog binnen bereik hebt. Maar daar wen je aan. En dat had ik al gelezen bij de reviews.
Het geluid is minimaal. Ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Zeer tevreden 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en stil

Algemene score

9,8
De vormgeving is heel mooi en de rvs deur is afdruk vrij.
Het geluid en de opgegeven 34 Dba zijn zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

vrijstaande koel-vries kombinatie

Algemene score

8,8
Mooi strakke uitvoering.
Geluid is heel minimaal. Mooie heldere verlichting. Goed overzicht.Zeer belangrijk,zo niet het belangrijkste; heel energiezuinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Schuit 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruime koelkast

Algemene score

9,0
We konden 70 cm kwijt in de breedte en dit is echt een mooie koelkast. De prijs is goed en ook het geluid dat hij maakt (bijna geen) maakt ons erg blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>