Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV143 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**c@l**a.nl 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast zonder vriezer voor een redelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
We wilden een aparte koelkast zonder vriezer, gewoon wit daar we in onze keuken witte deurtjes hebben. Onze oude combi was op en we hadden nog een losse vrieskast die uit stond. Deze kast was mooi small (55cm) en had flink wat ruimte zonder al te veel bijzondere functies dat was precies wat we wilde. Hij is stil en koelt uitstekend (gister was het hier 31 graden buiten). Ik ben alleen benieuwd of de vakjes in de duur duurzaam zijn, het plastic voelt wat zwak.

Pluspunten

  • stil
  • goed prijs

Minpunten

  • geen fllessenrek
  • zou wel wat zuiniger mogen (energielabel E)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
een goede koeler.Een passend formaat voor onder de keukenkast.Mooie afwerking.
Pluspunt: geruisloos

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste Ger,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KKV143. Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**k@l**e.nl 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Een mooie koelvries combinatie voor weinig geld en een goede kwaliteit die aan onze eisen voldoet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit van de koelkast aan uw eisen voldoet!
Wij wensen u nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Luc (BE) 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast, betaalbaar en betrouwbaar (5j garantie)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Mooi, stil en zuinig toestel, netjes aan huis afgeleverd zonder extra kost.
En met de 5 jaar garantie zijn we toch voor een lange tijd gerust; is ook bewijs dat de producent overtuigd is van de betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Betaalbaar
  • 5j garantie (betrouwbaar)
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Luc,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij zijn blij te lezen dat de koelkast zo goed bevalt, daar doen wij het voor!

Wij zijn inderdaad overtuigd van de betrouwbaarheid van deze koelkast en wensen jou hier dan ook heel veel (koel)plezier van!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

a**0@k**l.nl 09-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
Deze inbouw koelkast werkt super goed . Ik raad deze aan. Helaas stond mijn type nummer er niet bij maar ik zet het nu erbij / EEK146A
KOELKAST 88CM Prima koelkast . koelt perfect. zolas het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wauw wat een mooie cijfer; een 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn te lezen dat de koelkast super goed werkt en je deze iedereen aanbeveelt. Veel (koel)plezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

r**e@g**l.com 30-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Goeie prijs kwaliteit verhouding ten onzichte van de dure merken zoals Bosch of AEG.
Mooie uitstraling. Hij is heel stil als de koelkast aanslaat, je moet er naast staan om het te horen

Pluspunten

  • Voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-03-2022

Beste heer/ mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat leuk dat u heeft gekozen voor een koelkast van Etna. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

r**e@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Prima product. Doet niet onder voor de bekende en duurdere merken zoals Bosch of AEG

Pluspunten

  • Voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteram ETNA

Reageer