• Test panel 8,6 jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GBP62DSNCC zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hansli 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi gestyleerde antracietgrijze koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Afgelopen week de koelkast ontvangen; zeer tevreden over de indeling en het gestyleerde uiterlijk. Wel via website gebruik gemaakt met de chat service om de ThinQ app aan de praat te krijgen. Snelle reactie van de klantenservice en een aantal duidelijke tips gekregen(zoals verschillende registraties zijn niet aan elkaar gekoppeld, dus voor elke aanmelding andere gebruikersgegevens!). Op de 2e dag duidelijk geworden dat het symbool 'Smart Diagnosis' op het display niet inhoudt dat de koelkast wifi heeft. Dit is nl niet zo en kan deze niet via wifi met de smartphone bediend worden. Dit type koelkast moet in de ThinQ app, als 'zonder wifi' toegevoegd worden, en kan daarna gebruikt worden. Instructie geeft aan om de microfoon van de smartphone voor het SD-symbool te houden en tegelijkertijd kun je dan de diagnose op het telefoonscherm uitvoeren. Al met al tevreden met deze mooie koelkast!

Pluspunten

  • Design
  • Praktische indeling
  • Energiezuinig
  • Kleur
  • Weinig bijgeluiden

Minpunten

  • Niet te bedienen op de smartphone via wifi
  • Handmatige 'Smart Diagnosis'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonita 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

LG koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

7,0
Design van de koelkast is strak van buiten , vind de koelkast veel te hoog met een gezin en kinderen is dit onpraktisch je hebt dan een krukje nodig om iets van het bovenste plankje te pakken . .
De indeling wordt daardoor niet functioneel.
zelf heb ik de voorkeur voor meerdere plekken in de deur voor langere flessen of een een schap die wat schuin staat voor de frisdranken . Geluid van de koelkast heb ik niet als storend ervaren ( heel licht geluid die je alleen hoort als je erbij staat) ondanks dat ik een open keuken heb . Over de de zuinigheid kan ik niet veel zeggen omdat de test periode daarvoor te kort is . Het koel gedeelte ziet er wel gemakkelijk uit in omgang ( ik heb een Amerikaanse koelkast gebruikt en die indeling vind ik praktischer) . Vries gedeelte vind ik voor het formaat van de koelkast wel wat klein qua verhouding van de hoogte van de koelkast. Minpunt vind ik als je de vriezer opent beslaat alles zodat je dan niet gelijk overzicht hebt vanaf de voorkant van de lades wat erin zit . De Cooling over het algemeen is uitstekend . Was even zoeken waar de bedieningspaneel te vinden was ( deze was bij mijn vorige koelkast aan de buitenkant en altijd zichtbaar ) helemaal boven aande de voorkant van de koelkast als je de deur opent . Als je niet veel eisend bent en gewoon een koelvriescombinatie wil die doet wat ie moet doen dan is dit apparaat geschikt

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Stil genoeg voor een open keuken

Minpunten

  • Hoogte
  • Beslaan van het vriesgedeelte bij openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janta 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
De koelkast is groot en hoog. Constante koeltemperatuur, goede DoorCooling.

Pluspunten

  • Goede DoorCooling
  • Constante temperatuur

Minpunten

  • Hoog
  • kleur

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

WM 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede ijskast-vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

8,0
De ijskast met vriescombinatie heeft handige deuren waarbij er innemingen zijn voorzien aan de zijkant om de deur makkelijk te openen waardoor er geen deurknoppen of dergelijke nodig zijn, dit is ook eenvoudig af te kuisen. Ook het materiaal van afwerking van de ijskast is eenvoudig te onderhouden met een doekje.
De ijskast is zowel in de breedte als diepte erg ruim en voorzien van de nodige leggers om veel lekkers op de plaatsen. De leggers zijn makkelijk in hoogte te verzetten en af te wassen.
De ijskast is voorzien van 2 bakken voor fruit en groenten met ook hier weer ruime bergruimte.
De deur van de ijskast is voorzien van een aantal schapjes waar je flesjes/eitjes enz. in kan zetten. De flesjes mogen niet te hoog zijn want dan kunnen ze kantelen maar overigens ook hier zijn deze praktisch en functioneel in gebruik.
De diepvriezer voorzien van 3 schuiven is voldoende om de nodige basis benodigdheden in te kunnen invriezen. De bovenste schuiven zijn bedrukt zodat je de producten op een juiste plek kan stockeren.
Het product is aan te raden voor mensen die op zoek zijn naar een ijskast met ruime opbergplaats. Enige kleine nadeel maar dan voornamelijk voor kleinere personen (1,6m) is dat je aan de bovenste legger moeilijk aankan of toch zeker aan het achterste gedeelte tegen de wand. Nu dat hoeft op zich ook geen probleem te zijn als je de leggers van plek verplaatst.
De levering van het product is op een correcte wijze gebeurt en we hebben dit zelf eenvoudig kunnen installeren.
De ijskast en vriezer zijn vlot beginnen koelen van zodra we deze hebben geactiveerd.

Pluspunten

  • inhoud
  • handige leggers
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bovenste legger hoog zijn voor kleinere personen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C**x@h**e.nl 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie Koel combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

8,0
Levering in tijd window, goed aangehouden
verpakking minimaal, plasticfolie en karton + perspex

Eerste indruk is een mooie grote kast, kleur ( grijs ) ook niet verkeerd.
Wat wel probleem kan/zal zijn is de hoogte van de kast, ben zelf 1.85 mtr en heb geen moeite om het bovenste vak in koelkast te vullen, maar ik kan me goed voorstellen dat minder lange mensen hier hun moeide mee gaan krijgen
Wel goed is dat door zijn breedte koelkast redelijk goed ergens tussen te plaatsen is. Dus even opletten op afmetingen.

Na het plaatsen van de koelkast dient deze 6 uren te staan voordat stroom aangezet kan worden, en toen ik dit te vroeg probeerde kreeg ik meteen waarschuwingssignaal, wel zo goed.

Als eerste geprobeerd de LG App te installeren, maar dat bleek ( ondankts toch wel wat ervaring met apps ed.) een hele moeilijke opgave waardoor ik na paar dagen proberen zonder App verder ben gegaan.

Indeling koelkast aan te passen waardoor de indeling vrij persoonlijk ingesteld kan worden, van zowel smalle vakken (5 cm) tot hoge voor rechtop staande flessen od. Er zit tevens een eierhouden en ijsblokjes vorm bij.
De deurvakken ( 1 groot en 3 kleinere) kunnen niet worden verplaatst, had dit wel makkelijk gevonden
Onderaan het koelgedeelte is het vak voor groente, vis of vlees en voor dit vak apart kan de temperatuur ingesteld worden op basis van de inhoud van het vak, er zijn nl aparte instellingen voor vis, vlees of vlees voor op dit vak welke met schuif voor op bak ingesteld kunnen worden.

Het vries gedeelte heeft 3 vakken met aparte laden per vak, welke er ook na paar weken nog soepel in en uitgaan
Gedeeltes zijn niet onderverdeeld in kleinere vakken dus het wordt wel beetje stapelen, was mss handig geweest enkele afscheiding plaatjes te kunnen zetten per vak en daardoor een verdeling te kunnen hebben en ruimte vak beter te kunnen indelen
Er is geen ijsvorming in zowel Koel- als vries gedeelte merkbaar na 3 weken gebruik

De temperatuur voor zowel koelen en vriezen zijn apart in te stellen, heb hier niet mee gewerkt omdat hier mogelijk App voor nodig is.
er zijn echter ook standaard instellingen van 7 graden koelen en 15 graden vriezen
Deze hebben zich meteen gesteld en zijn de hele test periode stabiel gebleven. Temperatruur is ook te zien boven in koel gedeelte

Stroom verbruik vergeleken met mijn huidige koelkast weke ongeveer even groot is, en de LG komt hier heel goed uit.
Ook het geluid dat koelkast maakt is echt minimaal en valt mij niet op

Al met al een goed apparaat met goede uitstraling welke niet in verborgen hoek geplaatst hoeft te worden, wel enkele kleinere aandachtpunten mbt indeling, en een grotere mbt LG App

Pluspunten

  • Geluid
  • Condens, ijsvorming
  • Indeling koel gedeelte
  • Energie verbruik
  • Mooie Apparaat

Minpunten

  • Aanmelden LG App
  • Hoogte Apparaat
  • Indeling vriesvakken niet nogelijk
  • Instellen deurvakken niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

LG koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Zeer mooie en ruime koelkast-vriescombinatie. Met 2 lades, 1 voor groente en fruit en 1 voor vlees/vis en groente. De lade voor vlees/vis en groente is apart in te stellen d.m.v. schuifknop zodat de luchtvochtigheid apart te regelen is. De 3 lade in het vries gedeelte bieden ook heel veel ruimte.
De bediening is makkelijk in te stellen d.m.v. tiptoetsen boven in het koelgedeelte.
Ook zit er een sensor op die registreert als de koelkast te lang open staat. Er gaat dan een signaal af.
Er zit er een eco stand op. De verlichting is helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo van der Tooren 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede keuze koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

8,0
Deze LG koelkast is een prachtige koelkast met veel ruimte, het design strak oogt zeer mooi en is goed doordacht qua ruimte en grootte van de opberg vakken.
Wat ik persoonlijk erg fijn vindt is dat in de deuren van de koelkast ook koeling-elementen zitten waardoor je drinken en andere items in de deur goed gekoeld zijn. Echt plus punt dit!
In de koelkast zit een schuif lade, die je zelf kunt instellen op temperatuur voor het type product wat je erin vers wilt houden.
De bediening van de instellingen van zowel de koelkast als vriezer zijn zeer duidelijk met een handomdraai heb je alles juist ingesteld.

De koelkast is ook zuinig, rond de 175 kw per jaar, dit scheelt aanzienlijk met oudere modellen waardoor je ook nog bespaart op de lange termijn!

Kortom voor een goede prijs een goed product!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Handige deurkoeling
  • Zuinig

Minpunten

  • Past niet in elke keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Laurens 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Deze koelkast is lekker ruim en heeft een duidelijke indeling. De rvs buitenkant oogt mooi en valt op in je keuken. Hij koelt goed en deuren sluiten mooi. Ben eigenlijk erg tevreden over dit product. De doorcooling functie merk ik eigenlijk niet veel van.

Pluspunten

  • Ruim
  • Oogt mooi

Minpunten

  • Doorcooling functie niet echt fantastisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JustFem 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie zuinige koelkast met veel koel en vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Deze koel-vriescombinatie is mooi om te zien. Doordat hij extra hoog is bevat de koelkast veel ruimte. Koeling is uitstekend mede door de gekoelde deur. De eco-stand zorgt ervoor dat het verbruik goed te regelen is. Ik vond de 2 lades speciaal voor groente, fruit en vlees een echte plus. De groente bleef lang vers. Nadeel van de deur indeling vond ik wel dat er niet veel opties waren om de hoogtes aan te passen van de rekjes in de deur. Niet dat er niet voldoende in kon mijn literpakken melk zagen er wat zielig uit. De vriezer wordt goed koud en heeft 3 ruime lades, waar ook gemakkelijk pizza’s of broden in passen.

Pluspunten

  • Twee aparte lades voor groent/fruit en vlees
  • Eco-stand
  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Deurindeling koelkast iets beperkt
  • Geen deurindeling vriezerdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sem89 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Het is een mooi product. Ik heb het mogen testen en het is echt in goede staat. De koelkast geen echt helemaal geen geluid. Daarnaast is de koelkast mooi ingedeeld met verschillende vakken. De koelkast is bovendien energiezuinig. Je kan verschillende temperaturen instellen. De koelkast en vriescombinatie geven geen condens.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maup12 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hoorbare koelkast met duidelijke instructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

8,0
Heb deze koelkast recent mogen testen voor enkele weken. Na levering ben ik voor het eerst sinds lange tijd toch maar begonnen met het lezen van de gebruiksaanwijzing. Niet omdat het nodig is, maar puur om alle stappen een keer te doorlopen. De manual is logisch opgebouwd en de handelingen zijn erg simpel (zoals verwijder verpakkingsmateriaal). Na de geadviseerde rustperiode is de koelkast vrijwel direct gereed voor gebruik.

De koelkast is goed in het op temperatuur krijgen en houden van de producten, zelfs als er veel in ligt of als de producten nog niet helemaal afgekoeld zijn.

Ik woon in een zeer stille omgeving en het is echt merkbaar dat de koelkast tijdens het koelen een brommend geluid maakt, zelfs op de ecostand is dit waarneembaar. Dat is best wel irritant.

Pluspunten

  • Instructie
  • Koelen

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

AnnB1983 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden kreeg ik de kans om deze koelkast te testen. Het is een grote ijskast, met onderaan een groot vriesvak. Dit vind ik erg handig! Met haar grijze kleur springt deze ijskast zeker in het oog.
Ik hoor de ijskast amper. Ze maakt een soort van bromgeluid dat eigenlijk amper hoorbaar is. Dat vind ik zeer aangenaam.
Wanneer ik de ijskast opendoe, voel ik niks van koelte op mij afkomen. Ik merk echt het effect van de “Doorcooling”.
Wat ik ook erg goed vind aan deze ijskast is dat je afzonderlijk voor de ijskast en het vriesvak een temperatuur kan instellen, simpelweg door op enkele knopjes te drukken. Ook viel mij op bij de ingebruikname dat het vriesgedeelte heel snel op de juiste temperatuur kwam.
Ik merk tot op heden geen ijs of condensatie.
Ik vind deze ijskast meer dan behoorlijk. Ik ben zeer tevreden met deze ijskast!

Pluspunten

  • design
  • volume
  • temperatuur makkelijk in te stellen

Minpunten

  • niet voor kleine mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jopiejop@msn.com 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie stille energie zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

8,0
Zeer mooie design en energie zuinige koelkast , Geeft af en toe een lage bromgeluidje maar dat is totaal niet storend . Heeft veel ruimte en zo kan je veel koel-producten erin kwijt . Ondanks de vriesgedeelte maar uit drie lades bestaat heeft het voldoende ruimte voor je vries-producten . Groente en vlees blijven door de Freshconverter echt langer vers . Een nadeel van deze koelkast is dat de deur niet automatisch sluit en dat hij meer geschikt is voor wat langere mensen . Door mijn lengte [ 1.68 ] is de koelkast te hoog waardoor ik bij de bovenste koelplanken de overzicht van mijn koel producten niet kan zien .

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • veel ruimte

Minpunten

  • hoog
  • deur sluit niet automatisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast nu een aantal weken en zijn super blij met de aanschaf. Ik ben redelijk dwangmatig met het indelen van de producten en ben helemaal happy met de ruimte in de koelkast en de vakken voor specifieke producten. Net als de vriesvakken overigens, deze zijn ook diep en bieden veel ruinte. Van binnen mooi ruimtelijk, van buiten een mooi design én gemakkelijk schoon te maken. De producten blijven ook goed koud, heel fijn en dat hebben wij helaas wel eens anders ervaren. Het is niet de meest zuinige koelkast maar doet verder precies wat het moet doen. En zonder "ijsvorming", waar wij bij onze vorige koelkast veel last van hadden. Al met al een echte aanrader !

Pluspunten

  • Ruimte
  • Design
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

b**m@g**l.com 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Functioneel en mooi sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

9,0
LG GBP62DSNCC

Design
- Indeling
- Ruimte
- Uiterlijk
o Geluid
o Doorcooling
o Freshconverter
o Hoeveelheid ijs en condensatie
o Energiezuinigheid
o Gebruiksgemak

Ruime vrijstaande koel/vriescombinatie van een goede energieklasse. Doordat de wanden mooi dun zijn is vooral het koelgedeelte heel ruim terwijl de LG GBP62DSNCC van buiten mooi slank aandoet. De donkergrijze kleur is ook erg mooi en slim afgewerkt met een hoogglans beschermlaag die heel eenvoudig schoon te houden is. Een groot pluspunt in het dagelijks gebruik zijn de ruime deurvakken.
Door meer van dit soort goed bedachte slimmigheidjes hebben wij het idee dat wij er een 2 keer zo grote koelkast hebben (vergeleken met de oude) terwijl deze maar 60 liter meer inhoud heeft.
De koeltechniek is heel modern en heeft daardoor een ander geluid. Het koel systeem laat een zachte brom horen die niet storend is. Af en toe is er heel kort een hoger geluid te horen (deel van het koelproces). Dit is het enige geluidje wat opvalt. Wij zijn blij met onze keuze (na een flinke online zoektocht) en gelukkig zijn er mensen die goed onderbouwde recensies schrijven!

Pluspunten

  • Inwendige ruimte
  • Energieklasse
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • De kleur (als donker niet in je keuken past)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Santucia 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBP62DSNCC zilver

Algemene score

10,0
Een mooie , simpele koelkast met veel koel en vries ruimte ! Wij zijn helemaal verliefd ! Qua energie label ook een koelkast welke het goed doet , kortom. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer