Liebherr TP 1720 Comfort

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
147 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1720 Comfort op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marina 07-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima koelkast met vele voordelen

Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

8,0
Koelkast is zeer gebruiksvriendelijk wb indeling. Mooie vormgeving, zuinig in gebruik, met mooie details. Gewoon een goeie koelkast voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tvl 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast 7020-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Goede recensies en goede service voorwaarden waardoor vertrouwen in het product er is.
Koeler ziet er goed uit en heeft veel indelings-mogelijkheden.

Pluspunten

  • A+++

Minpunten

  • 1 te kleine onderlader

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne 2e koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

8,0
Aangeschaft als tweede koelkast. Voor Liebherr gekozen omdat we zeer goede ervaringen hebben met een diepvriezer van hun. Handig in gebruik. I.t.t. vele ander tafelmodellen hier meerdere indelingen van de vakken mogelijk. Maakt weinig geluid en energiezuinig. Gewoon een prima ding voor leuke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul driessen 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke ruime koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Na 19 jaar onze 2e ijskast van Liebherr toch moeten opruimen.
Hij was aan het aftakelen, maar ja heeft jaren goed gefunctioneerd als 2e koeler voor het biertje !! Liebherr onmisbaar !
Daarom nu weer een 2e koelkast van Liebherr gekocht, dik tevreden weer.
Geruisloos, mooie indeling (glasplaten) en gemak dient de mens !

Pluspunten

  • grote inhoud
  • glasplaten verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koelkast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Ben al jaren tevreden over liebherr koelkasten, zijn super zuinig en betrouwbaar, en bij elke witgoed zaak betaal je dezelfde prijs!

Pluspunten

  • Extra zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiearme koelkast met een gerieflijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast aangeschaft ter vervanging van de bestaande oude Liebherr koelkast. De keuze viel op dit model vanwege de indeling en het energiegebruik.

Pluspunten

  • Energiegebruik
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk produc

Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
We hadden al de nodige jaren een Liebherr diepvrieskast en waren daar zo tevreden over dat we nu ook een Liebherr koelkast gekocht hebben.
De koelkast doet het perfect en heeft voldoende indelingsmogelijkheden.
Wat verder opvalt is de erg goede sluiting van de deur in combinatie met het rubber.

Pluspunten

  • Zeer laag energieverbruik
  • Goede sluiting

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

8,0
Prima koelkast die doet wat ie moet doen; koelt uitstekend en is goed in te delen. Groentelades hadden wel iets groter gemogen. Hoewel de koelkast behoorlijk stil en energiezuinig is hoor je 'm wel als hij aanslaat. De moderne compressoren maken een vrij hoog geluid (t.o.v. onze vorige koelkast) en dat is even wennen.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ruim
  • Goed in te delen

Minpunten

  • Vrij hoog geluid bij aanslaan
  • Groentelades vrij klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veldeca 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
koeler en aparte vriezer gekocht. vriezer blijkt ondanks A++ toch veel inhoud te hebben. display aan voorzijde geeft snel nodige info. makkelijk te bedienen. prijs is prima met hetgeen je ontvangt

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding is goed
  • snel op ingestelde koeltemperatuur.
  • duidelijk display
  • erg stil

Minpunten

  • deuropenen best wel zwaar
  • smellere vrieslades dan gewend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tholen 16-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Royale koelkast in tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Deze koelkast heeft meer dan genoeg legplateau's. Hij koelt perfect. Ook de breedte en diepte zijn ruim. Alleen het hgandvat steekt erg uit. Koelkast staat naast andere apparaten waardoor het uitstekende handvat een beetje lastig is. groot voordeel: je hoort hem niet.

Pluspunten

  • royale afmetingen
  • perfect koel
  • zeer geluidsarm

Minpunten

  • het uitstekende handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harold 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

10,0
Huidige koelkast verbruikt te veel stroom, deze koelkast is zeer zuinig en groot genoeg als 2e koelkast.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruimte
  • Snel koel
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dubbeldam 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast die we al enige tijd op het oog hadden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

8,0
Een ruime en praktische koeler,die we al gezien hadden.Gekocht bij de plaatselijke witgoedspecialist.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mandy 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige ijskast,er kan veel in,goed verlicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Omdat hij zuinig is
Je kan er veel in kwijt inhoud is groot
Ijskast is erg goed verlicht
En hij was iets breder als andere ijskast en er kon meer in

Pluspunten

  • Inhoud is groter
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Extra koelkast voor in de garage. We hebben voor Liebherr gekozen omdat er ook een vriezer van dit merkk staat en vanwege het lage energiegebruik.

Pluspunten

  • Veel ruimte, mede door ontbreken van vriesvak
  • Is geschikt voor gebruik in garage
  • Gebruikt weinig energie

Minpunten

  • Flessenvak in de deur is wat laag
  • Grote flessen vallen dus om

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sher 22-06-2020
  • Product gekocht

Koelt super en is zo goed als geruisloos !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Wederom gekozen voor een Liebherr koelkast, vanwege de lange staat van dienst. Vorige zeker 14 jaar trouwe dienst. En nu met 7 jaar garantie, wauw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R. 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, mooie glasplaten, zuinig in verbruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

7,0
Al jaren heb ik een Liebherr koeler in de keuken, ooit gekregen van mijn schoonmoeder. Deze bevalt mij prima, dus nu onze tweede koelkast stuk ging, voor in de schuur ook 1 aangeschaft. Gekozen voor deze i.v.m. de gunstige prijs in verhouding tot het zuinige verbruik en de ruime opbergruimte. Tevreden tot nu toe. Wel heb ik erg moeten zoeken naar de juiste temperatuurafstelling, de temperatuur wisselt nogal. En ik mis een temperatuuraanduiding/thermometer, die is er in mijn oude koelkast wel. Verder maakt hij een wat rommelig geluid zo nu en dan bij het aanslaan vooral denk ik. Maar over het algemeen is hij erg stil.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik.
  • Veel ruimte.
  • Makkelijk te reinigen glazen platen.

Minpunten

  • Temperatuur schommelt nogal.
  • Kleine groentelades.
  • Af en toe een wat rommelig geluidje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelkoelkast om aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Op zoek naar een vervangend tafelkoelkastje ,kwamen wij op dit type en merk uit. Het is lekker ruim met zijn 145 ltr en stil met 35db daarnaast heeft hij A☆☆☆. Kwaliteit en prijs zijn goed in balans. Wij zijn er zeer blij mee, het voldoet zeker aan al onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Inhoud van de koelkast 145 ltr
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

COOL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

10,0
Na de vele reviews te hebben gelezen voor deze koelkast gekozen. En wat een goede koelkast! Niet alleen is hij zuinig, hij is praktisch, compact, goed in te richten naar eigen behoefte en makkelijk schoon te houden! Wij hadden een grote en na even zoeken waren we verbaasd over wat er allemaal in past! Fantastische koelkast en zeer aan te raden!

Pluspunten

  • Direct koel
  • Praktisch
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

9,0
Ik heb wederom voor een Liebherr koelkast gekozen omdat de vorige ruim 30 jaar ! uitstekend heeft gewerkt. De enige reden dat ik een nieuwe gekocht heb is energiebesparing. Mijn nieuwe koelkast is A+++ en ik hoop weer vele jaren in volle tevredenheid van deze koelkast gebruik te kunnen maken.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • goede indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannie van den Berg 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1720 Comfort

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast gekocht omdat onze oude koelkast meer dan 20 jaar was, en ze hebben nu veel zuiniger apparaten.
Dus wij hebben het gedaan om de stroomkosten te verlagen
Hij ziet er super mooi uit en wij hopen er nu weer jaren plezier van te hebben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews