Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760 Premium wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janjowes@hotmail.com 10-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Het is een prima koelkast 1: energie zuinig 2: zeer stil 3: vele mogelijkheden om in te delen 4: prijs/kwaliteit prima 5: hele mooie vormgeving 6: houd zich prima aan de temperatuur instelling: kortweg een hele fijne koelkast !!

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Energiebesparing
  • Goede temperatuur regeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 29-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling, goed afgewerkt product

Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht, omdat ervaring met voorafgaande apparatuur in de loop der jaren van Liebherr als zeer goed is ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Wessels 22-03-2021
  • Product gekocht

Liebherr koelkast KE72-9CK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Een prima koelkast voldoet helemaal aan onze wensen hij is energie zuinig, goed afleesbaar display en heel goede temperatuur regeling .

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Weinig onderhoud
  • Goed model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
prima prijs kwaliteitsverhouding . Ook consumentenbond geeft goed oordeel over Liebherr zker moeite waard om hun beoordeling ook te raadplegen

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • laag energie verbruik
  • koelt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Wessels 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koeler zeer gebruiks vriendelijk en vormgeving prima !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

8,0
Het is een zeer stille en gebruiks vriendelijke koeler zeer goed in te delen en het stroom verbruik is erg voordelig en de buitenkant van de koeler ziet er strak uit het display is goed overzichtelijk en goed afleesbaar de temperatuur in de kast en het display komt goed overeen.wij zijn zeer tevreden een hele goede aankoop !!.

Pluspunten

  • Geluids vriendelijk
  • Zeer goed in te delen (veel ruimte)

Minpunten

  • Nog niet gevonden
  • ________________

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CeeCee 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en veel licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Waarom iets anders dan Liebherr? Als je na 33 jaar zowel de Liebherr koeler als de vriezer gaat vervangen vanwege stroomkosten etc maar niet vanwege enig mankement in al die jaren, dan kijk je nergens anders naar. Ledverlichting, extra accessoires te koop zodat ik hem gebruiken kan exact zoals ik wil, makkelijk wisselen van de plateaus.

Pluspunten

  • accessoires
  • grote flessen te plaatsen
  • makkelijk schoonhouden
  • interieur met gemak te wijzigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
De beste in zijn soort. Degelijke kwaliteit. Glasplateaus zijn zeer gemakkelijk in hoogte te verstellen door uitsparingen in de zijkant. Display aan de voorkant geeft een luxe uitstraling.

Pluspunten

  • Vaste handgreep
  • Display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit

Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Een paar jaar geleden voor het eerst een Liebherr vrieskast gekocht. Daar zijn we zo tevreden over, toen onlangs de koelkast het begaf hoefde we er zeker niet over na te denken voor welk merk we wilde gaan. Uiteraard werd het een Liebherr!! Nooit meer anders voor ons!!

Pluspunten

  • het geluid is minimaal je hoort hem totaal niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Machielsen 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

8,0
Fijne stille koeler, deze TP 1760-22, erg mooi van binnen en buiten makkelijke bediening en uitlezen van de temperatuur van binnen, ik hoop dat deze ook 34 jaar meegaat net zoals de vorige Liebherr.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk van binnen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, fluisterstil en hoogwaardige kwaliteit;

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Liebherr blijft de Mercedes onder de koelkasten; zweer bij dit merk; kwalitatief gewoon een topmerk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Martens 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verschil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Mijn oude koelkast kon het op geen slechter tijdstip begeven als nu tijdens die hittegolf. Maar heb nu gekozen voor een Liebher 1760. En wat een verschil zeg. Ook die extra koelknop is handig voor als hij tijdelijk wat harder moet werken.

Pluspunten

  • stil
  • koelknop voor extra koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast met veel ruimte, goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Vorige koelkast was liebherr premium, veel en lang plezier van gehad. Daarom weer voor hetzelfde type gekozen.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carry 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime, suoer stille en mega zuinige koelkast TP 1760

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is de beste koelkast die ik kon vinden en dat is ie ook echt. Heel zjuinig, je hoort hem helemaal niet en er kan een truckload aan spullen in.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast voor 2 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Een strak uitziende koelkast met voldoende ruimte voor een 2 persoons huishouden. 2 gescheiden groentebakken en 4 legniveaus. Digitale aanduiding van koeltemperatuur en snel koelen. Dat alles maakt het wat meer geld uitgeven voor een goede koelkast meer dan waard.

Pluspunten

  • ruim en goede indeelmogelijkheden
  • snelkoelknop om verse producten snel te koelen

Minpunten

  • prijs aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k.minderhoud 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

7,0
reden: energielabel
wat tegenvalt: 1.instructie voor montage deelbare glasplaat; ueberhaupt de reden van deelbaarheid ontgaat ons 2. vermelde afmetingen zijn zonder de eigenlijk toch wel nodige en meegeleverde muurafstandhouders; op die manier komt hij dus precies anders te staan, dan men had mogen verwachten

Reageer

WimWes 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koelkast (zonder vriesvak) van grote klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast genomen voor de grote inhoud, het lage stroomverbruik en de minimale geluidshinder. De koelkast heeft eenvoudig schoon te maken overzichtelijke glazen legplanken. Buiten aan de bovenzijde zitten de instelknoppen en een handige digitale temperatuur uitlezing. Een echte aanrader, nu ook met extra lange garantie.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Hoge prijs maar is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja Boeren 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en snel op koele temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Dit is ons 3 liebherr in huis. We hebben 1 grote koelkast en vrieskast in onze keuken, waar we zeer tevreden over zijn. De koelkast is zeer goed schoon te maken en de groentelades met de vocht instellingen zijn ontzettend praktisch. Dus toen wij een tafelmodel zochten voor extra in onze schuur, kozen dit model. Ook hier is het weer prettig om te zien dat de kast van binnen zeer praktisch in te delen is en makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is deze zeer koel in te stellen en ook nog een zeer energiezuinig. Echt een topmodel onder de tafelmodel koelkasten!!

Pluspunten

  • praktisch in te delen
  • makkelijk schoon te maken
  • zeer koel in te stellen
  • snel op koeltemperatuur
  • zeer energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e koelkast van Liebherr. Veel ruimte zit er in. Nu nog mooier en helderder licht. En de koelkast maakt ook weinig tot helemaal geen geluid. Een mooie uitstraling. Prijs en kwaliteit komen overeen. Een aanradre.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast.
Gekocht vanwege hetzelfde model als de vriezer die we al hadden.
Zeer prettige bediening van de instelling aan de buitenkant van de koelkast.
Zeker een aanrader om dit product te kopen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi en geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc & Ina 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 Premium wit

Algemene score

9,0
We hebben al een grote Liebherr koel-vries combinatie al jaren naar tevredenheid in gebruik. Nu een kleine A+++ TP-1760-22 voor 'erbij'. We gebruiken hem vooral voor het koelen van frisdrank, bier en witte wijn. De digitale thermostaat kan ook ingesteld op 8 of 9 graden en dat is voor een zomerse sauvignon Blanc of een appetijtelijk abdijbiertje net de goede temperatuur.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • digitale thermostaat

Minpunten

  • iets duurder dan koelkast zonder digitale therm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews