LG GSP545NSQZ - Reviews

8,7 Lees 16 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
362 liter
Uitvoering
side-by-side koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. de Boer 62 22-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Schitterende koelkast. Stil, fraai vormgegeven, ijsmachine in deur, goede verlichting en handige home bar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
N.Lindenberg 28-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Een echte eyecather
Onze oude koelkast was op en deze besteld.
Deze horen we bijna niet meer.
Het extra deurtje is ideaal voor frisdrank en ook zuinig voor je stroom verbuik.
Ook je koudwater en ijsmaker op water aansluiting Super handig.
Nooit meer zelf ijsblokjes maken altijd voorradig

We zijn zeer tevreden met onze aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
N.Lindenberg 28-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
We zijn sinds een paar dagen in bezit van deze Prachtig mooie koelkast.
Heel veel ruimte en is een echte eyecatcher.
Heel fijn dat de koelkast energiezuinig is en je hem niet hoort.
Minpunten hebben we niet omdat onze vorige koelkast een oudje was.
Dus we zijn heel erg blij met deze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DE VALCK WILLY 24-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Degelijk anti-vlek RVS design, LED verlichting binnen, ijsdispenser in de deur, horizontale geïntegreerde handgrepen passend en doorlopend met onze greep-loze keuken. Zeer stil,
A++ energielabel. Inclusief makkelijk te installeren aansluitkit voor water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter Diender 24-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Mooie vormgeving, zuinig en zeer stil, fijn dat het ijsgedeelte in de deur zit, scheelt een hoop ruimte, zeer zeker geen spijt van de aankoop en een aanrader voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WillemJan87 20-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Prachtige koelkast. Mooi design en LED verlichting binnenin. De ijsdispenser en minibar zijn ook zeer praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wooding 19-01-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wij zijn sinds enkele weken in het bezit van deze koelkast.
Onze keus is op deze koelkast gevallen door zijn strakke uiterlijk van RVS design met horizontaal geïntrigeerde handgrepen en A++ energielabel.
Het RVS is bestand tegen vingerafdrukken.
Ook is het erg handig dat de ijsmaker in de deur is verwerkt, dit geeft een hoop extra ruimte in de vriezer.
Tevens zitten er nog handige opbergvakken in de deur.
De ijsmachine maakt ook crushed ice.
Het koel gedeelte is ook erg ruim en de groente blijft in de speciale lade langer vers.
De minibar zorgt er voor dat je niet altijd de deur hoeft te openen, erg handig want dit bespaard energie..
Hij staat bij ons in een open keuken maar je hoor hem niet.
Hij is echt heerlijk stil. Een groot verschil met onze 18 oude koelkast.
Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, maar met 2 jaar garantie + 10 jaar op de motor zit dat wel goed.
Al met al een top koelkast.
Misschien niet een van de goedkoopste maar wel een van de mooiste. Echt een aanrader!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ronnie B 1969 10-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie en degelijke koelkast.
Fijn dat er een aansluitkit voor het water bij zit inclusief filter.
Gemakkelijk verplaatsbaar door de zwenkwieltjes.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Mw.Visje 25-12-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gister is de Koelkast geleverd.
Fantastische eyecatcher voor in de keuken.
Veel ruimte en een praktische indeling.

In 1 woord ben super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilhelmina Persad 25-12-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het gebruiksgemak krijgt een 8 omdat de indeling van zowel koel als vriesgedeelte erg praktisch is.

De vormgeving krijgt een 9 omdat het design met de geïntegreerde handvatten mooi is.

De koelkast is vrijwel geluidloos en krijgt daarom een 10 voor geluidsniveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Enrico S. 09-12-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hele Fijne Koelkast, heb hem maar een paar dagen, maar ben er erg blij mee.Hij biedt veel ruimte, en is vooral energiezuinig(A++)Ik hoop, dat ik er lang plezier aan heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ALO2013 06-12-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Na onze oude LG Amerikaanse koelkast (die eigenlijk nog steeds goed werkt...maar we krijgen een nieuwe keuken, dus een nieuwe koelkast) is deze versie een stuk beter, minder geluid, zuiniger en meest belangrijk dat de ijsmaker in de deur zit en niet meer in het vries gedeelte, dit geeft veel meer ruimte, tevens past het design met de handvatten precies in onze keuken. Helemaal top dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
peter000001 19-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak: Goed, er is goed over nagedacht, bv. doordat het ijsgedeelte in de deur zit, heb je achter je deur nog extra vriesruimte. Door de homebar in de deur is hij extra zuinig, want hier kun je de producten die je het vaakst gebruikt neerzetten en daardoor hoeft niet de hele deur open. En total no frost is ideaal, nooit meer ontdooien en er wordt alleen maar gekoeld/ingevroren wat nodig is.
Vormgeving: Goed. De deuren gaan gemakkelijk open, omdat zij open gedrukt worden. Heeft een gesloten achterzijde, waardoor hij goed tegen de muur kan staan. Alleen vinden wij het jammer dat de kast niet rondom RVS is.
Geluidsniveau: Goed! Door de lineair compressor, maakt hij minder geluid dan andere kasten.
Wat wij ook belangrijk vonden is dat de kast A++ is, dus erg zuinig.
Duurzaamheid, kunnen wij nog niets over zeggen, want we hebben hem pas. Wel 10 jaar garantie op de lineair compressor, dus dat zegt wel iets.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
FAH46 15-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie mat geborstelde koelkast. A++ vervangt Whirlpool van 20 jaar oud. Gekocht om moderne uitstraling en energie besparing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
FAH46 15-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie mat geborstelde koelkast. A++, Vervangt Whirlpool, die 20 jaar oud was. Heeft modern uiterlijk.
Stoombesparing 2/3 t.o.v. oude Whirlpool

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
FAH46 15-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooi mat geborsteld uiterlijk. Moderne uitstraling. A++ .
Vervangt een Whirlpool, die het 20 jaar heeft volgehouden. Belangrijk voor aanschaf, was de prijs bij Bemmel & Kroon en de energie besparing. Ca 1/3 t.o.v. oude Whirlpool

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende