Samsung RB38A7B6BS9 roestvrijstaal

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB38A7B6BS9 roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**r@h**t.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelkast is niet alleen erg ruim maar ook nog eens superstil. Je kan er veel in kwijt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

techsto@planet.nl 20-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oude vervangen, nu veel zuiniger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een veel zuiniger apparaat dan mijn oude Amerikaanse koelkast. Niet erg flexibel in de indeling en bovenst plank is achteraf bekeken toch wat hoog, en daardoor lastig te gebruiken. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • grote inhoud

Minpunten

  • weinig flexibele indeling
  • hoog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l**s@h**l.com 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele goede en mooie koelies combinatie.
Zou hem zo aanbevelen aan iedereen.

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • lekker ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**g@i**d.com 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Coole aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast. Heel erg stil en handige indeling.
Er passen veel grote flessen in, handig voor een gezin. De lades zijn erg ruim.
De optie om de onderste lade tijdelijk als vriesgedeelte te gebruiken is ook een handige functie.
Enige nadeel is dat de deur niet zo ver open kan als bij de vorige. Dat is echter slechts een klein punt.

Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Ruim
  • Veel handige functies

Minpunten

  • De deur gaat niet heel ver open

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

f**s@h**e.nl 01-06-2022
  • Product gekocht

geweldige, betaalbare, zuinige koelviescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betaalbaar, zuinig, best getest, vele mogelijkheden. veel ruimte, veel koelvariatie in temperaturen mogelijk

Pluspunten

  • zuinig
  • veel opbergruimte

Minpunten

  • geen

Reageer

T**0@G**L.COM 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koude kast geeeft een warm gevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had al eerder een samsung koel-vries combinatie die is me uitermate goed bevallen Na 15 jaar kreeg die wat kuren dus nu gewoon weer een goed Samsung product gekocht

Pluspunten

  • zeer stil
  • koelt snel
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e**g@c**o.nl 12-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime koelkast, weinig geluid, laag in energie. Goede practische indeling met genoeg vriesruimte voor mijn 3 persoons huishouden.

Reageer

p**p@i**d.com 22-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede koelkast , zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 20 jaar was onze koelkast toe aan vervanging. We hebben voor deze koelkast gekozen vanwege de mooie design en afzonderlijk instelbare koelzones. De koelkast heeft aparte koelzones voor het bewaren van verse producten zoals vlees/vis en groenten en fruit. Alles blijft langer vers, dus geen verspilling meer. Voor mij, liefhebber van groenten en fruit, zeker een pluspunt! Ook heel fijn zijn de doorzichtige lades en het no Frost systeem van de vriezer. De deuren zijn te openen door de uitsparing aan de onderkant en sluiten automatisch na het openen. Heerlijk, geen vieze vingerafdrukken meer op de deur. Het apparaat is erg stil. Het valt wel in de categorie B wat stroomverbruik betreft, maar dat vinden wij geen probleem. Onze oude koelkast viel in categorie D, dus waarschijnlijk zullen wij eerder stroom gaan besparen.

Pluspunten

  • Aparte koelzones
  • No Frost systeem
  • Veel ruimte
  • Geen afdrukken op de deur
  • Stil

Minpunten

  • Stroomcategorie B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer