Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV182N wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**e@h**l.com 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bevalt goed, aanraden waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Prachtige mooie compacte koelkast met vriezer.
Alles wat je nodig heb, is het aanraden waard

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dit is waar wij het voor doen, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie en compacte design en het gebruiksgemak van de koel- vriescombinatie.
Erg leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze aan te raden.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**g@l**e.nl 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
De prijs vond ik heel goed en heeft mij doen kopen van het artikel.
de indeling is ook overzichtelijk, en ik hoop weer veel plezier aan het artikel te hebben.

Pluspunten

  • de extra losse boven lade

Minpunten

  • dat de deur niet helemaal door draait

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de prijs- kwaliteitverhouding de doorslag heeft gegeven en dat de koel/vriescombinatie nu zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie feedback.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**n@h**t.nl 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat, moet wel wennen aan de maten, is kleiner dan reguliere koel/Vries combinatie. Ideaal voor kleinbehuisden.
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij tevreden bent over de koel- vriescombi.
Deze maat is inderdaad ideaal voor de wat kleinere keuken.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**k@l**e.nl 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Fijne koelkast
Ruimte is goed verdeeld
Handige schuif lade in het vries gedeelte
Strak uiterlijk aan de buitenkant

Pluspunten

  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw goede beoordeling.
Fijn om te lezen dat de koelkast goed bevalt en daarbij ook nog mooi staat in uw keuken.
Wij wensen u veel koel- en vriesplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

S**k@v**l.nl 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
omdat deze koelvriescomby zelfontdooid en daarbij ook voor de kleine beurs betaalbaar is.

Pluspunten

  • zelfontdooid
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze beoordeling. No Frost is zeker fijn, niet meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Anoniem 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor middenprijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Ruim genoeg voor 1-persoons huishouding. Nu een maand in gebruik. Fijn dat er veel pakken en flessen in de deur kunnen. Even wennen aan de geluiden, maar best stil. Voor invriezen tijdig kouder zetten. Verlichting kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze beoordeling. Fijn te lezen dat de koelkast voldoende ruimte heeft en u deze iedereen aanbeveelt. Uw feedback is zeer waardevol om onze producten te blijven verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Mevrouw J schut 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Is zeer stiler koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Is stile koelkast.
waar veel in op kan bergen.
Zo wel in de koelkast als vrieskas.
En door dat de koelkast maar 55 cm breed is past het mooi in ons keuken.
Nu hebben wij veel meer ruimten in ons keuken gekregen.
En wat ik heel fijn vind is dat de vrieskas nooit meer hoef te ontdooien.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Nooit meer te ontdooien

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste mevrouw Schut,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening. U noemt al in een paar zinnen een kleine greep van mooie kenmerken: Stilte, ruimte, no-frost. Het is fijn om te lezen dat u erg tevreden bent met je aankoop.

We wensen je veel plezier toe met uw aankoop.

Met vriendelijke groet
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

D**0@c**o.nl 22-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo jammer

Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

3,0
De koelkast is mooi en handig ingedeeld .er is een probleem alles wat in de crispila ligt bevriest sla manderijnen komkommer enz.de temp van de bovenkant is 8 graden dus normaal. Dan bel je met etna 35 minuten in de wacht en zeggen ze dat hoort zo.Dus hij gaat weer terug hier heb je echt niets aan kan de la niet gebruiken dus moet je groente en fruit in de koelkast liggen dus daar veel minder ruimte een miskoop dus.

Pluspunten

  • Vorm
  • Indeling

Minpunten

  • Crispila
  • Contact opnemen

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 24-09-2021

Beste gebruiker,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Allereerst onze excuses voor de lange wachttijd aan de telefoon. Wij doen er alles aan om het weer op ons oude niveau te krijgen, wat u van ons mag verwachten. Ik begrijp dat het product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Dankzij jou kunnen we onze producten blijven verbeteren!
De koude lucht zal in de crispzone bijna rechtstreeks inblazen om het daar zo koud mogelijk te krijgen. Met als gevolg dat het daar rond de 0 graden wordt. Dit zal erger worden naarmate de temperatuur in de koelkast kouder dan de ECO stand wordt gezet.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

willem 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
Mooie koel/vrieskast met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Koelt en vriest uitstekend. Indeling is eenvoudig maar prima uitgekiend. Vooral de nofrost is ideaal. Aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2021

Beste Willem,

Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de de koel/vries combinatie de KCV182N Wit van ETNA aan je verwachtingen voldoet. Veel (koel) plezier gewenst met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer