Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV186N op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**4@h**l.com 29-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie met gladde achterkant waardoor hij slechts 1 cm. van de muur hoeft te staan. Prettige indeling voor vriesgedeelte met een kleinere en grotere lades.
Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Ziet er strak uit
  • Temperatuuraanduiding op voorkant

Minpunten

  • Niet superstil tijdens het koelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**g@h**e.nl 01-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Fijne stille koelvrieskast.
Mooie kleur.
Zuinig in gebruik.
Veel koelkast ruimte.
Mooie grote diepvries lades.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geluid
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de indeling en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Vincent 22-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, is stil en doet wat het belooft.
Goede indeling en fijn in het gebruik.
Bediening is fijn dat dit vanaf de deur te doen is

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Goede indeling
  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het design en de indeling van deze koel/vriescombinatie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

saman.sabetrasekh@gmail.com 17-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Very good product with very good quality and design, it consume less energy and already have a lot of space

Pluspunten

  • More space, less energy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Dear Saman,

Thank you for writing this review and the nice rating.
We wish you a lot of fun with the refrigerator.

Yours sincerely,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

A.van/ den B 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

7,0
Ik had een nieuwe koelvriescombi nodig. Ik wilde graag een zwarte die betaalbaar is. Toen kwam ik bij deze terecht. Het is een no frost koelvriescombi. Het idee dat ik hem nooit meer hoef te ontdooien sprak me aan. Het nadeel hiervan is dat de koelvriescombi wel vaak aanslaat. Geluid maakt dit was mij niet duidelijk. Dat vind ik uiteindelijk wel een minpuntje. Verder wel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij uw zoektocht naar een zwarte koelkast.
Wij wensen u veel plezier met deze mooie koelkast.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

R. Vreeman 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Prachtige koelkast, veel voor weinig. Vernieuwde koelsystemen, frisse verlichting en een strak design. Ruime koel- en vriesinhoud. Helemaal mooi.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed verlichting
  • Ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-09-2021

Beste heer / mevrouw Vreeman,

Dank u wel voor deze mooie cijfers. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de werking en uitstraling de koelkast. Wij wensen u nog jaren van koelplezier toe!

Groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer