• Best Reviewed mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB38A7B6BB1 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**8@h**l.com 01-07-2022
  • Product gekocht

Bezorging was perfect geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

7,0
Dit product heb ik gekocht en heb het net 2 weken nadat ik het eea over hebt uitgezocht. Mede door revieuws ben ik tot de keuze gekomen .Het werkt goed is geruisloos. Qua indeling is het ook overzichtelijk en mooie verlichting. Het heeft geen handgrepen maar gleufjes aan de onderkant en de bovenkant van het vries gedeelte om te kunnen openen.
Verder staat het keurig in de keuken en ben ik er tevreden mee.

Reageer

w**c@g**l.com 27-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Fijn filiaal en je wordt er altijd goed geholpen de oude koelkast ook Samsung hadden weer er ook gekocht 13 jaar geleden en zoals meer elektrische apparaten, zo ook onze stofzuiger uit 2018 waar ik een filter van moest hebben ,maar die waren niet meer te krijgen zeg niet leuk maar het snoer schiet ook vaak naar binnen omdat de vergrendeling niet meer naar behoren werkt zegt de verkoper heeft u hem hier gekocht en zei ja, hij kijkt in de computer en zegt u heeft nog omruil garantie ohhhh dat is mooi, maar hebben jullie wel een stille stofzuiger zoals de oude (i.v.m. hersen infarct die ik gehad hebt teveel herrie/prikkels) hij zei we hebben een muis stille en die liet hij zien ,gelijk ook gekocht een AEG Silent 54 Db is echt stil en oude ingeruild we wisten niet eens meer dat er garantie nog op zat ,fijn als dat toch gezegd wordt tegen ons DUS en koelkast nieuw en Stofzuiger nieuw kunnen we voorlopig weer vooruit

Reageer

M**7@o**k.com 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiebewuste koel diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

9,0
Mooie ruime koel/diepvries kast. 1 uur in ons bezit, vorige koelkast en vries kast ook van Samsung 15 jaar oud, nu vervangen i.v.m. stroomverbruik.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stevige constructie
  • Energie zuinig
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
Top product gekocht, het is een zeer grote koelvriescombinatie, zeer energie zuinig en super stil!

Pluspunten

  • Heel groot (5 personen)
  • energie zuinig
  • heel stil
  • zeer handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@h**e.nl 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
Energiezuinig, voldoet aan onze eisen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung koelvriescombinatie 387 liter inhoud 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koelvriescombinatie 387 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

9,0
Prima werkende en fluisterstille koelvriescombinatie. De zwarte kleur lijkt meer op donker antraciet grijs. Het koelgedeelte heeft door de dunne wanden een zeer grote inhoud. Kortom, wij zijn zeer blij met de aanschaf van deze koelvriescombinatie. Alleen jammer dat het snoer net te kort is om in mijn geaarde wandcontactdoos in te pluggen. Deze WCD is bij mij laag bij de grond gemonteerd, zodat de koelkast niet in de hoek past. Ik heb Samsung gebeld om een langer snoer te leveren. Verwezen naar een tel.nr. van de onderdelen afd. zij namen echter niet op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**6@k**l.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

9,0
Mooie ruime en energie zuinige koelkast. Mooie vormgeving en kleur , handig te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**3@g**l.com 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke koelvries combinatie.
Ruim van opzet
Fijne aparte compartimenten erin, zodat je vlees groeten en fruit fijn kan verdelen voor het houdbaar houden
Fijn licht en makkelijk in te delen.
Mijn vrouw is er heel blij mee

Pluspunten

  • Stil in geluid ,je hoort hem niet
  • Goede verlichting
  • Verdeel je groente ,fruit en andere houdbaar
  • Lekker hoog
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**g@a**a.nl 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vandaag geplaatst en gelijk tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

9,0
Koelvriescombinatie moest vervangen. Zoeken op internet leverde deze keuze op. Energiezuinig, op het oog goede indeling, mogelijk interessante features bij groentelades en goede prijs

Pluspunten

  • Prijs, want aanbieding
  • Ruim van binnen
  • Er kunnen nog magneetjes op de deur

Minpunten

  • Op bovenkant kan niets geplaatst worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r**0@w**p.pl 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
it looks very nice and works perfectly keeping everything very fresh and using very little energy

Pluspunten

  • mooi uitzien
  • weinig stroom gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@i**d.com 04-06-2022
  • Product gekocht

Prima koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

8,0
Bewust gekozen voor een energie zuinige , stille koelkast. Voldoet daar prima aan. tevens mooi design en ruim.

Reageer

e**t@g**l.com 29-05-2022
  • Product gekocht

prima koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
Koelkast ziet er mooi uit. Is ruim, goed verlicht, maakt geen herrie en koelt fantastisch. Duidelijke gebruiksaanwijzing en logische indeling. Ben erg tevreden

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • koel fantastisch
  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Reageer

h**n@k**l.nl 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, super handige koel-vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
Fantastische koel-vries combinatie. Heel veel ruimte en zeer overzichtelijk ingedeeld.
De antracietkleur is erg mooi en de combi is geruisloos.

Pluspunten

  • heel stil
  • goeie en handige indeling
  • veel ruimte
  • licht en makkelijk in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kies mat zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

10,0
In eerste instantie gekozen voor de RVS uitvoering helaas was deze niet leverbaar op dat moment.
Nu de mat zwarte variant gekozen en eigenlijk is deze nog mooier dan de RVS variant.

De koelkast is heel erg ruim en een echte blikvanger.
De indeling is naar mijn mening goed en op bepaalde punten nog aan te passen.

Voor mij persoonlijk is het geluid niet storend maar ik kan me voorstellen dat de koelkast voor sommige mensen toch iets te veel van zich laat horen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Ziet er mooi uit
  • Verschillende zones

Minpunten

  • maakt wel een beetje geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

f**n@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB38A7B6BB1 zwart

Algemene score

9,0
Product ziet er goed uit maar te kort in bezit om te oordelen. Dus pas na enige tijd kan dit.
wel is de verpakking goed maar de consument blijft zitten met dit verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

  • uitstralig

Minpunten

  • verpakking restanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer