Bosch KGE39MI40 - Reviews

9,0 Lees 221 reviews
Best Reviewed dec 2016 Bosch KGE39MI40
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
247 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 221 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cees ten Napel 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Koelkast KGE49B140

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruimte in koelkast is fenomenaal. Heel weinig geluidshinder (nagenoeg geruisloos). Veel praktische opbergvakken. Vormgeving en kleur heel mooi. Passend in ieder interieur. Enorm tevreden.

Pluspunten

  • ruimte
  • kleur en vormgeving
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Boleij 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Royale stijlvolle koel/vriescombinatie

Algemene score

8,0
Na een uitgebreide zoektocht besloten mijn vrouw en ik te kiezen voor de koel/vriescombinatie van Bosch KGE49BI40. Het is een prachtige ruime koel/vrieskast met een goede indeling en prima verlichting. Ook wat het geluid betreft perfect want je hoort hem bijna niet. Een super aankoop!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • goede verlichting
  • bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie grote design koelkast

Algemene score

9,0
Sinds kort deze mooie roestvrijstalen koelkast in bezit. Veel opbergruimte voor de gekoelde en bevroren etenswaren.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Genoeg ruimte
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast groot 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Koelkast extra groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is extra groot dus biedt meer ruimte. Ik moet alleen goed nadenken welke producten ik bovenin en welke producten ik onderin moet neerleggen, want deze koelkast is zo ontwikkelt dat het bovenin iets minder koud is dan onderin. Verder vind ik het alarm systeem wat erop zit geweldig (als je hem open vergeet dat hij gaat piepen) en dat hij een super koelsysteem heeft, Dus als je even snel drinken koud wil laten worden. de uitstraling is ook erg mooi en oogt als zeer luxe in vergelijking met de prijs.

Pluspunten

  • superkoelsysteem
  • alarmsysteem
  • groot dus veel ruimte
  • oogt duur en luxe supermooi dus
  • heeft speciale lades voor verschillende producten

Minpunten

  • onderin kouder dan bovenin systeem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin_K 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Best groot, op de foto leek wat kleiner

Algemene score

10,0
Lekker ruim, je hoort koelkast niet een draaien. genoeg ruimte voor alles. Ik heb geen spijt dat ik voor deze koelkast heb gekozen.

Pluspunten

  • lekker groot
  • ruimte voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dibe 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig ruime koel/vries combinatie

Algemene score

10,0
Dit apparaat is geweldig ruim en erg stil. Staat in een open keuken en je hoort bijna niets. De vakken zijn erg ruim e veelzijdig. Vriezen doet hij erg goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Net een winkel als ik de koelkast open doe, super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Net een winkel die je openzet, ziet er prachtig en overzichtelijk uit.
Goeie prijs, kwaliteit, mooie vormgeving, groot, handige laden, de superkoeler functie en stil,

Pluspunten

  • prijs
  • stil
  • super koeler functie
  • vormgeving
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.P. Tros 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast gekozen om hij geluidsarm is en zeer veel ruimte heeft.
Voor de prijs hoefde we het niet te laten. wij hebben hem nu een maand en zijn uiterst tevreden.

Pluspunten

  • zeer stil
  • mooi ruim

Minpunten

  • was niet in wit verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

van der Wees 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast met fijne indeling en oog voor details. Dat deze nog weinig energie verbruikt nemen we graag op de koop toe :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion Hendriks 25-12-2016 Product paar maanden in bezit

Bosch koel vries combinatie

Algemene score

8,0
Mooie grote kast ,design zeer fraai
inhoud fenomenaal groot
indeling binnenin het koel gedeelte ergonomisch goed ,plaats voor diverse flessen 1,5 l ,complete pannen , mooie grote groente la.
vriesgedeelte met 3 lade,s waarvan 1 zeer groot is hele broden kunnen hier makkelijk in.

Pluspunten

  • Mooie design
  • veel opbergruimte

Minpunten

  • voor kleine mensen hoogste schap te hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kenan 22-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Ik ben er hartstikke tevreden mee.En hij werkt PRIMA!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De grootte is perfect. De koelkast verbruikt haast geen energie en maakt geen geluid. hij is heel ruim. en de vriezer werkt perfect.

Pluspunten

  • verbruik
  • geluid
  • grootte
  • binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KGE49BI40 A***

Algemene score

8,0
Heb voor dit product gekozen om de grote inhoud van zowel koel als vriesgedeelte en voor het energie verbruik A***
Oude koel/vrieskast met dezelfde inhoud 585 Kwh p/j
Deze Bosch KGE49BI40 175 Kwh p/j

Pluspunten

  • Inhoud koel en vries gedeelte
  • energie verbruik
  • RVS uitstraling

Minpunten

  • behoorlijke afmetingen
  • geen ijsblok lade

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans Wissink 20-12-2016 Product paar weken in bezit

alle ruimte die je ooit nodig hebt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer grote inhoud, goeie verlichting en soepel lopende lade (met wieltjes)
robuust en met veilheidsglas, dus kan tegen een stootje.
koelt en vriest uitstekend. en als je de deur ff open laat gaat er automatisch een alarm af. heel handig.
ook een duidelijke digitale weergave van de temperaturen.
kortom: de perfecte koelvriescombinatie voor als je veel opberg ruimte wil.
en dat alles voor een zeer strakke prijs en ook nog eens energie zuinig.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • energie zuinig
  • goeie verlichting
  • veiligheidsglas
  • soepel lopende lades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Royale koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote en ruime koelkast. Door de hoogte (2m) en grotere breedtemaat van 70 cm is dit een zeer ruime koelkast en vriezer. Meer dan voldoende ruimte voor de boodschappen van een heel gezin.

De koelkast beschikt over twee Vitafresh lades, waarvan de onderste groentelade royaal van afmeting is.

De vriezer heeft 3 lades, waarvan 1 een zogenaamde bigbox is. Wederom veel ruimte en handige lades.

De koelkast is zeer stil en alleen zachtjes op de achtergrond hoorbaar wanneer je in de directe omgeving van de koelkast staat.

De koelkast heeft een fraai RVS front, waarop tot op heden geen vingerafdrukken blijven zitten.

Na bijna twee weken gebruik ben ik zeer tevreden over de koelkast.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • Uiterlijk
  • Vitafresh lades

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.G.H. 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie (visueel) koel-vries combinatie. Erg veel ruimte en goede indeling. Koeling van groente perfect. Sla blijft lang mooi. Verder is de combinatie erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelkast net een week in huis en erg prettig. Koelkast ziet en mooi uit en is erg stil. Er is veel ruimte in de koelkast en de verschillende vakken zijn prettig in gebruik. Wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Weinig geluid
  • veel vakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pjotr 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

ruime koelkast

Algemene score

8,0
Voor deze koelkast gekozen vanwege het grote vriesgedeelte en het lage energieverbruik. Ook goed geprijsd. Eerste nacht in gebruik waren er wel rare geluidjes te horen. Ik hoop dat die verdwijnen. Verder probleem met het omzetten van de draairichting van de deuren. Een vat de handvatten is niet goed aan de andere kant te monteren. Verder een prachtig apparaat.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • ruim vriesgedeelte
  • praktische indeling
  • mooie vormgeving
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • omzetten deuren geeft probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anita 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker veel ruimte, goed flessenrek.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn ruim, zuinig en stil apparaat. Zowel in koel- als in vriesdeel goede opbergmogelijkheden. En ook mooi aan de buitenkant (RVS).

Pluspunten

  • Ruimte
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lluc 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Great value for money, extremely low consumption

Algemene score

10,0
We bought the fridge looking both at the size, volume available and consumption. We also looked at the noise because we previously had a very noisy fridge in it was an important point. The Bosch fridge had the best trade-off between the different concepts. It is bigger and has a little bit more volume than normal fridge but the consumption is very low. The drawers work perfectly and the freezer has a big drawer in which everything fit!

Pluspunten

  • Volume
  • Consumption
  • Silence

Minpunten

  • None

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dommelen W v 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit mooi

Algemene score

9,0
Opzich een mooie koelkast stil ziet er mooi uit.
1 minpunt en dat is het flessenrek 5 flessen zouden er in moeten passe.
Er passen er 4 in (kan ook door de fabrikant van de flessen liggen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews