Liebherr CNPef 4333-20 staalgrijs

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNPef 4333-20 staalgrijs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**n@g**l.com 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en kwalitatief!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, goede koeling, eenvoudig deuren omhangen. Kortom, een goed aankoop.

Pluspunten

  • Design
  • Koeling
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne koelvriescombinatie rvs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelvriescombinatie met moderne rvs uitstraling. 3 doorzichtige lades in het vriesgedeelte dus erg overzichtelijk. Het koelgedeelte heeft één grote groentelade, 3 glazen plateaus en een ijzeren flessenrek dat verwijderd kan worden. In de deur zijn 3 hangbakken voor flessen en melkpakken. Eierwekker zit er ook bij. Netjes verpakt bij levering. Makkelijk te installeren met stelpootjes en makkelijk in te schakelen. Koel en vriesgedeelte onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Dus bij vakantie kan het vriesgedeelte gewoon in bedrijf blijven terwijl het koelgedeelte uitgeschakeld kan worden. Prima aankoop!

Pluspunten

  • Moderne uitstraling
  • Koel en vriesgedeelte onafhankelijk te gebruiken
  • Grote groentelade
  • Hangend flessenrek
  • Doorzichtige vrieslades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**z@h**l.com 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed koelend & mooi edelstaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie koel-vriescombinatie om te zien, de staalgrijze buitenkant geeft een mooi effect in de keuken. Koelt en vriest goed met voldoende ruimte! Ik vind ook dat je hem makkelijk open kunt krijgen met de geïntegreerde handvaten aan de zijkant. Enig minpuntje, en daardoor het cijfer 9, is dat hij steeds periodes op de dag toch redelijk geluid maakt. En ik heb een open woonkamer/ keuken, dus dat is gehorig. Maar opzich moet het ook even wennen.

Pluspunten

  • Edelstalen buitenkant
  • Geïntegreerde handvaten langs zijkant
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Steeds periodes op de dag gehorig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

h**o@l**e.nl 10-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer solide koel-vries combinatie met handige deurgrepen en mooi afgewerkt. Deze aangeschaft als opvolger van onze eerdere koel-vries combinatie van Liebherr die een tweede leven heeft in de familie. kortom een topproduct

Pluspunten

  • energie zuinig
  • slimme ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pas binnen en bevalt nu al goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als vervanger van een oud beestje hebben we voor deze koel-vries combinatie gekozen. De koelkast heeft een luxe uitstraling en staat daarmee mooi in onze keuken. Daarnaast was de wens een groter vriesgedeelte te hebben zonder dat deze meteen de helft van het apparaat inneemt; precies wat dit model dus heeft. Wat verder ook mooi meegenomen is, is dat dit apparaat erg stil en energiezuinig is. Voor ons dus de perfecte match.

Pluspunten

  • Luxe design
  • Veel koelruimte
  • Veel vriesruimte
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**o@s**s.eu 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit gaat boven alles.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuwe koel-vriescombinatie kwam deze Liebherr als beste uit de bus.
Dit betrof de kwaliteit waarvoor Liebherr bekend staat, alsmede de uitstraling, de juiste verhouding vries/koelgedeelte. Maar 3 vrieslades, voor ons genoeg en dat de combinatie was uitgerust met no Frost.

Pluspunten

  • No frost. Klein vriesgedeelte, 3 laden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 09-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr,daar wordt je gelukkig van.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel gebruikt in de horeca, dus betrouwbaar. Uiterlijk mooi.
Zeer stil. Goede verlichting in de ijskast.

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**t@g**l.com 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed en makkelijk in gebruik te nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de koel vries combinatie ziet er goed uit, met de gebruiksaanwijzing makkelijk in gebruik te nemen en is snel op temperatuur voor de eerste vulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@t**t.nl 26-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Liebherr gekozen, omdat ik denk dat Liebherr specialist is op het gebied van koelkasten/vriezers. Liebherr legt zich alleen maar toe op de productie van koelkasten/vriezers in tegenstelling tot andere fabrikanten van huishoudelijke apparatuur. Ik heb de non-frost koel/vriescombinatie nog maar kort in huis, maar ben nu al tevreden. Hij koelt en vriest uitstekend en maakt nauwelijks geluid.

Pluspunten

  • Maakt nauwelijks geluid
  • Handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**r@p**t.nl 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast, ruim, grote groentelade en niet te vergeten energieklasse C ( nieuwe tabel ). Koelkast is stil en wat fijn is dat je het koelgedeelte evt kunt uitschakelen apart van het vriesgedeelte. Kortom een fijne koelkast waar we zeker lang plezier van gaan hebben.

Pluspunten

  • ruim
  • energiezuinig
  • mooie kast
  • grote groentelade

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer