Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1781B zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stephan 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design voor een redelijk prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk, maar door de zwarte metaal look een magneet voor vinger vlekken. De vriezer heeft plaat voor twee grote 30CM pizza in de bovenste la. De onderste la is hoger dan de andere twee lades maar ook voor de helft minder diep. dus meer geschikt langwerpige voorwerpen.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen temperatuur
  • Mooi design
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Magneet voor vinger vet vlekken
  • Niet alle vriezer laden even diep.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

k**1@g**l.com 11-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer goede koelvrieskast aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
prima en perfecte koelvries kast met nofrost.
ik heb deze koelvrieskast gekocht op aanraden van familie.
mijn ervaring is zeer positief ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 29-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegante koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
Een nette en zeer stille koel vries combinatie van Inventum. Elegant uiterlijk en nog best ruim!
Geen toeters en bellen maar een complete koelkast waar wij hoop ik veel plezier van beleven.

Pluspunten

  • Stil
  • Best ruim
  • Elegant uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**s@z**o.nl 12-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
We zijn tevreden met de koel vries combinatie. Wij vinden nog steeds dat het veranderen van temperatuur niet zo handig is. Verder geen klagen een goed product.

Pluspunten

  • groot genoeg voor 2 personen.

Minpunten

  • De temperatuur veranderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

a**e@g**l.com 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
voor bedrag een goed, mooi apparaat, tot nog toe tevreden,koelt en vriest goed,stil, voor 2 personen ruimte zat, ook voor meer, zwart is apart

Pluspunten

  • stil
  • mooie verlichting

Minpunten

  • had iets meer laadruimte mogen hebben, maar prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cristien 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
Muisstil echt muisstil en mooi groot koelgedeelte. De temperatuurstijging heel gemakkelijk in te stellen op de voorkant van de deur.
Helaas zit er geen flessenrek in zoals in de omschrijving staat.
Maar is ook zeer moeilijk te vinden. Maar opgelost door Amazone
Het vries deel vinden wij te klein dus hebben er een kleine vrieskast bij gekocht.

Pluspunten

  • Bediening
  • Ruimte koelkast
  • Prijs
  • Nederlands product
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Geen flessenrek
  • Kleine vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**4@h**l.com 12-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
Heb hem nu een aantal maanden in gebruik en ben er ontzettend blij mee. Geweldige keuze geweest. Bediening is een eitje. Mijn vorige was bijna veertig jaar oud en groter dus ik dacht qua ruimte in de problemen te komen maar nee. Degelijke Nederlandse kwaliteit en ruimte zat.

Pluspunten

  • Geen ijsvorming
  • Degelijk
  • Mooie vormgeving en indeling
  • Beste koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FB 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
Erg mooie vrijstaande koel-vrieskast voor het oog. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. De kast biedt veel mogelijkheden met een vershoudlade en groentelade waarvan je de temperatuur kan reguleren. Ook het vriesgedeelte is voor mij van voldoende grootte. Kortom, erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Voldoende ruimte
  • Werkt naar behoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

m**s@z**o.nl 23-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
Het bediening paneel is waardeloos. werkt niet goed. Het is zeer moeilijk om de temperatuur in te stellen of te veranderen. Verder doet de koel vries combinatie het goed.

Reageer

rondekker71 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig en vertrouwd.. Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
Perfecte combinatie van design, inhoud, kwaliteit en prijs! Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**s@l**e.nl 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk ding voor relatief betaalbaar! Van alle gemakken voorzien (no frost, verhoudlade en lage decibel) en de zwarte variant staat prachtig in mijn keuken.

Pluspunten

  • No frost
  • Vershoudlade
  • Lage decibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**s@h**e.nl 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

8,0
Dergelijk goede koelkast voor een goede prijs. Ik heb een open keuken en voor mij was het dus belangrijk dat hij stil was en dat is deze. Goed overzichtelijk van binnen en ook erg goed verlicht. Bakken zijn makkelijk eruit te krijgen dus je kunt het goed schoonhouden.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Display gaat na een tijdje uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b**4@h**l.com 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine. Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781B zwart

Algemene score

10,0
De geweldige zwarte vormgeving, de inhoud/indeling en omdat het een Nederlands product is.

Pluspunten

  • Prachtig design en indeling
  • Nederlands fabricaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer