Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV161 rvs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**e@l**e.nl 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Heb voor mijzelf deze koel-vriescombinatie aangeschaft omdat het de perfecte maat voor mij is. Ben n.l. nogal klein maar kan overal bij. Het is een prachtig design met luxe uitstraling. De deur kun je ook naar links omzetten wat erg handig is. De extra accessoires zijn er bijgeleverd + ook een duidelijke beschrijving met tekening. Het geluid (decibels) is nauwelijks hoorbaar wat bij andere koelkasten nogal eens lawaai geeft. Het geeft meer dan voldoende ruimte voor koelen en vriezen met 3 lades. De verlichting is ook fijn, zit n.l. bovenin wat betekent dat je lichtval hebt in gehele koelkast. Het geheel is van goede kwaliteit dus raad ik het aan iedereen aan. Geschikt voor 1 tot 2 personen. Ik ben dik tevreden.

Pluspunten

  • Meer dan voldoende koel en vriesruimte
  • Een mooie maat koelkast voor kleinbehuisden
  • 139 decibel dus bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Maria 13-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
koelvries combinatie, erg mooi design, goede
indeling, veel ruimte, led verlichting en diepvries met 3 ruime lades . Erg blij mee, zeker een aanrader

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste Maria,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de handige indeling, de goede verlichting en de ruimte van de KCV161RVS.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rosalie 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Fijne koelkast! Was erg moeilijk om een fijne middelmaat koelkast te vinden die in onze kleine keuken past, maar deze past perfect. Ruim zat voor een tweepersoonshuishouden en mooi stil. Al met al dik tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • derde vriesvak
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste Rosalie,

Wow, een 10! Bedankt hiervoor.
Wat fijn dat de afmetingen van deze koel-vriescombinatie zo perfect in jouw keuken past.
Wij zijn blij dat het geluid en gebruiksgemak van het toestel jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de KCV161RVS.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

f**e@i**d.com 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Werkt perfect hoort hem niet zo stil is hij mijn ouders hadden vroeger al Etna gasfornuis dat zegt genoeg ben zelf uit 1951ge zo door

Pluspunten

  • Goede uitstraling
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wauw, een geweldig cijfer heb je gegeven. Daar worden wij blij van.
Wat leuk dat je voor de koel/vrieskast van ETNA hebt gekozen en tevreden bent over het de uitstraling en het weinige geluid. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Aanrader 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanbeveling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Mooi om te zien weinig geluid goede indeling fijne verlichting koelt en vriest goed zijn er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**s@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Vandaag de nieuwe Etna koel/vriescombinatie ontvangen.
Zodra uit de verpakking was ik al mega enthousiast. Prachtige RVS uitstraling,mooi compact 1.61cm hoogte.
Zéér zéér tevreden.
Een aanrader voor vele die een niet te grote keuken hebben.

Pluspunten

  • 9 uitstraling
  • 9 compact

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

w**g@h**l.com 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima en zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Etna koel/vriescombinatie. Mooi van buiten en binnen en ook ruim.
Ik kan er genoeg in kwijt. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou deze zeker aanraden aan een ander.
Ik hou ook van Nederlandse producten.

Pluspunten

  • Ruimte genoeg
  • Geluidsniveau is goed.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze review. Wat fijn dat de koel/vriescombinatie genoeg ruimte heeft en u het design mooi vindt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcaretema ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Betreft kwaliteit/prijsverhouding is deze koel/vriescombinatie een goede aanvulling.
De koel/vriescombinatie doet waar die voor gekocht is. Mooie strakke uitstraling, met een mooie inzichtelijke indeling.
Zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • prijs
  • degelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de indeling van de KCV161.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Frenk62 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De prijs meer dan waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Zocht een bepaalde maat koelvriescombinatie met genoeg ruimte deze vond ik in de ETNA KCV161RVS. Omdat vanwege de afmetingen van mijn keuken niet alle koelkasten kwijt kon, zag ik deze staan, ben er zeer tevreden mee,goede uitstraling, goede handleiding en evt deur (links of rechts draaiend) omwisselen is gemakkelijk zelf te doen veel ruimte in koel en vriesgedeelte en belangrijk heel erg stil vanwege open keuken
Aanbeveling want prijskwaliteit scoort deze ETNA KCV161RVS een dikke 10

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Veel ruimte koel en vriesgedeelte
  • Draairichting deur makkelijk zelf te doen
  • Je hoort hem bijna niet zo lekker stil
  • Prijs/kwaliteit een aanrader

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Frenk,

Bedankt voort het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de ruimte en uitstraling van de koelkast.
Fijn dat je de koelkast aan beveelt voor andere.
We wensen je veel plezier met de koelkast.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Blij persoon 31-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke koelkast, werkt goed en heeft veel ruimte, ziet er super mooi uit in mijn keuken....echt een aanwinst 😀👍

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Een “toppertje” beoordeeld door een blij persoon. Kijk, daar doen wij het voor. 😉

Wij wensen je veel “koel” plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w**e@g**l.com 21-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Mooi formaat en design. Past precies in onze keuken. Koelt en vriest keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de koelkast naar behoren werkt.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anita 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RVS Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Leuk en strak vormgegeven ruime koel-vriescombinatie, met zijn hoogte van slechts 161cm ideaal voor de wat kleinere keukens.
mooie transparante lades ook in de vriezer.
En een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding met daar bovenop ook nog eens 5 jaar garantie.
Een aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-03-2021

Beste Anita,

Dat horen wij graag, tevreden op alle fronten.
Bedankt voor het delen van deze positieve review over de KCV161RVS van ETNA.
Wij wensen je veel ( koel) plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Marieke 04-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, compact formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht want ons starters appartementje had een upgrade nodig. Door de rvs look past hij perfect bij bijna iedere keuken. Hij heeft een mooi compact formaat en is perfect voor een 2/3 persoons huishouden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact maar veel ruimte
  • Deur richting kan veranderd worden
  • Koelkast magneet vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-03-2021

Beste Marieke,

Bedankt voor deze enthousiaste review. Leuk om te lezen dat de KCV161RVS voor een mooie upgrade heeft gezorgd en dat hij ook aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Team ETNA

Reageer

Mieke van Dijk 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Fijne verdeling van de draagplateaus en deurvakken. 3 ruime vriesladen die goed eruit te halen zijn. Mooie vormgeving doordat er geen uitstekende deurgrepen aan zitten. Goeie verlichting en eenvoudig de stand in te stellen. Een erg goed toestel voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Geen deurgrepen die uitsteken
  • Eenvoudig in te stellen
  • Mooie verdeling van plateaus en deurvakken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2021

Beste Mieke,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat deze vrijstaande koel/vriescombinatie je zo goed bevalt. Ik wens je veel plezier met deze blinkvanger.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer