Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB36T602CSA/EF op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pat 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een topper van een koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

8,0
hele mooie en luxe uitstraling van een gunstig geprijste koelvriescombinatie,
die ook nog eens erg goed is, wat wil je nog meer .
maar ook de luxe van no frost syssteem, heerlijk nooit meer ontdooien,
mooie en zeer ruime indeling ,
en ook nog eens fluister stil .een echte aanrader deze topper van samsung.

Pluspunten

  • no frost system
  • ruime indeling
  • zeer luxe uitstraling
  • fluisterstil
  • ruime indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**a@h**l.com 27-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
De koelkast is een mooi, energiezuinig, klasse C en maakt weinig geluid. Het is groot en heeft veel opbergruimte.
Ik wilde van de oude energie slurpende koelkast af. Deze koelkast was een perfecte uitkomst. Ik ben erg blij mee.

Reageer

b**n@h**l.com 24-06-2022
  • Product gekocht

Net geleverd, tot dusver goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

8,0
Zojuist geleverd, dus kan nog niet oordelen over de werking. Hij ziet er in ieder geval mooi uit en is door Coolblue netjes op tijd geleverd en neergezet.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Reageer

DB 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast, producten zijn snel koud. Je hoort hem wel. Indeling is voor ons handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

l**u@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eccelente Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

10,0
Zuinig koelkast, Binnen ruim genoeg om alles goed vries te houden. Goede voor het milieu,
Ik ben erg tevreden met goede indeling van alle vakken erin. Ik heb ervaring met Samsung producten, geen spijt gehad. Nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**r@g**l.com 15-06-2022
  • Product gekocht

Samsung Koel- en vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
Deze Samsung is een ruime koelkast, met vriesgedeelte. Mooi design en kleur. Maakt zeer weinig tot geen geluid.

Reageer

w**n@g**l.com 14-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

10,0
Mooie koelvriescombinatie ruim van binnen mooi strak van buiten. Mooie rustige kleur grijs niet te licht niet te donker. Fijne indeling je hoort hem niet als hij aanslaat om te koelen. Als de deur niet goed sluit of te lang open is gaat er een alarm. Kortom zeer tevreden! We kochten de koelvriescombinatie via Coolblue zonder hem te hebben gezien dan is het toch spannend wat er geleverd word…

Pluspunten

  • Ruim van binnen
  • Goede binnen verlichting
  • Makkelijk instellen van temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**n@h**l.com 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn 1e koelvriescombinatie van Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
Van oud naar nieuw....is voor mij als gewoontedier altijd een uitdaging! Deze uitdaging verwelkom ik met open armen. Mijn nieuwe koelkast oogt sjiek in zijn zilveren kleur, want het oog wil ook wat. Voor het eerst een koelcriescombinatie van Samsung in huis en ik ben er weg van. Als alleenstaande is er meer dan genoeg ruimte boven en beneden met 4 schapen, een grote groentelade en 3 vrieslades. De temperaturen zijn via een digitale display makkelijk te regelen. De koelkast maakt weinig geluid en voor mij als klapper op de vuurpijl: als de deur iets te lang open blijft staan, gaat er een alarm af. Zo vergeet je dus nooit meer je koelkastdeuren te sluiten! Kortom, meer dan kwaliteit voor de prijs.

Pluspunten

  • sjieke uitstraling
  • ruim
  • alarm gaat af wanneer deur te lang openstaat
  • makkelijk te bedienen digitale thermostaat
  • goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

o**r@h**l.com 02-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Het is een mooie -ruime - zuinige vries/koel combinatie . Alleen jammer dat de plato"s niet in hoogte verstelbaar zijn

Reageer

a**3@g**l.com 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast gekozen vanwege de inhoud, het energielabel en de no frost. Mooie koelkast, maakt weinig tot geen geluid (wij hebben een open keuken) en veel ruimte.

Pluspunten

  • stil
  • ruimte
  • no frost
  • energielabel C

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamie Carlos 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

10,0
Het is een ruime en zuinige koelkast. De afwerking van de koelkast is mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gerard m 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

na zorgvuldig zoeken, prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
zeer mooi ogende koelkast, zeer veel ruimte, instellen van de temperatuur is zeer nauwkeurig, prijs/ product verhouding is prima, laag stroomverbruik, gewoon prima

Pluspunten

  • mooi
  • veel ruimte
  • geluids arm
  • laag verbruik
  • goede temperatuur verdeling/meting

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floor72 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
Mooie grote koel-vriescombinatie. Hij maakt weinig geluid, is makkelijk in te stellen en heeft een grote koelruimte. Fijn ook dat de vriezer niet meer ontdooit hoeft te worden.
Vriesruimte was iets kleiner dan ik gewend was, maar daar valt zeker mee te leven.

Pluspunten

  • stil
  • grote koelruimte
  • makkelijk in te stellen
  • vriezer hoeft niet meer ontdooit te worden

Minpunten

  • wat kleinere vriesruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roland 18-05-2022
  • Product gekocht

Perfecte keus voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
De koelkast heeft een hele mooie afwerking en is stil in gebruik.
De producten die in de koelkast staan worden goed en gelijkmatig gekoeld en de vriezer werk snel en naar uitmuntend.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie afwerking
  • Geen uitstekende delen aan de achterzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Amice 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime en stille koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
Koelkast is mooi stil. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Verlichting in de koelkast is prima. Ruime lades in het vriesgedeelte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**a@h**l.com 21-02-2022
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
Prachtige koel-vriescombinatie. Echte eyecatcher. Veel koelruimte en ruime vriesvakken. Al met al een top aankoop.

Reageer

H**e@g**l.com 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

8,0
prima koelvrieskast met een goede prijskwaliteits verhouding. Prima geplaatst door Coolblue. Energie zuinig met alarm als de deur open blijft staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maik 17-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige grote koelkast voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T602CSA/EF

Algemene score

9,0
geweldig mooi grote koelkast. Past precies in onze levensstijl. Genoeg opbergruimte in zowel koelkast als vriezer. De instellingen kost even wat zoeken maar we hebben het kunnen vinden. Het product is er stil en ook erg wendbaar. Wij zijn erg tevreden

Pluspunten

  • stil
  • groot
  • kwaliteit

Minpunten

  • aansluittijd tot gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer