Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB36T600CS9 zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**0@o**k.com 23-06-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Hele fijne koelvriescombinaties zo goed als geluidloos mooie outfit.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Zuinig

Reageer

h**5@g**l.com 14-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Koelcombi model RB36T600CS9/EF Heel fijne combi met veel ruimte en zeer geruisloos ik hoor hem niet draaien

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zeer fijne verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobinB 14-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeer mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Wij hadden een extra koelkast nodig voor in de schuur. Deze voldoet aan de afmetingen en is erg ruim van binnen. De vrieslades zijn van een mooi ruim formaat en kan je veel in kwijt. Hij ziet er mooi uit en koelt erg goed. Fijn om in huis (schuur) te hebben

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Koelt goed
  • Mooi design
  • Licht van binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

i**n@g**l.com 11-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de koel-vriescombinatie, artikel RB36T600CS9 gekocht. Het betreft een No Frost toestel. Ik ben er erg blij mee omdat het stil is, ijsvrij, makkelijk schoon te houden, een aangename verlichting erin heeft en de prijs erg meevalt. Ik kan de aankoop van deze koelkast aanbevelen.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit verhouding
  • stil
  • makkelijk schoon te houden
  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 11-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Een hele fijne koel-/ vrieskast, hij is groter dan gedacht ;-)
De vrieslades zijn ruim en overzichtelijk, lampje in de koelkast is wel even wennen. In de oude koelkast was die gelig en in deze is het meer xenon verlichting. Jammer was alleen dat ze de deur niet omdraaien tijdens het leveren terwijl je wel kosten betaald voor het uitpakken en plaatsen.

Pluspunten

  • ruim
  • licht

Minpunten

  • je kan er niks opzetten (op de koelkast)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

d**1@g**l.com 10-06-2022
  • Product gekocht

MOH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Het product heeft energieklasse C dus zuinig in gebruik. Het is een ruime koel vries combinatie die er mooi uitziet. En je hoort bijna niet dat hij aanstaat. Sluit prettig. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Energiezuinig klasse C
  • Deuren sluiten prettig
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

p**s@h**e.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Goede voorlichting door verkoper. Past bij de bestaande inrichting. Gunstige prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**n@g**l.com 06-06-2022
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Prettige, grote koelvriescombinatie voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • groot
  • niet te duur

Reageer

w**s@f**t.de 29-05-2022
  • Product gekocht

Mijn eerste Samsung Koelkast meer zeker niet de laatste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Prachtige koelkast en voldoet aan alle verwachtingen erg functioneel. De koelkast heeft een mooie kleur en is erg stil en doet waarvoor we hem gekocht hebben.

Pluspunten

  • Fuctioneel
  • Mooie uitstraling

Reageer

hanscm 29-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Mooie degelijke en ruime koelvries-combinatie. Stil en met een helder display.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**t@g**l.com 25-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Ik vind het koelkast echt goed. Het is groot en heeft veel ruimte. Mooi design

Reageer

avanderburg858@gmail.com 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Het product ziet er mooi uit en erg gemakkelijk te instaleren. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rickkkkkkk 24-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

muisstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

10,0
Redelijk geruisloos. Zo nu en dan raak ik ongerust of de koelkast het wel doet.
Bedieningspaneel is goed.
Energieverbruik valt mee.
Helemaal geen problemen ondervonden. Zeer goede koelkast met een goede rendement.

Pluspunten

  • muisstil
  • goede rendement

Minpunten

  • de deur is een beetje moeilijk te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 23-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader, prima koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Uitstekende koelvriescombinatie, nooit meer ruimte te kort! De koelkast maakt weinig geluid, dus waar hij ook staat, je hebt er geen last van. Eenvoudig in te stellen op de juiste temperatuur, en koelt enorm snel. Al met al een prima koelvriescombinatie voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Eenvoudig temperatuur in te stellen
  • Stil
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Beperkte mogelijkheden tot aanpassen plateau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**9@g**l.com 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Zoals verwacht een prima koel/v
ries combinatie. Motor is geruisloos, koelt en vriest fantastisch, bovendien mooi van binnen en van buiten. En het mooiste is: energieklasse C.
Kortom een top aankoop.

Pluspunten

  • energieverrbruik
  • uiterlijk
  • inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G**Y@L**E.NL 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker aanrader kopen dus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

10,0
Deze koelkast is erg super en goed hij weet wat hij moet doen ik raad deze geweldige Samsung RB36T600CS9 aan idereen heel kool zeg goed van samsung echt super zeg.

Pluspunten

  • erg goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**x@g**l.com 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille en prima koeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Mooi design, goede indeling, mooie binnenverlichting, stil en koelt goed.
En de prijs is concurrerend.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeeeeer lawaaiig

Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

6,0
Maakt schandalig veel lawaai , je hoort wel 5/6 verschillende soorten geluid , zoemen / blazen / kraken / kreunen / geeft piepjes / knakjes
Het gaat maar door.
Als je een open keuken hebt NIET KOPEN
BCC gebeld en die zouden het doorsturen naar SAMSUNG / het zou niks kosten.
Werd inderdaad de volgende dag gebeld door SAMSUNG
Ze wilden een monteur sturen die een kwartiertje zou komen luisteren maar als deze niks vreemds zou horen dan moesten wij betalen.
Een kwartier is te kort als ik 1,5 uur heb gezeten dan is het hele repertoire langsgekomen
Alsof wij gaan zeuren als het niet overmatig is.
Onze vorige koelkast was 15 jaar oud en stond op dezelfde plek , maakte minder lawaai dan deze.
De miskoop van het jaar.

Minpunten

  • Zeer Lawaaiig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

t**d@h**l.com 03-03-2022
  • Product gekocht

Samsung Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

8,0
Prima product en kwaliteit prijsverhouding erg goed, zeker met de extra Retour korting.

Reageer

b**k@x**l.nl 28-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige en ruime koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB36T600CS9 zilver

Algemene score

9,0
Ruime , stille en overzichtelijke ijskast met diepvriesgedeelte. De temperatuur is zelf gemakkelijk aan te passen. Energie zuinig wat direct zichtbaar was op mijn energie rekening. Erg tevreden over dit product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews