Siemens KG33V6WEA wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG33V6WEA wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**9@g**l.com 08-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een perfecte koelkast met een goede prijs en kwaliteit en voornamelijk ruim.

Reageer

KB 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

10,0
goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne indeling. De handgreep om te openen zit mooi weggewerkt in de zijkant van de deur.

Pluspunten

  • fijne indeling

Minpunten

  • maakt een beetje geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aletta 04-09-2021

Heel erg goed

Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

10,0
Een hele goede, strak uitziende koelkast met een goede en efficiënte indeling. En wat ik vooral belangrijk vind, je hoort hem bijna niet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

anields@gmail.com 13-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast, top merk, gewoon doen. Geen spijt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

8,0
Strak, modern, makkelijk instellen, deuren omgezet naar een andere draairichting in een paar minuten! Hoort 'm amper, terwijl de koelkast vlak naast de woonkamer staat. Geweldig apparaat! Ik had me geen betere koelkast kunnen wensen.

Pluspunten

  • Omkeerbaar deuren

Minpunten

  • Achter onderzijde groot open ruimte (stoort niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R**g@g**l.com 29-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast. Betrouwbaar merk. Ik zou het iedereen aanraden. Goede prijs.

Reageer

Edward de Saint 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koelkast van 21e eeuw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

10,0
Het is een super product en mijn familie heeft door de jaren heen siemens vaak gebruikt voor bijvoorbeeld kleren naaien etc, omdat het ook een product is die lang meekan dat is de hoofdreden waarom ik elke kieer voor siemens zou kiezen. Je geniet zeker waarvoor je betaalt het is zeker een aanrader topkwaliteit en het heeft zeker geen klachten en het werkt prima .Zeker een aanrader voor iedereen ;)

Pluspunten

  • Goeie Koeling
  • genoeg ruimte
  • stevige kwaliteit
  • geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisette 14-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met een fijne ruime koelruimte en veel vriesruimte. De koelkast is redelijk stil en voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**t@h**e.nl 13-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

10,0
Super koelvries combinatie van binnen zeer ruim ziet er super uit zijn zeer tevreden met ons aparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 09-07-2021

prima koel- vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is een prima koel- vriescombinatie voor een zeer schappelijke prijs. Hij koelt en vriest perfect en heeft veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens kg33v6wea

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33V6WEA wit

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Het koelgedeelte is mooi ruim,je kunt er voldoende spullen in kwijt.
Tevens is het vries gedeelte voorzien van ruim voldoende opberg ruimte.
Ook maakt de koeltkast minimaal geluid.

Pluspunten

  • Mooie grote opberg vakken diepvries
  • Mooie ruime koeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer