Bosch KGV362LEA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV362LEA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paritosh 31-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Felling like a Boss with Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
We bought our first refrigerator in the Netherlands from Bosch, Bosch doesn't need an introduction when it comes to appliances.

The refrigerator looks pretty darn good.

Pluspunten

  • Space
  • Good looks
  • Durable

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**s@k**l.nl 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over het product voldoed aan onze wensen de prijs is en kwaliteit zijn goed

Pluspunten

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just-gladys@hotmail.com 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch is the best for me!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

9,0
Mijn eerste koelkast 30 jaar geleden was een Bosch, heb nooit problemen mee gehad. Heel veel koelruimte als ook de Vries ruimte. De lades zijn stevig en groot. Deze is zeker aan te bevelen met een groot gezin. Nu heb ik een ietsje kleinere koelkast omdat de kinderen de deur uit zijn. Ik heb veel plezier van mijn koelkast en hoop dat ook een hele tijd meegaat. Mijn vaatwasmachine heb ik ook van Bosch de vorige was ook 25 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 20-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chrome kanjer houdt alles koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

9,0
Bij mijn eerste volwassen woning hoort natuurlijk ook een volwassen koelkast. Maar ik wilde er niet te veel geld aan uitgeven. Dan kom je toch snel uit op de wat minder chique witte modelletjes. Daar had ik me bij neergelegd, tot deze chrome kanjer op m'n kwam. Maar hij is meer dan alleen goeie looks: al m'n hapjes blijven heerlijk koel. Om nog maar te zwijgen over hoe heerlijk stil hij is. Ik ben een blije klant.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Lekker groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisa 19-07-2021

Superkoel

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Geweldig ding genoeg ruimte weinig lawaai en koelt geweldig goed, wat ben ik blij met deze koelkast, helemaal omdat ik totaal geen weet had wat ik wilde
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

KGV362LEA 09-07-2021

Nieuwe koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden over koelvriescombinatie , doet wat hij moet doen.
Uiterlijk is goed ,geen spjit van , maar bosch is altijd goed .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elisa 08-07-2021

Topkoelkast

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk koel, bijna geen geluid en genoeg ruimte! Ik ben zo blij met deze koelkast!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lenneke 01-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

7,0
Opzich goede koelvriescombinatie alleen vind ik de koelkast niet echt koud alleen als hij op super koelen staat. Verder is hij mooi en heeft hij lekker veel ruimte.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Veel ruimte
  • Zeer fijne groente la

Minpunten

  • Koelt matig behalve op de super stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Leenders 27-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
De koelkast is heel fijn. Hij is groot dus er past veel in, is gemakkelijk schoon te maken. Genoeg ruimte in het vriesvak! Erg mooi vormgegeven. Stil in geluid, kortom, helemaal blij mee. :) Zeker het geld waard.

Pluspunten

  • Veel vriesruimte
  • Mooie vormgeving
  • Stil in geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

8,0
Makkelijk ingebruik, lekker veel ruimte zowel koelvak als vriesvak ,geluids arm ,zuinig en duurzaam,genoeg vakken om te koelen met deze koelkast hou je je fruit en groente langere tijd vers en het invriezen gaat ook heel snel

Pluspunten

  • Ruimte
  • Indeling
  • Geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Goed 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer mooie koelvriescombi en werkt naar behoren. Inhoud is ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raslan 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Kwaliteit in de industrie.
Mooi design en Mooie nette koelkast
Hij heeft geen stem.
ik vind de boch KGV362LEA heel erg mooi er uit zit en het geluid db Van het koelkast is heel erg zacht ik ben echt tevreden met ons nieuwe Boch koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mahmoud 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Het werkt stil en is erg cool naast een comfortabele binnenruimte, aantrekkelijke kleur en ergonomisch ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader en lekker goedkoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

8,0
Goed apparatuur die goed koeltt en de vriesvakken zijn ook lekker ruimm ik raak al me boodschappen erin kwijt yeah!

Pluspunten

  • Ruim
  • Betaalbaar
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieza 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

8,0
Stille koelkast. Het exterieur is erg kwetsbaar en deukt snel. Het zou makkelijker te openen zijn als er handvatten aanwezig zouden zijn.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Exterieur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Thea 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Het apparaat heeft veel ruimte. Heeft een prettige hoogte. En bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mell 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte hoeveelheid ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik een grote koelkast en vriezer nodig had, en ik shoptte met een budget. Dit is de beste keuze geweest! Het ziet er super netjes uit en er is genoeg ruimte voor het eten van het hele gezin.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt snel af
  • Mooi uiterlijk
  • Budgetproof

Minpunten

  • Geen minpunten:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denzel 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Deze koelkast hebben mijn vrouw en ik aangekocht, we zijn er meer dan tevreden over!
Deze koelkast van het merk Bosch is perfect qua prijs/kwaliteit/design!
Omdat deze (volgens ons) toch net iets kleiner is dan andere koelkasten maakt dit het gebruiksgemak fijner.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Design
  • Prijs
  • Verbruik
  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer