Siemens KG33VVLEA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG33VVLEA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@u**l.nl 15-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat mijn koelkast stuk was. En ik dit merk weer wilde. Ik vind het een erg goede prijs/kwaliteit. Ik heb hier eerder ook jaren plezier van gehad. Lekker ruim. Goed vriessysteem. Mooi licht erin.

Pluspunten

  • Ruim
  • Vochtigheidsregeling bij groentela
  • Ledlicht
  • Ontdooi langzaam
  • Flessenrek

Minpunten

  • Geen apart laatje voor ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JC 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast, mooie led verlichting en een mooie uitstraling, geeft geen vlekken of vegen bij afnemen van de buitenkant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 29-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend aanbod

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding. Ziet er keurig uit en voelt degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Noord 19-08-2021

Super Siemens

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koel vries combi, koelt snel en goed, veel ruimte, stevige planken en lade. Fijn dat Siemens heeft mee gedacht met de verschillende producten die erin kunnen worden gelegd. Zeer tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frank 12-08-2021

Blij met onze nieuwe koelkast

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Recentelijk hebben we een nieuwe Siemens koelkast gekocht. Hij is snel koud. Heeft grote lades voor de vriezer en is ruim in het koelkast gedeelte. En prettig verlicht van binnen. Een geweldige aankoop.
Blij mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

h**r@h**l.com 09-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop. Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie uitvoering. Goede verdeling inhoud koel en vriesgedeelte.
Geïntegreerde handgrepen. Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.
Een extra pluspunt is dat je op dit type 75€ cashback krijgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SIEMENS IQ300 08-08-2021

Mooie en ruime vrijstaande koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eenvoudige maar zeer mooie vrijstaande koel/vriescombinatie in de kleur antraciet (zilver)...
Duidelijke en eenvoudige bediening voorzien van heldere LEDverlichting!
Totaal geruisloos en voldoende binnenruimte met 3 handige lades voor het vriesgedeelte..
We bebben voor SIEMENS gekozen vanwege de betrouwbaarheid en goede service....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mandy 31-07-2021

Super tevreden!

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze siemens koelkast is meer dan perfect.
Hij word heeerlijk koud en doet het echt super.
Ik zou hem zeker aanraden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Feryal 31-07-2021

Perfecte product

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is echt perfecte product en werkt het erg goed ik ben super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danielle 20-07-2021

Super aankoop!

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Behalve het mooie uiterlijk is hij groot qua inhoud van zowel vriezer als koelgedeelte met een super freeze knop en extra fresh groente lade.
Hij is totaal geruisloos, laat geen vingers achter en heeft een mooie ledlamp die alles goed verlicht.
Een handig flessenrek en 3x 4 eirrekjes zijn super handig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ebru 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Design en kwaliteit 2in1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
Kwaliteit product. Ik heb hem gekocht tijdens de actie dagen van mediamarkt dus ook nog goedkoop. Maar behalve prijs, hij doet wat die moet doen dus over de prijs moet er niet geklaagd worden. Ik heb al mijn apparaten van Siemens dus inductiekookplaat, inbouwoven en koelvriescombinatie. Design blijft klasse. Tien punten!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Prijs valt wel mee

Minpunten

  • Geen idee denk het niet
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 19-07-2021

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie en fijne koelvriescombinatie
Veel ruimte super blij mee zowel koel als vriezer
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

f**9@g**l.com 14-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een pronkstuk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

9,0
De afwerking is klasse en luxe vergeleken met veel andere apparaten. Het geluidsniveau is nihil. We hebben meer apparaten van dit merk en altijd probleemloos.

Pluspunten

  • indeling
  • Luxe outlook
  • kleur

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TomJielis 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht i.v.m een te kleine inbouw koelkast. Deze koelkast word gebruikt als 2de koelkast. Opslag vd koelkast is genoeg voor een gezin van minimaal 2 a 3 personen. Koelkast koelt daarnaast erg goed ten opzichte van de inbouw. Vriezer reageert erg snel en er komt minimaal geluid van af.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Veel opslag plaats
  • Zelf hoogte van de planken bepalen
  • Past veel in(gezin van 2)
  • Ziet er erg stijlvol uit

Minpunten

  • Hoort iets geluid als die aanslaat
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**e@g**l.com 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
Voldoet aan alle verwachtingen, superstrak uiterlijk, super kwaliteit, hou van Siemens!!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • kwaliteit
  • inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hogra 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime moderne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

8,0
Het product is stevig, goede indeling. Ruime vrieslades. Jammer dat de kleur van de zijkant niet RVS maar grijs is.

Pluspunten

  • ruimte
  • stevig

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Omer 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

8,0
Ik vind het heel goed , het is heel schoon en goed ingericht via binnenkant er zit heel veel ruimte in de vriezer. Ik ben heel blij met dit product

Pluspunten

  • Veel ruimte in de vriezer
  • De indeling is heel goed
  • Hokjes veel ruimte

Minpunten

  • De hoogte had ik wat langer verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bri 30-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie de kleur en de handvatten aan de zijkant ruimte voldoende met leuk rek voor flessen
Ook genoeg ruimte in groente la
Het vriesgedeelte is geweldig de middelste la is extra ruim
Ik vind de kleur van de koelkast geweldig

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Ruimte genoeg koelkast
  • Ook vries gedeelte ruimte genoeg
  • Mooie handvatten aan de zijkant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Reesie 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanwinst in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
De kleur en het design van de koelkast is een mooie aanvulling in de keuken. Led-lampje in de koelkast geeft een mooi licht binnen in de koelkast. Voor wie niet, net als wij, geen plek heeft voor een mega (Amerikaanse) koelkast is dit een perfecte oplossing!

Pluspunten

  • Design
  • Handvat aan de zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricia 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVLEA aluminium

Algemene score

10,0
Super ding erg blij mee formaat ook top en een top service mijn aankopen ga ik hier vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews