Liebherr CNef 4735-21

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNef 4735-21 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KoelBat 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stijlvol en bijzonder stille koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

10,0
Mijn oude koel-vriescombinatie van Liebherr was nu 16 jaar oud en aan vervanging toe. Het apparaat deed het nog prima en heeft nooit een storing gehad. Van deze nieuwe hoop ik, maar verwacht ik ook, dat die ook zolang meegaat. Het is een prachtig apparaat en heel stil, vele malen stiller dan de oude.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. te E. 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

display, veel instelmogelijkheden,ruime koel/vriesdelen

Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

9,0
Heeft veel instelmogelijkheden via duidelijk display; heeft ruime koel- en vriesdelen, fraai binnenwerk en uiterlijk. Op basis van jarenlange ervaring met Liebherr opnieuw gekozen voor koel/vriescombi van dit merk.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gebruiksgemak
  • bediening
  • fraai uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcia 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super grote zuinige koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

10,0
Geweldige goed ingerichte koel, vriescombinatie, met heel veel ruimte.
Makkelijk te verplaatsen glas platen, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eens een Liebherr... dan blijft het een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

10,0
Mijn eerste koelkast kocht ik als studente, en nu pas geleden en 25 jaar later staat er weer een mooie Liebherr te pronken. Niet alleen een sieraad voor in de keuken ook oerdegelijke kwaliteit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

9,0
Het is een zeer goed bekend merk voor koelvrieskasten en we wilden 4 diepvriesladen en aparte aan/uitschakeling van koel en vriesgedeelte

Pluspunten

  • aparte schakeling koel/vries gedeelte
  • vier laden in vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eugene 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima energiezuinige koelvries combinatie

Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

9,0
Na 13 jaar een Liebherr koelvries combinatie te hebben gehad, gekozen voor een nieuwe Liebherr. Deze heeft een vriesla meer, is wat groter en dieper en is energiezuiniger A+++.
Tevens no frost wat erg prettig is.
Temperatuur koel en vries gedeelte afzonderlijk regelbaar.
Makkelijke opening van de deuren.
Duurzaamheid kan ik nog niet veel over zeggen, pas enkele weken in bezit.

Pluspunten

  • 4 diepvriesladen
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b.bons 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie geruisarme combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

10,0
vorige Liebherr wordt na 10 jaar trouwe dienst vervangen door deze energie zuinige A+++
Liebherr CNef 4735 om ook het milieu wat minder te belasten.

Pluspunten

  • prachtige RVS-zilver kast
  • mooie lichte inrichting

Minpunten

  • geen temperatuur aanduiding aan de buitenzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jong 17-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een zee van ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze koel/vries-combinatie gekozen omdat hij vier lades in het vriesgedeelte heeft met zeer veel ruimte (130 liter) waardoor wij geen extra vriezer meer nodig hebben. Het koelgedeelte kan eenvoudig naar eigen inzicht worden ingedeeld en heeft ledverlichting in het plafond. Het apparaat is NoFrost en maakt weinig tot geen geluid. De speciale handgrepen maken het openen van de deuren zeer makkelijk.

Pluspunten

  • Geruisloos en zuinig (A+++)
  • Fraai design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel diepvriesinhoud en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

9,0
Deze koelkast ziet er robust en stoer uit. Dankzij de deur handgrepen is voornamelijk de diepvriesdeur zeer makkelijk te openen. De zeer grote biocoolbox is een echte aanwinst. Nu passen al onze groenten er in i.p.v 2 kleine groentelades. Het nieuwe koelsysteem (blueperformens) waardoor deze koelkast een A+++ label heeft is ook een grote vooruitgang. Ook is de vochtigheid instelbaar waardoor de groenten langer vers blijven, We hebben gelijk een smartbox module bijgekocht, zodat we de koelkast op afstand kunnen bedienen en een melding krijgen als er iets aan de hand is. Er zijn nog genoeg accessoires verkrijgbaarvoor deze koelkast (we hebben nu een vak verdeler bijgekocht voor de biobox) Al met al hebben we veel gemak en plezier van onze nieuwe aanwinst.

Pluspunten

  • Grote BioCool lade
  • 129 Liter vriesinhoud (4 lades)

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritsen 12-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie energie zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 4735-21

Algemene score

10,0
Mooie koel/vries kast met een goede verhouding tussen beide.
Vormgeving en kleurstelling erg fraai en Liebherr kwaliteit !!!

Pluspunten

  • Goede verhouding koel/vries
  • Fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer